123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Ringbanden

Een ringband is dé oplossing voor rondslingerend papier en biedt uitkomst bij uw administratie, studie of school. Kies de juiste ringband en bestel hem direct online!

1 - 0 van 0

Ringbanden

Goedkope ringband gezocht? Bekijk ons assortiment

Van standaard multomappen tot luxe presentatiemappen: voor een ringband bent u hier aan het juiste adres. Deze klassieker op het gebied van opbergmappen is voor vele doeleinden inzetbaar en mag dus in geen enkel georganiseerd huis of kantoor ontbreken!

Kleine en grote ringbanden

Zoveel papierformaten, zoveel ringbanden. Of u nu zoekt naar een ringband in A5 formaat of juist een grote A3 ringband, alles is mogelijk. De favoriet is de ringmap voor A4 papier, aangezien dat het meest voorkomende papierformaat is. Elk formaat ringband is verkrijgbaar met een verschillend aantal ringen, dus kies hierbij het aantal dat u nodig denkt te hebben. In ons assortiment vindt u ringbanden met 2, 4, 17 of 23 ringen.

Ringband of multomap?

Een klein aantal ringen, bijvoorbeeld bij een ringband die 4 rings of 2 rings is, maakt het makkelijk om pagina’s zelf te perforeren met een simpele perforator. Zoekt u meer stevigheid, dan kunt u echter beter voor meer ringen kiezen. In een ringband met veel ringen liggen vellen papier stabieler en is de kans op uitscheuren kleiner - essentieel wanneer u de ringband veel verplaatst, bijvoorbeeld voor school of studie. Als ringbanden 23 rings zijn, spreken we ook wel van multomappen. Hiervoor heeft u wel een speciale 23 gaats perforator nodig, tenzij u gebruikmaakt van showtassen of speciaal passend ringbandpapier.

Gepersonaliseerde ringbanden voor presentatie

Wilt u een persoonlijk tintje aan uw ringband of multomap geven, bijvoorbeeld omdat u deze gebruikt voor een offerte, rapport of verslag? Kies dan voor speciale presentatieringbanden, ook wel panorama ringbanden genoemd. Deze ringmappen hebben insteekhoezen aan de buitenkant en op de rug, zodat u ze eenvoudig voorziet van uw huisstijl of andere personalisatie. Met behulp van accessoires, zoals scheidingsstroken en tabbladen, maakt u de inrichting van de ringband bovendien nog persoonlijker én overzichtelijker.

Maak uw ringband compleet

U vindt in onze webshop uiteraard ook de juiste accessoires voor uw ringmappen. Zo worden niet alle ringbanden geleverd met drukspanners, dus deze kunt u indien gewenst meebestellen bij de aankoop van ringbanden of multomappen. Wij hebben bovendien handige versterkingsringen die uw papier beschermen tegen uitscheuren.
Als u nog vragen heeft over het bestellen, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.