123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Verf

De soort verf die u gebruikt heeft invloed op het eindresultaat. Dit komt doordat iedere verf specifieke eigenschappen heeft. Wij verkopen daarom meer dan tien soorten verf van diverse populaire merken. Bestel direct en schilder erop los!

1 - 0 van 0

Verf

Verfsoorten voor elke techniek en ondergrond

123inkt biedt u verf aan in iedere kleur en type die u kunt bedenken. Wij verkopen verf van onder andere de topmerken Talens en Derwent. Verkrijgbaar in tubes, spuitbussen, handige knijpflessen of complete verfsets.

Voordat u begint met schilderen, heeft u de juiste verfsoort nodig. Maar welke kunt u het best kopen? Om die vraag te beantwoorden, is het belangrijk om te weten of u op een canvasdoek of op papier schildert en met welke penselen u dit wilt doen. Elke verfsoort heeft namelijk zijn eigen kwaliteiten en eigenschappen. Wij laten u graag kennismaken met de populairste soorten.

Acrylverf
Een populaire verf op waterbasis, met een snelle droogtijd. De verf hecht op verschillende ondergronden en is een goede keuze voor abstracte schilderwerken. Wij verkopen acrylverf in losse tubes, in sets van verschillende kleuren of in spuitbussen. De tubes zijn verkrijgbaar in meer dan 80 kleuren en in diverse formaten. Bij de spuitbussen van Edding kunt u kiezen uit matte of glanzende kleuren.

Aquarelverf
Een waterverf met een snelle droogtijd. Karakteristiek voor aquarelverf is dat het zeer transparant is en verdund wordt met water. Aquarelleren is populair onder zowel beginners als gevorderden, omdat de techniek zo veelzijdig is. Verkrijgbaar in tubes, napjes en aquarelpotloden.

Glas- en porseleinverf
Met deze verf personaliseert u uw servies en glaswerk! Het is een verf op waterbasis voor op oppervlakken als porselein, terracotta en glas. Verkrijgbaar in opaque (dekkende verf) en transparante verf van het merk Talens Art Creation.

Gouache verf
Een sneldrogende en dekkende waterverf. De verf is vermengd met wit pigment, waardoor de ondergrond niet zichtbaar is. Doordat gouache snel droogt, kunt u snel een volgende laag aanbrengen. Met gouache schildert u streeploos grote vlakken. Verkrijgbaar in sets van 8 of 12 tubes, van het merk Talens Art Creation.

Olieverf
Een verfsoort met olie als bindmiddel. De verf droogt zeer langzaam en heeft een intense kleur en hoge glansgraad. Karakteristiek voor olieverf is het zichtbaar blijven van de penseelstreek. Het schoonmaken van penselen bij het gebruik van olieverf is meer werk, daarom gebruikt men over het algemeen meer penselen. Een houten palet werkt het prettigst bij olieverf. Wij bieden olieverf aan in losse tubes of in sets van verschillende kleuren, van de merken Talens Art Creations en Derwent Academy.

Plakkaatverf
Een verf op waterbasis en populair voor kinderen om mee te vingerverven. Plakkaatverf lijkt op aquarelverf, maar is beter dekkend. Deze verf is eenvoudig in gebruik, droogt mat op en is niet watervast. Verkrijgbaar in flessen van 500 ml, van het merk Aristo Ready.

Schoolverf
Gebruiksklare plakkaatverf die ideaal is bij grootgebruik. De verf is goed dekkend en sneldrogend. Schoolverf is geschikt voor papier en droogt mat op. Verkrijgbaar in tubes van 500 ml, van het merk Aristo Cromar.

Textielverf
Een verf op waterbasis, waarmee kleding in een handomdraai een nieuwe look kan krijgen. Geschikt voor natuurlijke stoffen, zoals katoen linnen, zijde en wol. Verkrijgbaar in flacons van 50 ml, van het merk Talens Art Creations.

Waterverf
Aan deze verf moet u water toevoegen om te kunnen schilderen. Hoe natter de penseel, hoe lichter de kleur op papier. Verkrijgbaar in sets met diverse kleuren blokjes.

Op werkdagen voor 23.59 uur besteld? Dan heeft u de verf morgen al in huis! Heeft u hulp nodig bij het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina voor de antwoorden op veelgestelde vragen. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag verder.