123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Verf spuitbussen

Wij verkopen verf spuitbussen in de varianten mat en glans. Daarnaast hebben we ook primer en lak voor een goede basis- of toplaag. Bestel vandaag nog alles wat u nodig heeft om met verf spuitbussen aan de slag te gaan.

1 - 0 van 0

Verf spuitbussen

Verf spuitbussen kopen

Onze Edding 5200 verf spuitbussen bevatten 200 ml verf per spuitbus. De spuitbussen zijn voorzien van acrylverf en geschikt voor zowel binnen als buiten. De verf droogt ontzettend snel en dekt in één keer. U hoeft dus geen rekening te houden met een wachttijd voor het aanbrengen van de tweede laag. De verf uit de spuitbussen hecht op verschillende materialen, waaronder hout, metaal, linnen, kunstof, steen en papier.
 

De juiste primer bestellen

In ons assortiment kunt u primer spray kopen. Een primer zorgt ervoor dat de verf goed hecht. Wij hebben verschillende soorten:

  • Kunststof primer verf spuitbus
    Deze spray is een geschikte basis voor permanent spray op kunststof oppervlakken. 

  • Universele primer spray
    Deze primer spray beschermt uw oppervlak tegen roest en zorgt voor een gelijkmatige dekking en optimaal glanseffect van uw verfspray. 

  • Styropor primer spray
    Werkt u met piepschuim? Met de styropor primer spray creëert u een beschermlaag voor uw piepschuim projecten. 

Gebruik lak voor de perfecte afwerking

Wanneer uw object voorzien is van een mooie kleur wilt u natuurlijk dat deze kleur zo lang mogelijk mooi blijft. Ons assortiment bevat transparante matlak spray en transparante glanslak spray. Hiermee voorziet u uw acrylverf projecten van een transparante afwerking die een beschermende en duurzame toplaag creëert. Deze toplaag is krasbestendig, stootbestendig en stofbestendig. Daarnaast is de toplaag bestand tegen UV en diverse weersomstandigheden. Een laag lak over uw project is een goede keus om de verf te beschermen.
 

Spuitkop vervangen?

Koop samen met uw spuitbussen ook de Edding 5200 spuitkopset. Deze set bevat verwisselbare spuitkoppen in verschillende maten. Hiermee kunt u wisselen in breedte en variëren met dikke of dunne lijnen.


Bestel direct en ervaar het gemak van een spuitbus verf. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.