123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
Meer dan 3,5 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

123inkt en sponsoring

123inkt.nl en sponsoring

Voetbalsponsoring
Sponsort 123inkt.nl ook andere sporten en verenigingen?
 

Voetbalsponsoring

Goede sportkleding is voor spelers essentieel om soepel te kunnen bewegen en optimaal te kunnen presteren. Voor de voetbalclub speelt de kleding een heel andere rol: het bepaalt de uitstraling van de club. Hiervoor zijn voetbalclubs afhankelijk van sponsors. Bij veel clubs hebben alleen de selectieteams mooie kleding, pakken en tassen met het logo van hun teamsponsor. Andere teams moeten het doen met een tenue zonder logo of zelfs met oude, versleten kleding.

Vaak bieden sponsors die voetbalclubs een zak met geld in ruil voor het tonen van hun merknaam. Daar worden lang niet alle leden beter van. Vaak betalen zij zelf de kosten van de kleding, waardoor de drempel hoger wordt om lid te worden van een voetbalclub. Die drempel wil 123inkt.nl graag verlagen en daarom doen we het net even anders.

123inkt.nl sponsort met haar speciale sponsorprogramma "De jeugd heeft de toekomst", voetbalclubs met een compleet kledingpakket per speler. Niet voor een enkel team, maar voor de volledige jeugdafdeling van een club! Zo profiteert elke jeugdvoetballer, ongeacht niveau of (financiële) achtergrond, evenveel van ons sponsorprogramma.

Het complete kledingpakket bestaat uit een presentatiepak, T-shirt, voetbalbroek, sokken en een sporttas. De kleding wordt in samenwerking met de club ontworpen en op maat gemaakt. Hierdoor komen de clubkleuren en het clublogo perfect tot hun recht.

Per KNVB-regio kan één voetbalclub profiteren van ons sponsorprogramma en zo lopen door heel Nederland verspreid jonge voetballers in een 123inkt.nl tenue.

Na drie seizoenen krijgt de club nieuwe tenues. Zo kan er onder andere rekening gehouden worden met nieuwe co-sponsors, clublogo's en nieuwe materialen. Ook blijft de uitstraling van de club hierdoor in topvorm.

En de gedragen kleding? Daar kan nog prima in gevoetbald worden! Daarom steunt 123inkt.nl sportprojecten over de hele wereld, waarbij de kleding een tweede leven krijgt.
   
Klik hier voor meer informatie over ons sponsorprogramma 
 

Sponsort 123inkt.nl ook andere sporten en verenigingen? 

Bij 123inkt.nl hebben we er bewust voor gekozen om ons te focussen op één sponsorprogramma. Dit is het jeugdvoetbal geworden. Om deze redenen sponsoren wij geen andere sporten en verenigingen. Heeft u een keer een evenement en wilt u hiervoor sponsormateriaal ontvangen, zoals bijvoorbeeld pennen of speelkaarten? Dan kunt u altijd een e-mail sturen naar marketing@123inkt.nl. We kijken graag wat de mogelijkheden zijn.  
 
Terug naar het overzicht Terug naar boven

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!