123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Sponsoring

Sponsoring

Voetbalsponsoring Wings of Support Productsponsoring

Voetbalsponsoring

Goede sportkleding is voor spelers essentieel om soepel te kunnen bewegen en optimaal te kunnen presteren. Voor de voetbalclub speelt de kleding een heel andere rol: het bepaalt de uitstraling van de club. Hiervoor zijn voetbalclubs afhankelijk van sponsors. Bij veel clubs hebben alleen de selectieteams mooie kleding, pakken en tassen met het logo van hun teamsponsor. Andere teams moeten het doen met een tenue zonder logo of zelfs met oude, versleten kleding.

 

Vaak bieden sponsors die voetbalclubs een zak met geld in ruil voor het tonen van hun merknaam. Daar worden lang niet alle leden beter van. Vaak betalen zij zelf de kosten van de kleding, waardoor de drempel hoger wordt om lid te worden van een voetbalclub. Die drempel willen wij graag verlagen en daarom doen we het net even anders.

 

We sponsoren met ons speciale sponsorprogramma "De jeugd heeft de toekomst", voetbalclubs met een compleet kledingpakket per speler. Niet voor een enkel team, maar voor de volledige jeugdafdeling van een club! Zo profiteert elke jeugdvoetballer, ongeacht niveau of (financiële) achtergrond, evenveel van ons sponsorprogramma.

Het complete kledingpakket bestaat uit een presentatiepak, clubshirt, short, kousen en een sporttas. De kleding wordt in samenwerking met de club ontworpen en op maat gemaakt. Hierdoor komen de clubkleuren en het clublogo perfect tot hun recht.

Na drie seizoenen krijgt de club nieuwe tenues. Zo kan er onder andere rekening gehouden worden met nieuwe co-sponsors, clublogo's en nieuwe materialen. Ook blijft de uitstraling van de club hierdoor in topvorm.

En de gedragen kleding? Daar kan nog prima in gevoetbald worden! Daarom steunen wij sportprojecten over de hele wereld, waarbij de kleding een tweede leven krijgt.

We hebben we er bewust voor gekozen om ons te focussen op één sponsorprogramma. Dit is het jeugdvoetbal geworden. Om deze redenen sponsoren wij geen andere sporten en verenigingen. Heeft u een keer een evenement en wilt u hiervoor sponsormateriaal ontvangen, zoals bijvoorbeeld pennen of speelkaarten? Dan kunt u altijd een e-mail sturen naar marketing@123inkt.nl. We kijken graag wat de mogelijkheden zijn.

Lees hier alles over het sponsorprogramma van 123inkt.nl

10 voordelen van het sponsorprogramma Clubs aan het woord
Premium sportmerk voor voetballers Kleding voor het goede doel
Deelnemende clubs Contact
 

De keuze voor het sponsoren van voetbalclubs

Het past in onze bedrijfsfilosofie om maatschappelijk betrokken te zijn. Wij leveren graag een bijdrage aan de samenleving, op een manier die bij ons past. Bij ons is de voorliefde voor sport, en voetbal in het bijzonder, niet te missen. Collega’s bezoeken regelmatig voetbalwedstrijden, trappen zelf een balletje of doen mee aan het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi van de organisatie.

 

De keuze voor het sponsoren van jeugdvoetbalclubs was snel gemaakt. De jeugd heeft tenslotte de toekomst! Ook de keuze voor het amateurspeelveld is heel bewust. De voetbalclub zien wij als een sociale, sportieve en culturele ontmoetingsplaats. Jongeren uit alle lagen van de bevolking komen op en rond het voetbalveld in aanraking met normen en waarden die bijdragen aan hun ontwikkeling.

 

Sport verbindt mensen met elkaar. Door de uniforme uitstraling van het kledingpakket dat wij aan alle jeugdleden ter beschikking stellen, ontstaat er een sfeer van gelijkheid en respect. Deze waarden worden ook buiten het speelveld uitgedragen.

 

Wij kunnen geen mooiere manier bedenken om onze maatschappelijke betrokkenheid vorm te geven!

Wings of Support

De kledingpakketten die wij sponsoren aan voetbalclubs, worden iedere drie jaar vervangen. De kleding die op dat moment nog aan de kwaliteitseisen voldoet, doneren wij aan goede doelen. Zo krijgt veel 123inkt.nl-kleding ergens ter wereld een tweede, heel goed, leven!

Voor onze kledingdonatie werken wij samen met Wings of Support. Dit is een initiatief van medewerkers van KLM en is erop gericht de kwaliteit van leven van minder bedeelde kinderen te verbeteren. Via deze organisatie wordt de voetbalkleding van 123inkt.nl door kinderen in landen over de hele wereld gedragen.
 

Lees hier meer over 123inkt en Wings of Support

Productsponsoring

Onze gele balpen is inmiddels een bekende verschijning in Nederland. Zo is hij iedere maand wel te zien in een tv-programma en vaak onderwerp van gesprek op social media. Maar wist u dat de 123inkt.nl-pen ook te vinden is in bijvoorbeeld Mongolië, Tanzania, Oeganda en Gambia? Wij doneren deze namelijk onder andere aan projecten voor scholen in ontwikkelingslanden. Maar ook in Nederland kunnen stichtingen, verenigingen, maatschappelijke projecten en evenementen bij ons terecht.

 

Steunt u een goed doel of organiseert u een maatschappelijk evenement dat onze hulp goed kan gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor het sponsoren van pennen of andere producten te bespreken. U stuurt hiervoor een e-mail naar sponsoring@123inkt.nl.

Terug naar 123inkt en duurzaamheid

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!
Voordelige zelftests! Voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis