123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Voetbalclubs aan het woord

Voetbalclubs aan het woord

"Al zes seizoenen worden ruim 1000 jeugdleden van Hooglanderveen in de kleding van 123inkt.nl gestoken. Het sponsorcontract biedt tevens de mogelijkheid tot co-sponsorschap. Hierdoor kunnen wij, zonder extra kosten, andere sponsors exposure bieden op de kleding. We zien dat daar veel vraag naar is en maken dankbaar gebruik van de mogelijkheid om extra sponsorinkomsten te genereren. 

Onze jeugdspelers lopen op speeldagen trots in de 123inkt.nl-presentatiepakken, waarop ook ons clublogo te zien is. Op het veld ziet alles er fraai uit en na zes seizoenen horen we nog steeds geen wanklanken. Complimenten wel overigens!"

Norbert van Hengstum
Voorzitter vv Hooglanderveen
 
"Het is een schitterend gezicht als onze jeugd in dezelfde presentatiepakken met tas verschijnt en in hetzelfde tenue speelt. Echt een visitekaartje voor onze vereniging. Van veel bezoekende verenigingen krijgen we dan ook veel complimenten over de outfit in en om het veld."

Eric Grapendaal
Vicevoorzitter Jeugdbestuur SVA
 
"Gelukkig gaan we weer een volgende periode van drie jaar samen aan en begint het volgende seizoen weer een hele frisse start, met inderdaad nieuwe tassen, nieuwe trainingspakken, nieuwe sokken, nieuwe shirts en nieuwe broeken! De Meer is er klaar voor, dankzij 123inkt.nl!"

Caroline Bunnig
Communicatie & Sponsoring S.V. de Meer
 
"De samenwerking met 123inkt.nl geeft de jeugdafdeling van KSV een goede uitstraling. Men biedt ons uniforme kleding met extra sponsormogelijkheden op shirts en tassen. KSV is ook blij met incidentele promotionele ondersteuning van 123inkt bij toernooien of evenementen."

Ton Oosterlink
Voorzitter KSV
 
"Bij de eerste contacten met een nieuwe sponsor waren er veel vragen: welk bedrijf investeert nog geld of middelen in een voetbalvereniging in deze tijd? Al snel bleek dat 123inkt.nl een serieuze en betrouwbare partner is. Met 123inkt.nl is het goed zakendoen op een bijzonder prettige wijze. Het valt op dat zij positief meedenken in het (gezamenlijke) belang van onze vereniging."

Ron Nederstigt
Voorzitter J.V.C. Julianadorp
 
"De samenwerking tussen 123inkt.nl en HSV Wasmeer is al vele jaren oud. Onze vereniging is de eerste club waarvoor 123inkt.nl een geheel eigen kledinglijn heeft ontwikkeld. De samenwerking is altijd perfect verlopen.

Het heeft ons enorm veel gebracht in financieel opzicht en de verdere ontwikkeling en professionalisering van de vereniging. Het is gewoon een prachtig gezicht om op zaterdag vele honderden voetballers, van jong tot oud, in diezelfde sponsorkleding te zien sporten op onze velden. HSV Wasmeer is er oprecht trots op 123inkt als hoofdsponsor te hebben."

Hans Haselager
Voorzitter HSV Wasmeer
 
"De uniforme uitstraling van kleding, inclusief de presentatiepakken en tassen, roepen positieve reacties op. Niet alleen binnen de vereniging maar ook zeker daarbuiten. Dat is goed voor 123inkt.nl, maar ook als vereniging profiteren wij daarvan. Wij kunnen alleen maar concluderen dat deze sponsoring een positief imago oplevert, wat de aantrekkingskracht van de vereniging versterkt."

Anton Westenberg
Voorzitter WVF
 

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!
Voordelige zelftests! Voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis