123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

De voordelen van het sponsorprogramma

De voordelen van het sponsorprogramma

Het sponsorprogramma van 123inkt.nl voorziet de jeugdteams samen met u van nieuwe, professionele outfits van het exclusieve sportkledingmerk Patrini. Op deze manier verlichten wij de financiële lasten van de vereniging en weet u zeker dat alle jeugdleden er verzorgd, professioneel en uniform uitzien.
  • Kledingplan op maat

Met ons sponsorprogramma leveren wij kledingpakketten en tassen voor de jeugdafdeling van uw club. Om alle JO8 t/m JO19 teams helemaal in het nieuw te steken, maken wij samen met u een kledingplan volledig op maat.
  • Uniforme uitstraling

Omdat 123inkt.nl alle jeugdteams sponsort, zien alle jeugdleden er uniform en professioneel uit. Afwijkende logo's of kleuren, verschillen in kledingmodellen en teams zonder sponsor behoren tot het verleden. Hierdoor verbetert de uitstraling van uw club aanzienlijk.
  • Aantrekkelijk voor nieuwe leden en sponsors

Deelname aan ons sponsorprogramma zal niet onopgemerkt blijven, ook niet bij lokale media. Het is dé perfecte manier om gratis exposure in uw regio te verkrijgen. Dit helpt bij het werven van leden en bij het vinden van extra sponsors.
  • Alles-in-1 pakket

Voor alle jeugdleden ontvangt uw vereniging een complete sportuitrusting, bestaande uit een presentatiepak, clubshirt, short, kousen en een sporttas.
  • Professioneel ontwerp

Onze designers gaan samen met u aan de slag om de clubkleuren en het clublogo perfect tot hun recht te laten komen in een gloednieuw Patrini-tenue. Uiteraard kunt u ook besluiten om bij het vertrouwde design van uw huidige tenue te blijven. Wij houden rekening met eventuele cosponsors of partners. Logo's van deze partijen kunnen op de rugzijde en op de mouwen van het shirt worden geplaatst. Dit geeft u de mogelijkheid om extra sponsorinkomsten te genereren.
 

  • Kwaliteit

Onze outfits zijn tailormade. Wij maken geen gebruik van standaard T-shirts of tenues uit een catalogus. Wij besteden veel aandacht aan het selecteren van de beste materialen. Zo kunnen wij u altijd een outfit van hoogwaardige kwaliteit garanderen! Wij betrekken u bij het ontwerpproces, zodat het kledingpakket volledig aan uw wensen en eisen voldoet. De outfits worden geproduceerd onder het Patrini-label.
  • Betrouwbare partner

123inkt.nl is een succesvolle e-commerce-organisatie met bijna 4 miljoen klanten en ruim 21 jaar ervaring. Ook als kledingsponsor van voetbalclubs kan 123inkt.nl inmiddels terugkijken op jarenlang succes. Wist u dat er elk weekend duizenden voetballers in een door 123inkt.nl gesponsord Patrini-tenue voetballen?
  • Korting voor leden en extra voordeel

Alle leden van uw club profiteren tijdens de sponsorperiode van extra korting op 123inkt-huismerkartikelen. Daarnaast ontvangt de club voor elke bestelling via de link op uw verenigingswebsite ook nog eens een mooie bonus voor de clubkas.
  • Drie jaar zorgeloze samenwerking

Wij gaan de samenwerking graag met u aan voor een periode van drie jaar. Onze intentie is om de samenwerking daarna te verlengen en te vernieuwen met nog eens drie jaar. Zo kunt u uw aandacht op andere zaken richten; het hoofdstuk teamkleding staat niet meer op de agenda!

Na 3 jaar vervangen wij het gehele kledingpakket. Zo blijft de professionele uitstraling van uw club gewaarborgd. De tenues die op dat moment nog aan onze kwaliteitseisen voldoen, worden in overleg gedoneerd aan een goed doel. Zo krijgt het Patrini-tenue ergens ter wereld een tweede, heel goed, leven. Zo heeft 123inkt.nl samen met de voetbalclubs al verschillende sportprojecten over de hele wereld gesteund.
 

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!
Voordelige zelftests! Voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis