123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Wings of Support

Over Wings of Support

Wings of Support is een initiatief van KLM-medewerkers om kinderen in ontwikkelingslanden te voorzien van onder andere kleding, onderwijs en medische hulp. Door de aard van het werk van het KLM-personeel komen zij op veel verschillende plekken over de hele wereld. Hier richten zij zich voornamelijk op het verlenen van gerichte en onvoorwaardelijke steun aan groepen kinderen in het algemeen. Op die manier ondersteunen zij duurzame, lokale projecten, die op hun beurt ervoor zorgen dat zoveel mogelijk kinderen geholpen worden.
 
Kledingdonatie Tanzania Kledingdonatie Gambia Havana

Naar de website van Wings of Support
 

123inkt.nl en Wings of Support

We steunen verschillende voetbalteams door heel Nederland met het sponsoren van tenues. Deze tenues worden elke drie jaar vervangen, zodat de jeugdteams altijd op hun best op het veld staan. Zo kan er ook rekening gehouden worden met nieuwe co-sponsors, clublogo's en nieuwe materialen.

Natuurlijk zijn alle shirts en broekjes van hoge kwaliteit en nog niet altijd na drie jaar aan vervanging toe. Daarom wordt deze kleding uitgezocht. Kleding die nog in een goede staat is, wordt in samenwerking met Wings of Support verdeeld over verschillende plekken op de wereld. Zo geven kinderen in onder andere Cuba, Burkina Faso en Nigeria onze sportkleding een tweede leven.
 
Terug naar 123inkt en duurzaamheid

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!
Voordelige zelftests! Voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis