123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

DCP-9020CDW

Bestel toner voor de Brother DCP-9020CDW laserprinter uit het aanbod op deze pagina. De toners vindt u in standaard en hoge capaciteit, van ons voordelige 123inkt huismerk of origineel van Brother. Ook in ons assortiment: accessoires zoals drums, een toneropvangbak, fuser unit, transfer belt en een paper feeding kit. De toners voor de Brother DCP-9020CDW printer zijn beschikbaar in de kleuren zwart, magenta, cyaan en geel. Bespaar nog meer op uw printkosten en koop een multipack toners! Voor 23.59 uur besteld, is de volgende dag in huis.

Brother DCP-9020CDW toner bestellen met de laagsteprijsgarantie

De Brother DCP-9020CDW laserprinter drukt 18 pagina’s per minuut af in zwart-wit en kleur. Hier worden de Brother TN-241 en Brother TN-245 toners voor gebruikt. Bij ons kiest u altijd de toners die het beste bij uw printgedrag passen. Wij vertellen u graag wat de verschillen zijn tussen de toners en welke het beste bij u past. U profiteert bovendien altijd van onze laagsteprijsgarantie. Ook ontvangt u 100% tevredenheidsgarantie op het gebruik van onze huismerkproducten.

Toners in verschillende kleuren voor de Brother DCP-9020CDW laserprinter

Brother heeft voor de DCP-9020CDW laserprinter twee typen toners met hoge en standaard capaciteit. Hiervoor gebruikt Brother twee verschillende tonernummers. De Brother TN-241 is de standaard capaciteit toner en de Brother TN-245 is de hoge capaciteit toner. De kleuren worden aangegeven in het tonernummer, namelijk als BK voor zwart, M voor magenta, C voor cyaan en Y voor geel. Tussen de twee toners zit een aanzienlijk verschil in printcapaciteit. Onze huismerk toners hebben een hogere printcapaciteit, zoals u hieronder kunt zien:
 
Toner Origineel Huismerk Verschil
Brother TN-241BK (zwart) 2.500 pagina’s 2.750 pagina’s 250 pagina’s
Brother TN-245 hoge capaciteit (kleur) 2.200 pagina’s 2.500 pagina’s 300 pagina’s

De zwarte huismerk toner drukt 250 pagina’s meer af dan het origineel. De hoge capaciteit huismerk toner voor de Brother DCP-9020CDW printer drukt zelfs 300 pagina’s meer af.

Huismerk toner voor de Brother DCP-9020CDW printer heeft veel voordelen

U bespaart op uw tonerkosten door te kiezen voor 123inkt huismerk toner. Wij hebben deze speciaal voor de Brother DCP-9020CDW printer ontwikkeld en de toner is uitvoerig getest door onze deskundige kwaliteitsafdeling. Hierdoor kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit waarborgen voor zowel het gebruik als de printkwaliteit. De huismerk toners hebben meer inhoud dan de originele Brother toners en zijn ook nog eens goedkoper. De meest voordelige keuze is een multipack toner: een combinatieverpakking met alle kleuren voor een lagere prijs. Wij zijn zó overtuigd van de kwaliteit van ons huismerk dat wij altijd 100% tevredenheidsgarantie bieden op het gebruik ervan. U profiteert daarnaast van levenslange garantie op 123inkt huismerkproducten.
druppie geeft een tip
TIP!
Als u met een inkjetprinter afdrukt en uw prints worden nat, dan zal de tekst uitlopen. Met een laserprinter heeft u daar geen last van en blijft uw print goed leesbaar.

De Brother DCP-9020CDW laserprinter langdurig optimaal gebruiken

Uw Brother printer heeft toner nodig om te kunnen functioneren. U kunt echter meer doen om optimaal van de Brother DCP-9020CDW printer gebruik te blijven maken. We vertellen u graag welke onderdelen wij nog meer aanbieden, wat ze doen en waarom u ze nodig heeft.

De optimale afdrukkwaliteit behouden met een toner drum

De drum is een zeer belangrijk onderdeel van elke laserprinter, dus ook van de Brother DCP-9020CDW. Het is een metalen of kunststof cilinder, bekleed met een lichtgevoelige laag. De drum wordt geladen met statische elektriciteit. De delen van de drum die door de laserprinter worden belicht, verliezen hun statische laag en trekken tonerpoeder aan, waardoor er afbeeldingen en teksten worden gevormd. Voor deze Brother laserprinter bestelt u de Brother DR-241Cl drum. U kunt kiezen voor het origineel van Brother maar ook voor ons voordeligere huismerk. Beide drums hebben een capaciteit van 15.000 pagina’s. De huismerk drum is echter een stuk goedkoper. Ook goed om te weten is dat de laserprinter de toner en de drum gescheiden houdt. Hierdoor kunnen beide onderdelen los van elkaar vervangen worden. Dit scheelt u in onderhoudskosten.

Goede afdrukken maken met een fuser unit

De fuser unit van de Brother DCP-9020CDW printer zorgt er samen met de drum voor dat het papier wordt bedrukt. Nadat de drum het tonerpoeder heeft aangebracht op het papier, wordt dit door de fuser unit gehaald. Het tonerpoeder smelt door middel van hitte en druk en hecht aan het papier. De Brother LR2232001 fuser unit voor de printer heeft een lange levensduur, waardoor deze niet snel vervangen hoeft te worden. Als dit op een gegeven moment toch nodig is dan geeft uw Brother laserprinter de melding “Change fuser unit”.

Een transfer belt om tonerpoeder over te brengen op papier

Een transfer belt is verantwoordelijk voor het overbrengen van tonerpoeder naar het papier. De transfer belt beweegt langs de toner en de fuser unit. Het tonerpoeder wordt door statische elektriciteit op de transfer belt geladen en vervolgens op het papier overgebracht. De Brother BU-220CL transfer belt voor de Brother DCP9020CDW laserprinter heeft een capaciteit van 50.000 pagina’s.

Tonerpoeder veilig opvangen met een toneropvangbak

Tonerpoeder in de Brother DCP-9020CDW printer wat tijdens het afdrukken niet op het papier terechtkomt wordt opgevangen in de Brother WT-220CL toneropvangbak. Dit voorkomt dat het overtollige tonerpoeder zich ophoopt in de printer en de afdrukkwaliteit negatief beïnvloedt. De Brother WT-220CL toneropvangbak heeft een capaciteit van 15.000 pagina’s. Het is verstandig om deze te vervangen in plaats van te legen. Het legen van de toneropvangbak is een lastige klus en er kan tonerpoeder bij vrijkomen, wat schadelijk is voor uw gezondheid en voor de omliggende apparatuur. Om overtollig tonerpoeder gemakkelijk te verwijderen raden we u aan om ook een reinigingsdoek mee te bestellen.

Papier door de printer leiden met een paper feeding kit

De Brother DCP-9020CDW laserprinter moet natuurlijk het papier van het ene onderdeel naar het andere onderdeel leiden. Dit gebeurt met de Brother LY7418001 paper feeding kit. Dit onderdeel, net als alle andere benodigde onderdelen, koopt u bij ons met de laagsteprijsgarantie. Als u voor 23.59 uur besteld heeft, dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Waar kan ik Brother DCP-9020CDW toner kopen?

Bij 123inkt.nl koopt u alle toners voor de Brother DCP-9020CDW laserprinter met de laagsteprijsgarantie. U kiest voor de originele Brother toners of het voordelige 123inkt huismerk. De huismerk toners zijn goedkoper en hebben bovendien een hogere printcapaciteit.

Hoe lang gaat een drum voor de Brother DCP-9020CDW printer mee?

De Brother DR-241CL drum heeft een capaciteit van 15.000 pagina’s. Bij 123inkt koopt u een multipack drums, die voor iedere kleur een drum bevat. Zo bespaart u op de aanschaf van uw toner drums en kunt u langer optimaal gebruikmaken van uw Brother laserprinter.

Heeft u nog vragen over het bestellen van toner voor de Brother-9020CDW laserprinter? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.