123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Cartridge nummer

HP cartridges 

Hier vindt u alle HP cartridges gesorteerd op cartridgenummer. U kunt ook op printertype zoeken of contact met ons opnemen. Heeft u een laserprinter? Kijk dan bij de toners.

Snel zoeken
Uitgelichte series
HP Inktcartridges
HP Printkop
Zoek op HP code
Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer een ander woord.

Goedkope HP cartridges bestellen bij 123inkt

Als een van de grootste printerfabrikanten ter wereld heeft HP zeer veel verschillende cartridges voor inkjetprinters. Zo zijn er HP inktcartridges in kleur en zwart-wit, los en als multipack, van het originele merk of van een huismerk en met een lage of hoge capaciteit. De keuze is reuze! In ons uitgebreide assortiment vindt u vast en zeker de HP inkt die u zoekt. We leveren onze producten de volgende dag bij u af en garanderen bovendien dat u bij ons altijd goedkope cartridges van HP bestelt. Dat is namelijk onderdeel van onze laagsteprijsgarantie! Heeft u hulp nodig bij het vinden van geschikte inktcartridges van HP? We leggen hieronder uit hoe u snel én eenvoudig de juiste inkt voor uw HP printer vindt. Heeft u nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice die altijd voor u klaarstaat!

Zoek HP cartridges op nummer of code

Bent u op zoek naar HP cartridges en inktpatronen? Zoek niet verder! In de uitgebreide lijst hierboven ziet u welke cartridges HP allemaal heeft. Met behulp van het cartridgenummer zoekt u heel eenvoudig naar de geschikte HP inktcartridge voor uw printer. Het cartridgenummer kunt u op de volgende manieren achterhalen:
 1. Zoek het cartridgenummer op in de handleiding van uw HP printer. Daarin staat altijd vermeld welke cartridges van HP u nodig heeft.
 2. Handleiding kwijt? Kijk dan welk nummer op de lege HP cartridge staat. U vindt op elke cartridge een nummer, bijvoorbeeld HP 364XL of HP 62XL. Deze zoekt u vervolgens op in de lijst hierboven of via de zoekfunctie.
 3. Heeft u geen lege cartridge meer? Geen zorgen, u kunt ook HP cartridges zoeken op printertype. Hiervoor hoeft u alleen het typenummer van uw printer te weten. Dit nummer vindt u meestal op de voor- of bovenkant van de behuizing.
Vooral wanneer u losse HP inktcartridges bestelt, kan het handig zijn om te zoeken op HP-code. Doordat deze code uniek is per losse cartridge komt u automatisch terecht bij de juiste kleur. Heeft u bijvoorbeeld alleen een HP 301 cartridge in kleur nodig? Dan brengt de HP-code CH562EE u direct bij het juiste product.

HP XL cartridges en multipacks

U heeft het vast wel eens meegemaakt: u staat op het punt om die belangrijke rapportage of dat hardcopy verslag uit te printen, maar het bekende geluid van papier dat de printer verlaat blijft uit… Oh jee, HP cartridge leeg! Vooral wanneer u regelmatig (foto’s) print of een zakelijke gebruiker bent gaat er flink wat HP inkt doorheen en u wilt natuurlijk niet misgrijpen wanneer u nét een belangrijk document moet printen. Gelukkig voorkomt u dit eenvoudig met HP XL cartridges. Deze grotere varianten van de standaard cartridges van HP bevatten meer inkt, waardoor u meer pagina’s afdrukt. Hierdoor hoeft u niet vaak te zoeken naar nieuwe HP inktpatronen. Daarnaast is het voor grootverbruikers ook verstandig om te kiezen voor voordeelverpakkingen. In deze handige multipacks van het 123inkt huismerk vindt u HP printerinkt in alle kleuren die uw printer nodig heeft, zodat u altijd een voorraad bij de hand heeft. Wachten op een nieuwe HP inktcartridge is er dan niet meer bij, want ook in de toekomst verwisselt u in een mum van tijd de juiste inktcartridge.

Huismerk HP inktcartridges

Bij 123inkt hoeft u nooit te wachten tot HP cartridges in de aanbieding zijn, want dankzij onze laagsteprijsgarantie zijn deze bij ons altijd het goedkoopst. Hierdoor is er geen betere plek om originele inkt voor uw HP printer te kopen! Dit is echter niet de enige manier om uzelf te verzekeren van goedkope HP cartridges. Wist u dat we naast originele inktpatronen van HP ook cartridges van ons eigen 123inkt huismerk aanbieden? De pasvorm van deze cartridges is exact hetzelfde, daardoor passen ze precies in uw printer. Daarnaast garanderen we dat de chip van 123inkt cartridges geaccepteerd wordt door uw HP printer. Er zijn drie redenen waarom onze cartridges een zeer interessant alternatief voor dure HP inkt zijn:
 1. 123inkt huismerk cartridges zijn goedkoper dan originele HP cartridges.
  Misschien vraagt u zich direct af: ‘Wat betekent zo’n goedkope cartridge voor de kwaliteit van de inkt?’ U hoeft zich echter geen zorgen te maken, want al onze 123inkt huismerk cartridges bevatten inkt van hoge kwaliteit. Doordat wij bij 123inkt echter niet aan een merk verbonden zijn, kunnen wij kwaliteitsinkt voor een veel voordeliger tarief aanbieden.
 2. In 123inkt huismerk cartridges zit meestal meer inkt dan in originele HP cartridges.
  In tegenstelling tot originele HP inktcartridges, die vaak maar deels gevuld zijn, bevatten de 123inkt huismerk cartridges dikwijls veel meer inkt. Hierdoor ontvangt u bij het 123inkt huismerk altijd de optimale hoeveelheid inkt in uw HP cartridge. We geven u een voorbeeld voor HP 304 inkt: deze originele kleurencartridge bevat slechts 2 milliliter inkt, terwijl onze 123inkt huismerk kleurencartridge maarliefst 15 milliliter inkt bevat. Dat is ruim zeven keer zoveel inkt!
 3. Op 123inkt huismerk cartridges ontvangt u levenslange garantie.
  Wanneer u kiest voor het 123inkt huismerk, hoeft u zich over garantie geen zorgen te maken. Indien er onverhoopt toch iets mis is met uw inktcartridge of als u problemen ervaart, dan lossen wij dit altijd met u op. Op al onze huismerkartikelen ontvangt u namelijk levenslange garantie.
Het vinden van goedkope cartridges van HP is dus makkelijker dan u denkt. Of u nu de goedkoopste inktpatronen van HP zelf zoekt óf liever nog meer bespaart met HP cartridges van het 123inkt huismerk: u betaalt natuurlijk het liefst zo min mogelijk inktkosten per pagina. HP inkt bestellen is het goedkoopst bij 123inkt!

HP Instant Ink

Daarnaast helpen we u vanuit onze jarenlange ervaring graag bij het maken van keuzes met betrekking tot uw inktverbruik. We brengen bijvoorbeeld ook de voor- en nadelen van HP Instant Ink in kaart, een abonnement waarbij u voor een vast bedrag per maand een vast aantal pagina’s print. Indien dit abonnement voor u niet voordelig blijkt te zijn, kunt u beter uw HP Instant Ink opzeggen. Ook voor advies hierover staan we u graag te woord. 
Als u nog vragen heeft over het bestellen van HP printerinkt, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Voordelige zelftests! Voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis