123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Papierversnipperaars

Met een betrouwbare papierversnipperaar vernietigt u makkelijk gevoelige (bedrijfs)informatie. Bestel nu uw papiervernietiger voor thuis of op kantoor en versnipper naast papier ook bankpasjes, cd’s en dvd’s. Vandaag besteld, morgen in huis!
1 - 0 van 0

Papierversnipperaars

Goede papierversnipperaars kopen met laagsteprijsgarantie

Een papierversnipperaar, ook wel shredder genoemd, is een handig hulpmiddel voor elke kantoor- en thuiswerkplek waar privacy en dataveiligheid voorop staan. Dit apparaat verandert vertrouwelijke papieren snel in onleesbare snippers, waardoor u makkelijk voldoet aan de AVG-wetgeving. Ontdek de papierversnipperaars in ons assortiment en kies het model dat bij u past. Koop uw professionele papierversnipperaar bij ons en profiteer van laagsteprijsgarantie.

De beste papierversnipperaar voor elke werkomgeving

Bij het kiezen van de juiste shredder is het belangrijk dat u let op de inhoud van de opvangbak. Ook het soort werkomgeving speelt een belangrijke rol.
  • Thuisgebruik: voor kleingebruikers is een compacte papierversnipperaar met een opvangbak tot 10 liter vaak voldoende. Ideaal als u af en toe documenten wilt vernietigen. Deze kleine shredders nemen ook weinig ruimte in beslag en passen daarom in elk thuiskantoor.
  • Klein kantoor: voor kleine kantoren adviseren wij een papierversnipperaar met een opvangbak tussen de 15 en 20 liter. Deze zijn geschikt voor regelmatig gebruik.
  • Groot kantoor: voor grotere kantoren is een papierversnipperaar met een opvangbak van 50 tot 100 liter onmisbaar. Deze grote shredders zijn perfect voor alle werkomgevingen waar continu veel documenten worden vernietigd.
Het zorgvuldig selecteren van een goede papierversnipperaar zorgt ervoor dat u makkelijk en veilig documenten kunt vernietigen.

Stapels papier automatisch laten versnipperen

Automatische papierversnipperaars zijn een uitstekende keuze voor kantoren die snel grote hoeveelheden documenten willen versnipperen. Hieronder enkele voordelen van deze shredders:
  • Grote papierlade: u kunt een hele stapel papier in één keer in de machine plaatsen. Het apparaat versnippert vervolgens automatisch elk vel, zonder dat u de papieren één voor één hoeft in te voeren.
  • Tijdsbesparing: dankzij de automatische werking bespaart u waardevolle tijd die u vervolgens anders kunt besteden.
  • Verhoogde productiviteit: omdat u slechts een stapel documenten hoeft in te voeren en direct verder kunt werken, houdt u de productiviteit hoog.
  • Veiligheid en betrouwbaarheid: deze apparaten zijn ontworpen met uitgebreide veiligheidsfuncties die het risico op papierstoringen verkleinen en zorgen voor een betrouwbare werking.
Een automatische shredder is een slimme aankoop, waarmee u heel eenvoudig tijd bespaart. Hierdoor verbetert u direct de efficiëntie in uw werk. Dankzij de veilige vernietiging van uw documenten, helpt de shredder u bij de naleving van de AVG-wet en voorkomt u boetes.

Zoek uw papierversnipperaar op veiligheidsniveau

Bij het kiezen van een papierversnipperaar is het belangrijk om het juiste veiligheidsniveau te overwegen. Dit wordt aangegeven met de afkorting ‘DIN’. Deze norm bepaalt hoe klein het papier wordt versnipperd. Een hoger niveau betekent kleinere snippers. Hieronder een overzicht van de verschillende DIN-niveaus en hun toepassingen:
 
DIN-niveau Snippers per A4 Toepassing
DIN P-1 18 stroken Algemene documenten
DIN P-2 35 stroken Lichtgevoelige informatie
DIN P-3 200 snippers Gevoelige persoonsgegevens
DIN P-4 400 snippers Bankgegevens en persoonlijke data
DIN P-5 2.000 snippers Zeer vertrouwelijke documenten van bedrijven
DIN P-5 plus 6.000 snippers Zeer geheime documenten
DIN P-6 plus 12.000 snippers Extreem gevoelige informatie

Het juiste veiligheidsniveau helpt u bij het naleven van de privacywetgeving. Wilt u naast papieren documenten ook pasjes, paperclips, cd’s en dvd’s vernietigen? Sommige shredders kunnen ook deze items versnipperen. Lees daarom de productomschrijvingen en specificaties van de papiervernietigers goed door.

De juiste opvangzakken voor uw papierversnipperaar

Opvangzakken zijn gemaakt om het opruimen van versnipperd papier makkelijker te maken. Hierdoor houdt u uw werkplek netjes. Deze zakken passen precies in de opvangbak van uw papierversnipperaar en verwijdert en vervangt u heel makkelijk.

U kunt de zak samen met de snippers bij het oud papier gooien. Dit geldt alleen voor de recyclebare zakken. U kunt ook kiezen voor een herbruikbare zak. Deze zijn van kunststof en kunt u niet bij het oud papier gooien.

Houd uw papierversnipperaar in perfecte conditie met oliesheets en olieflessen

Om uw shredder optimaal te laten werken, bieden wij oliesheets en smeerolie aan. Versnipper eenvoudig een oliesheet na elke derde keer dat u de opvangbak leegt om de snijmessen te smeren.

Voor papierversnipperaars met een bredere invoermond en automatisch oliesysteem zijn olieflessen de manier om uw shredder in topconditie te houden. Bekijk de productomschrijving van de papierversnipperaars om er zeker van te zijn dat u de geschikte olie kiest voor uw model.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn papierversnipperaar schoonmaken?

Gebruik een zachte doek om de buitenkant af te vegen. Om de binnenkant schoon te maken, gebruikt u oliesheets of olieflessen. Hiermee worden de snijmessen gesmeerd. Deze koopt u samen met uw papierversnipperaar, altijd het goedkoopst bij 123inkt.nl.

Welke materialen kan ik versnipperen in mijn shredder?

Naast papier kunnen veel versnipperaars ook creditcard, cd’s en paperclips vernietigen. Dit is afhankelijk van het model en de specificaties van de versnipperaar. U vindt een groot assortiment shredders bij 123inkt.nl, altijd met laagsteprijsgarantie.

Hoe vaak moet ik mijn papierversnipperaar smeren?

Als u de opvangbak 3 keer heeft geleegd, is het meestal tijd om uw shredder te smeren. Dit doet u heel eenvoudig met speciale oliesheets of smeerolie. Bij 123inkt.nl koopt u deze artikelen samen met een papierversnipperaar voor de laagste prijs.


Heeft u vragen over het bestellen van papierversnipperaars? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantenservice u graag verder. Zij staan op werkdagen van 8.00 tot 00.00 uur voor u klaar.