123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Inkt cartridges

Bestel gemakkelijk de juiste inktcartridges voor elke printer. Hier vindt u alle inktcartridges van topmerken als HP, Canon, Epson, Brother en meer. Geniet van de beste afdrukkwaliteit en de laagste prijzen. Bestel inktpatronen van ons huismerk en profiteer van meer inkt voor uw geld.
1 - 0 van 0

Inktcartridges kopen met de laagsteprijsgarantie

Welke printer u ook heeft, voor alle soorten inkt zit u bij ons op de goede plek. Dankzij onze laagsteprijsgarantie bent u altijd het goedkoopst uit voor uw inktcartridges en inktpatronen. Als specialist bieden wij u de best mogelijke producten aan. Daarom koopt u bij ons hoogwaardige inktpatronen voor uw printer van ons voordelige huismerk. De inkt van ons huismerk is uitgebreid getest door onze deskundige kwaliteitsafdeling. Zo profiteert u van de beste kwaliteit, voor de laagste prijs.

Ontdek de wereld van inktcartridges

Een inkjetprinter maakt gebruik van inktcartridges. Dit zijn kleine, plastic reservoirs die zijn gevuld met inkt. Ze zijn beschikbaar in de bekendste printkleuren: zwart (BK), cyaan (C), magenta (M) en geel (Y). Door deze basiskleuren te combineren kan de printer alle mogelijke kleuren afdrukken. Hoeveel inktcartridges u nodig heeft verschilt per printer. Sommige printers hebben losse kleurencartridges. Dat is handig als de ene kleur sneller op gaat dan de andere. U bestelt dan makkelijk een losse kleur.

Andere printers gebruiken een kleurencartridge met alle drie de kleuren in één behuizing. Zo heeft u minder omkijken naar de verschillende losse cartridges. Voor enkele printers zijn er zelfs speciale, aanvullende kleuren zoals grijs of licht magenta.

De juiste inktpatronen voor uw printer

In ons grote assortiment vindt u cartridges voor elke printer. U zoekt de juiste inktpatronen op printermodel of cartridgenummer. Zo vindt u altijd de geschikte inktcartridge voor uw printer. Daarbij bieden wij ook een goedkoper alternatief aan in de vorm van onze huismerk cartridges. De inktpatronen van ons huismerk bevatten meer inkt en zijn goedkoper dan het origineel.

Originele inktcartridges of huismerk inktpatronen

In uw inkjetprinter kunt u originele inktpatronen gebruiken. Maar dat is slechts een van de mogelijke opties. Een huismerk cartridge is namelijk een goedkoop alternatief met de best mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Onze huismerk inktcartridges passen perfect in uw printer, omdat ze aan de buitenkant identiek zijn aan originele inktcartridges.

De huismerk cartridges bieden veel voordelen tegenover originele inkt. Ze bevatten meer inkt voor een lagere prijs, zoals u in dit voorbeeld kunt zien:
 
Kleur HP 305 123inkt huismerk HP 305XL 123inkt huismerk
standaard capaciteit standaard capaciteit hoge capaciteit hoge capaciteit
Zwarte inktcartridge 2,2 ml 17 ml (670% meer) 4 ml 17 ml (325% meer)
Kleurencartridge 2 ml 15 ml (650% meer) 5 ml 15 ml (200% meer)


Zoals u kunt zien bevatten huismerk cartridges meer inkt dan de originele variant. Onze kwaliteitsafdeling controleert deze cartridge grondig, zodat wij de beste kwaliteit kunnen waarborgen.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Waar koop ik goedkope inktcartridges?

Bij 123inkt.nl koopt u originele en huismerk cartridges met de laagsteprijsgarantie. U kiest uit verschillende merken als Epson, HP, Canon en Brother. U profiteert altijd van 100% tevredenheidsgarantie op het gebruik van huismerkartikelen.

Welke inktcartridge past in mijn printer?

Bij 123inkt.nl is het eenvoudig om te achterhalen welke cartridge in welke printer past. U kiest het juiste printermerk en vervolgens selecteert u het juiste cartridgetype. Wij tonen u alleen de geschikte inkt voor uw printer.

Heeft u vragen over het bestellen van een inktcartridge? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.