123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Cyber Monday

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Cyber Monday!

Inkt cartridges

De goedkoopste inktcartridges bestelt u bij 123inkt!

Wilt u goedkope inkt bestellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Dankzij onze laagsteprijsgarantie bent u hier gegarandeerd het goedkoopst uit voor inktcartridges en inktpatronen van A-merken. Onze service stopt echter niet bij het aanbieden van goedkope inktcartridges. Als expert in de wereld van cartridges helpen we u bij elke vraag en denken we altijd met u mee. Om het kopen van nieuwe inkt zo eenvoudig mogelijk te maken, vertellen wij u graag meer over inktcartridges.

Wat zijn inktcartridges?

inktcartridges
Een inkjet printer maakt gebruik van inktcartridges. Deze kleine, plastic reservoirs zijn gevuld met inkt en klikt u op de daarbij horende plaats in de printer. Ze zijn meestal beschikbaar in de bekendste printkleuren: zwart, cyaan, magenta en geel. Met deze basiskleuren kan de printer alle mogelijke kleuren afdrukken. Hoeveel inkt cartridges u nodig heeft, verschilt per printer. Sommige printers hebben losse kleurencartridges, wat vooral handig is wanneer de ene kleur sneller op gaat dan de andere. U bestelt dan eenvoudig één losse cartridge van de te vervangen kleur. Andere printers werken juist met één grote kleurencartridge waarin de drie kleuren samen aanwezig zijn, zodat u minder omkijken heeft naar de verschillende losse cartridges. Voor enkele printers zijn er zelfs speciale, aanvullende kleuren zoals grijs of licht magenta!

Welke inktcartridge heb ik nodig?

Natuurlijk kunt u bij 123inkt voor elke printer originele inkt cartridges bestellen. Dankzij onze laagsteprijsgarantie is er zelfs geen betere plek om dat te doen! U bent hier dus aan het juiste adres voor o.a. de goedkoopste Brother LC123 of HP 301 cartridges. Weet u niet precies welke printerinkt u nodig heeft of waar u de juiste inkt voor printers kunt vinden? Geen zorgen, bij 123inkt is het heel eenvoudig om de passende inktpatronen te vinden. U zoekt eenvoudig op het typenummer van uw printer of op het nummer dat op de cartridge staat. Wij tonen u altijd geschikte inkt cartridges voor uw printer en vertellen het ook als er een goedkoper alternatief van het 123inkt huismerk beschikbaar is.

Huismerk inktcartridges of originele inktcartridges

Als u een printer van een bepaald merk heeft, bijvoorbeeld van HP of Canon, denkt u misschien dat deze alleen compatibel is met originele HP inkt of Canon inkt. Dit is echter niet het geval! U kiest toch immers ook zelf van welk merk koffie u navullingen voor uw koffiezetapparaat koopt? Een huismerk is hierbij vaak het goedkoopste alternatief. Daarom bieden wij u inktpatronen met de beste prijs-kwaliteitverhouding van ons eigen 123inkt huismerk. Deze inkt cartridges passen precies in uw printer, doordat ze aan de buitenkant identiek zijn aan originele cartridges. Ons controleteam zorgt er bovendien voor dat de cartridges en de printerinkt uitvoerig getest zijn en aan alle kwaliteitseisen voldoen, maar bieden deze wel voor een veel lagere prijs én met levenslange garantie aan. Daarnaast hebben 123inkt cartridges vaak meer inhoud. Voor u als klant betekent dat een win-winsituatie!

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Welke inktcartridge past in welke printer?

Bij 123inkt is het heel eenvoudig om te achterhalen welke cartridge in welke printer past. U hoeft alleen het juiste printermerk te selecteren en vervolgens op het typenummer van uw printer te klikken. Wij tonen u dan alleen geschikte inkt voor uw printer. Makkelijker wordt het niet!

Waar kan ik goedkope inktcartridges kopen?

Dankzij de laagsteprijsgarantie kunt u hier de goedkoopste printer cartridges bestellen van A-merken zoals HP, Canon en Epson. Kiest u voor het 123inkt huismerk dan bespaart u al snel nóg meer op uw inktkosten, zonder dat dit de kwaliteit van de afdrukken beïnvloedt. Uit onderzoek van de Consumentenbond is namelijk gebleken dat 123inkt huismerk cartridges de beste prijs-kwaliteitsverhouding hebben.

Wat is het verschil tussen huismerk cartridges en originele cartridges?

123inkt huismerk cartridges hebben dezelfde pasvorm als originele inktpatronen, maar zijn gevuld met een optimale hoeveelheid inkt. Dit in tegenstelling tot originele cartridges, die vaak maar voor een deel gevuld zijn. Het andere belangrijke verschil tussen het 123inkt huismerk en een origineel inktpatroon is de prijs: deze is simpelweg veel lager bij huismerk cartridges.

Kan het kwaad om huismerk cartridges te gebruiken?

Absoluut niet! Onze 123inkt huismerk cartridges passen precies in uw A-merk printer en bevatten hoogwaardige inkt die aan alle kwaliteitseisen voldoet. U kiest dus zonder enige zorgen voor 123inkt cartridges. Is er onverhoopt toch iets mis met uw huismerk inktcartridge? Dan lossen we dat altijd met u op, want op alle cartridges van het eigen merk ontvangt u levenslange garantie.

Als u nog vragen heeft over het bestellen van inktcartridges, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.