123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
 
Meer dan 3 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Cartridge nummer

Epson T0711, T0801, T0481
Epson cartridge nummers

Nog niet gevonden wat u zocht?
U kunt ook op printertype zoeken
of contact met ons opnemen.
Heeft u een laserprinter? Kijk dan bij de toners.

Official Epson Partner
Official Epson Partner


Snel zoeken
Kort nummer
T-nummer
S-nummer
Overige nummers

Bestel goedkope Epson cartridges online bij 123inkt

Door uw Epson inktcartridges op tijd te vervangen weet u zeker dat uw printer scherpe afdrukken blijft maken en dat kleuren er correct uitzien. Is uw inkt vaak op het verkeerde moment op? Leg dan Epson cartridges in alle kleuren op voorraad, zodat u ze direct kunt vervangen. 123inkt.nl bezorgt cartridges de volgende dag al bij u thuis, maar als u nog dezelfde dag wilt printen is een eigen voorraad heel handig. De juiste Epson inkt voor uw inkjetprinter vindt u op deze pagina eenvoudig door te zoeken op cartridgenummer, bijvoorbeeld Epson T1281 of T7021. Dit nummer kunt u o.a. vinden op de oude Epson cartridges die u uit de printer haalt. Elke kleur kan een ander nummer hebben, dus let goed op welke cartridge(s) u nodig heeft. Zo is Epson T1291 een zwarte cartridge, terwijl de kleuren een hoger nummer hebben.

Bespaar met goedkope Epson inkt van het 123inkt huismerk

Epson printers zijn zeer populair voor thuisgebruik en gebruik op kleine kantoren. Dat is niet gek, want deze printers bieden veel mogelijkheden voor een lage prijs. Maar de lage prijs van de printer betekent niet dat het printen ook goedkoop is. Het grootste deel van de afdrukkosten komt pas bij het kopen van inktcartridges aan het licht. Epson cartridges zijn niet altijd even goedkoop, waardoor de printkosten flink kunnen oplopen. Gelukkig is er een heel goed alternatief voor de dure Epson cartridges. 123inkt.nl verkoopt huismerk Epson inktcartridges voor een prijs die een stuk lager ligt dan de prijs van Epson. Uw inkjetprinter print op exact dezelfde wijze met huismerk inkt als met Epson inkt en u ziet op papier geen enkel verschil. Zo vallen de afdrukkosten thuis of op kantoor een stuk lager uit. De goedkope Epson cartridges van het 123inkt huismerk maken gebruik van hetzelfde cartridgenummer, dus u kunt het goedkopere alternatief voor uw oude, lege cartridge heel eenvoudig vinden. Kiezen voor inkt van het 123inkt-huismerk heeft nog een ander voordeel. Wist u dat Epson inktpatronen vaak maar deels gevuld zijn? Dat betekent dat ze sneller leeg zijn en vaker vervangen moeten worden dan nodig zou zijn. 123inkt.nl vult de cartridges helemaal. Als u kiest voor Epson 29XL cartridges van 123inkt in plaats van Epson 29 (lagere capaciteit), dan bespaart u niet alleen geld maar hoeft u uw cartridges ook minder vaak te vervangen.

Vind eenvoudig Epson inktcartridges in alle kleuren

Als u een document afdrukt, wilt u dat dat met de juiste kleuren op papier komt te staan. Dat geldt zowel voor privé afdrukken (foto's, tickets of brieven) als zakelijke afdrukken (verslagen, offertes of contracten). De meeste inkjetprinters maken gebruik van vier Epson cartridges om prachtige kleurenafdrukken te kunnen maken. Monochrome inkjetprinters, die alleen een zwarte cartridge gebruiken, komen steeds minder voor. Een Epson kleurenprinter maakt gebruik van Epson cartridges in zwart, cyaan, magenta en geel om alle kleuren te kunnen creëren. Met printerinkt in deze vier kleuren kan de printer elke denkbare kleur op papier zetten. Dat komt goed uit, want Epson heeft naast de printers uit de Epson Home en Business series ook speciale Photo printers uitgebracht. Bij het printen van foto's zijn natuurlijke, levendige kleuren essentieel. Sommige fotoprinters hebben naast de eerder genoemde kleuren nog een aparte Epson cartridge met fotozwart, zoals bij de Epson 26XL serie en de Epson 33XL serie. Ook komen de kleuren lichtmagenta en lichtmagenta voor, waarmee nog gedetailleerdere kleuren gemengd kunnen worden. Voor standaard thuis- of kantoorgebruik is Epson inkt in de vier basiskleuren echter meer dan voldoende. Zowel originele Epson inkt als inkt van het 123inkt-huismerk zorgen ervoor dat kleuren perfect gemengd worden. U ziet het dan ook direct wanneer één van de cartridges leeg en aan vervanging toe is. Een groot deel van de kleuren zal dan niet meer op de juiste manier op papier worden gezet. Vervangt u de lege Epson cartridge? Dan drukt de printer weer af met de best mogelijke kleuren.

Bestel uw Epson cartridge samen met alles voor kantoor

Online uw Epson inkt kopen is hartstikke handig. De juiste cartridges voor Epson worden de volgende dag netjes thuisbezorgd door PostNL, zonder dat u de deur uit hoeft. Uw nieuwe Epson cartridges verdwijnen natuurlijk direct in uw printer. Maar diezelfde printer wil ook papier hebben. En misschien ook enveloppen of etiketten. Gelukkig kunt u ook alle papiersoorten en enveloppen voor uw printer meebestellen. Zelfs alles voor op en naast uw bureau kunt u nu bij 123inkt.nl bestellen. Zo vindt u bij ons ook schrijfwaren, lampen, pennen, hobbyartikelen en post it notes. Wel zo handig, want naast goedkope Epson cartridges hebben wij ook al onze andere kantoorartikelen heel laag geprijsd. Dankzij onze laagsteprijsgarantie betaalt u de beste prijs voor alles voor uw printer en werkplek. En omdat u deze artikelen waarschijnlijk pas bestelt wanneer u ze nodig heeft, zorgen wij ervoor dat u niet lang op uw inkt en kantoorartikelen hoeft te wachten. Bestellingen die voor 23:59 uur worden geplaatst, worden door ons de volgende dag al geleverd. Thuis of op kantoor. Bij 123inkt.nl bestelt u goedkope Epson inktcartridges met een razendsnelle levertijd en de keuze tussen Epson inkt en het voordelige 123inkt huismerk.

Heeft u nog vragen over het bestellen? Op de pagina 'Vraag en antwoord' worden veel vragen beantwoord. Uiteraard helpt ook onze klantenservice u graag even op weg.