123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Cartridge nummer

Epson T0711, T0801, T0481
 

Hier vindt u alle Epson cartridges gesorteerd op cartridgenummer.
U kunt ook op printertype zoeken
of contact met ons opnemen.
Heeft u een laserprinter? Kijk dan bij de toners.

Official Epson Partner
Official Epson Partner

Epson cartridge nummers - Populair

Snel zoeken
Uitgelichte series
Kort nummer
T-nummer
Overige nummers
Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer een ander woord.

Epson inktcartridges kopen? Bestel direct bij ons!

Epson printers maken prachtige afdrukken, waardoor Epson printers uitermate geschikt zijn voor het printen van foto’s. Epson inktcartridges zorgen voor levensechte kleuren en een zeer hoge afdrukkwaliteit. Op deze pagina hebben we alle Epson inkt gesorteerd op cartridgenummer. Zo kiest u altijd de juiste inkt voor uw Epson printer. Wij bieden alle oude en nieuwe Epson cartridges aan die er zijn. Als u voor 23:59 uur bestelt, heeft u uw nieuwe Epson inktcartridges de volgende dag al in huis! Met onze laagsteprijsgarantie beloven we dat u bij ons de goedkoopste Epson inkt bestelt.

Verschillende soorten Epson cartridgenummers

Epson inktcartridges zijn er in verschillende soorten, maten en met diverse codes. Omdat niet alle inktpatronen in uw Epson printer passen, is het belangrijk dat u de juiste Epson inktcartridges koopt. Epson heeft drie manieren om de juiste cartridge voor uw printer te vinden: een kort nummer, een T-nummer en een naam. Het korte nummer wordt het meest gebruikt en geeft een serie Epson inktcartridges aan. De naam maakt de serie herkenbaarder. Elke individuele cartridge binnen de serie heeft vervolgens een eigen T-nummer: de Epson 29XL serie staat bijvoorbeeld ook bekend als de Aardbei-serie en binnen deze serie vindt u losse cartridges met de nummers T2991 (zwart), T2992 (cyaan), T2993 (magenta) en T2994 (geel). De inktcartridges zijn beschikbaar in normale en hoge capaciteit. Beide formaten hebben dezelfde vorm en passen perfect in uw printer. De XL-variant bevat simpelweg meer inkt en gaat dus langer mee.

Epson inktcartridges in verschillende kleuren

Epson inktcartridges hebben stuk voor stuk hun eigen code en kleur. In het volledige overzicht van Epson inktcartridges kunt u ze makkelijk vinden op kleur, omdat deze altijd achter het cartridgenummer staat. U kiest uit zwarte, cyaan, magenta en gele inktcartridges voor uw Epson printer.

Speciale Epson inktcartridges voor foto’s

De meeste inkjetprinters werken met de vier standaard kleuren: zwart, magenta, geel en cyaan. Hiermee drukt uw printer alle mogelijke kleuren af. Sommige Epson printers staan bekend om hun extra goede kwaliteit bij het afdrukken van foto’s. Hiervoor worden extra kleuren gebruikt, zoals grijs, rood, licht magenta en licht cyaan. De extra kleuren maken het mogelijk om verschillende kleurgradaties te printen, zodat uw foto’s nog meer tot leven komen. Ook is er speciale fotozwarte Epson inkt die ervoor zorgt dat schaduwen en grijstinten gedetailleerder afgedrukt worden. Al deze aanvullende kleuren zijn ook beschikbaar in ons 123inkt huismerk. Dit is altijd een goedkoper alternatief voor het origineel.

123inkt huismerk of originele Epson inktcartridges?

Een hoge capaciteit inktcartridge en onze laagsteprijsgarantie zijn beide opties om geld te besparen op uw printkosten. Wij geven u ook graag een derde optie: ons 123inkt huismerk. Het 123inkt huismerk voor uw Epson printer is door ons ontwikkeld en uitvoerig getest. Zo kunnen we u de hoogste kwaliteit bieden voor een voordelige prijs. Deze cartridges hebben dezelfde pasvorm als de Epson inktcartridges en passen in dezelfde inkjetprinter. Tip: kies voor een multipack inktcartridges. U krijgt dan een cartridge van iedere standaard kleur, voor een lagere prijs. We zetten de voordelen van 123inkt huismerk cartridges voor u op een rij:
  1. 123inkt huismerk inktcartridges zijn goedkoper dan originele Epson cartridges: aan de kwaliteit is dit niet te merken. Onze huismerk inktcartridges worden uitvoerig getest door onze eigen kwaliteitsafdeling. Zo kunnen wij aan de hoogste standaarden voldoen.
  2. 123inkt cartridges zijn voller gevuld dan Epson inktcartridges: de hoeveelheid inkt die Epson in haar inktcartridges stopt, is niet altijd de optimale inhoud. Doordat onze huismerk cartridges volledig gevuld zijn, gaan deze inktcartridges langer mee. U hoeft minder vaak uw inktcartridges te vervangen.
  3. U ontvangt levenslange garantie op 123inkt huismerk inktcartridges: op het gebruik van 123inkt huismerk inktcartridges ontvangt u altijd levenslange garantie. Loopt u tegen vragen aan bij het gebruik van huismerk inktcartridges? Dan staat onze klantenservice voor u klaar!

Epson EcoTank inkt

Sommige Epson printers werken niet met traditionele inktcartridges, maar met speciale inkttanks. Deze Epson EcoTank inktflessen hebben een veel hoger volume dan de meeste Epson inktcartridges. Hierdoor gaan deze langer mee. Als de Epson EcoTank leeg is, moet u deze zelf bijvullen. Ook de EcoTank navullingen van origineel Epson en ons huismerk vindt u in ons volledige assortiment. Net als de inktcartridges voor uw Epson printer, hebben de inkttanks allemaal hun eigen nummer. Deze code vindt u ook in de bovenstaande lijst met cartridgenummers.

Verwante producten

Veelgestelde vragen

Waar kan ik Epson inktcartridges kopen?

Bij 123inkt.nl vindt u een uitgebreid en compleet assortiment Epson inktcartridges. U zoekt hier de juiste Epson cartridges op cartridgenummer. Weet u het cartridgenummer niet? Zoek dan op Epson printertype.

Is het mogelijk om met Epson inktcartridges foto’s van hoge kwaliteit af te drukken?

Ja, Epson printers maken vaak gebruik van verschillende soorten speciale kleuren, zoals grijs, rood, licht cyaan en licht magenta. Met deze extra kleuren kunt u nóg gedetailleerdere foto’s printen.

Kan ik Epson inktcartridges recyclen?

Via het 123inkt.nl recycleprogramma stuurt u uw lege Epson inktcartridges naar ons op. U krijgt hier tegoed voor, dat u als korting op uw volgende bestelling kunt gebruiken. U kunt dit ook doneren aan een goed doel uit onze lijst.


Heeft u nog vragen over het bestellen van Epson inktcartridges? Bekijk dan onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.