123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Win een PlayStation 5 t.w.v. € 550!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Epson 405 serie

Op zoek naar de goedkoopste Epson 405(XL) cartridges? U heeft ze gevonden! Op deze pagina bestelt u Epson 405 inkt met laagsteprijsgarantie. We leveren de zwarte cartridges en de kleurencartridges direct uit voorraad, dus u heeft ze razendsnel in huis.


Goedkope Epson 405(XL) cartridges kopen

Epson 405 cartridges herkent u niet alleen aan het nummer, maar ook aan de afbeelding van een koffer die op de verpakking staat. Zo heeft u een handig geheugensteuntje bij het zoeken van de juiste cartridges voor uw printer. De Epson 405 serie is geschikt voor diverse WorkForce Pro printers van Epson. Deze printers worden veel gebruikt in kleine en middelgrote kantoren, waar veel zakelijke documenten geprint worden. In Epson 405 cartridges zit daarom inkt van hoge kwaliteit, waardoor uw afdrukken lang leesbaar blijven. Doordat de inkt snel droogt, is dubbelzijdig afdrukken geen enkel probleem. Bovendien bevatten Epson 405XL cartridges extra veel inkt: ze hebben een hogere capaciteit dan standaard Epson 405 cartridges. De zwarte cartridge is zelfs in extra hoge capaciteit beschikbaar: deze Epson 405XXL bevat bijna 40 milliliter inkt.

Originele Epson 405(XL) met laagsteprijsgarantie

In totaal gebruikt uw WorkForce Pro printer vier verschillende cartridges, namelijk in de kleuren zwart, cyaan, magenta en geel. Het liefst wilt u dus goedkope Epson 405 of 405XL cartridges kopen, om zo de kosten een beetje te drukken. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken namelijk met een laagsteprijsgarantie op alle A-merk inkt, wat betekent dat alle Epson 405 cartridges bij ons gegarandeerd het goedkoopst zijn. Ook uit meerdere onderzoeken van de Consumentenbond blijkt dat wij de goedkoopste leverancier van inktcartridges zijn. Uw portemonnee zal u dankbaar zijn!

Veelgestelde vragen

Wat betekenen de cijfers op mijn Epson 405 cartridge?

Het cijfer (405) geeft de pasvorm van de printer aan, zodat u eenvoudig de passende cartridge vindt. Bij 123inkt kunt u zoeken op dit nummer. Zo weet u zeker dat u de juiste cartridge bestelt.

Hoelang is Epson inkt houdbaar?

Printerinkt is geen voedingsmiddel, dus bederft het ook niet. Als er een houdbaarheidsdatum op uw cartridge staat, is dat enkel een garantiedatum: na deze datum verstrekt Epson geen garantie meer.

Zijn XL cartridges beter?

Ja, want in XL cartridges zit meer inkt. In de gewone 405 cartridges zit 7,6 ml inkt, terwijl de 405XL cartridges 18,9 ml (zwart) of 14,7 ml (kleur) inkt bevatten. Verder is er geen verschil: zowel de gewone variant als de XL-variant past in uw printer.


Als u nog vragen heeft over het bestellen, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.