123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
Meer dan 3,5 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Post-its, notes

Post-its zijn onmisbaar, thuis en op kantoor. U trekt een velletje van de stapel en schrijft er een korte boodschap op voor uzelf of iemand anders. Dankzij de opvallende kleuren zal de post-it zeker de aandacht trekken. Koop nu eenvoudig de opvallendste post-its.

Post-its, notes

Post-it notes kopen?

Met behulp van post-its heeft u altijd papier op uw bureau of nabij uw telefoon om korte boodschappen te noteren. Dankzij de opvallende kleuren waarin de post-it notes beschikbaar zijn, is het bijna onmogelijk om de notities over het hoofd te zien. Met behulp van de handige plakrand van de post-it hangt u de notitie vervolgens met gemak op een zichtbare plek voor uzelf, of bijvoorbeeld een collega of familielid. 

 

Niet alleen zijn de post-its verkrijgbaar in extra brede of smalle formaten, er zijn ook post-its met een extra sterke plaklaag. Deze notes plakt u makkelijker op lastige ondergronden, maar zijn ook ideaal als u de notitie voor langere tijd wilt laten hangen.

 

Maakt u vaak gebruik van post-its? Dan kunt u overwegen om een post-it notes kubus te kopen. De kubussen zijn te verkrijgen in twee varianten in verschillende kleuren:

  • Standaard kubus post-its - formaat 76x76 mm, 450 vel 

  • Mini kubus post-its - formaat 51x51 mm, 4 gekleurde blokjes, totaal 400 vel

Wilt u graag uw post-its uit een dispenser? Bekijkt u dan eens ons assortiment Z-notes. Dit zijn post-its die zigzag zijn gestapeld. Ze zijn te gebruiken in een dispenser die de notities naar boven drukt, zodat u gemakkelijk met één hand een post-it note pakt.

 

Heeft u liever gerecyclede post-its?

Ook geschikt voor veelvuldig gebruik zijn de gerecyclede post-its van 3M. Deze post-it notes vormen een toren van meerdere blokken post-its, welke niet apart verpakt zijn. De blokken zitten in een verpakking van 100% ongebleekt en ongekleurd karton. Door te kiezen voor de gerecyclede post-its wordt de natuur minder belast. Ook deze post-its zijn te verkrijgen in verschillende maten en kleuren.

 

Grotere notitieblokken 

Mocht u de post-its voornamelijk gebruiken voor het opschrijven van telefoonnotities, dan is een telefoon note ideaal. Deze papieren zijn speciaal ingericht voor het noteren van binnenkomende telefoontjes. Dit terugbelboek is voorzien van een format voor gespreksnotities, waardoor u alle informatie duidelijk kunt noteren. Wanneer een post-it of terugbelboek niet genoeg ruimte biedt voor uw bericht, kunt u ook kiezen voor een gelijnd of geblokt notitieblok. Wanneer u liever een groter vel heeft voor uw notities, kijkt u dan eens bij onze schrijfblokken.

 

Indexen bestellen?

Gebruikt u de post-its voornamelijk om pagina's in een document te markeren? Dan merkt u dat deze te groot zijn om te markeren. In dat geval bieden indexen de uitkomst. Indexen zijn ideaal voor het markeren van pagina's of passages in een tekst. Naast het standaard formaat zijn ze ook te koop in een smalle variant of in verschillende vormen, zoals bijvoorbeeld een pijl. Heeft u de index nodig voor een document dat u gaat archiveren, koopt u dan extra sterke indexen. Deze indexen zijn voorzien van een plakrand die extra sterk is en hierdoor ook in uw archief stevig blijft zitten.


Koop nu de felste kleuren post-its bij 123inkt. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten