123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
Meer dan 3,5 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Whiteboards

Bent u op zoek naar een whiteboard? Voor kantoor, school of wellicht gewoon voor thuis? Gebruik een whiteboard voor presentaties, brainstormsessies, uitleg of als boodschappenlijstje. Bestel een whiteboard uit ons ruime assortiment.

Whiteboard types vergelijken:
 
 Classic staal Classic email Widescreen  Glasborden
 Oppervlak:  gelakt staal  email gelakt staal / email  glas
 Magnetisch:  magnetisch  magnetisch magnetisch  magnetisch
 Gebruik:  regelmatig  regelmatig dagelijks  dagelijks
 Uitwisbaarheid:  ⋆  ⋆  ⋆
 Kras- en  deukbestendigheid:  ⋆  ⋆  ⋆
 Duurzaamheid:  ⋆  ⋆  ⋆
 Reinigen:  wekelijks  maandelijks maandelijks  maandelijks

Whiteboards

Bestel whiteboards bij 123inkt

Bij het selecteren van een whiteboard is een aantal zaken belangrijk, denk aan materiaal, de gebruiksfrequentie en de afmetingen. Het ene materiaal is beter geschikt voor veelvuldig gebruik dan het andere. Zo dient een bord dat vaak gebruikt wordt een hogere kras- en deukbestendigheid te hebben en goed uitwisbaar te zijn. Wij hebben de volgende soorten whiteboards: 

  • Melamine whiteboard, voor licht gebruik en niet magnetisch.

  • Stalen whiteboard, voor regelmatig gebruik en magnetisch.

  • Email whiteboard, voor regelmatig gebruik en magnetisch.

  • Glasbord, voor dagelijks gebruik en magnetisch.

Bovenstaand schema kan u helpen om te bepalen welk type whiteboard het beste bij u past.

 

Naast het materiaal is er ook ruime keuze in het formaat van het whiteboard. De welbekende whiteboards aan de muur zijn beschikbaar in verschillende varianten. Denk aan verplaatsbare whiteboards of triptiek whiteboards. Dit laatste is een whiteboard met drie vlakken, waarvan u de buitenste vlakken dicht kunt klappen. Hiermee verbergt u informatie zonder dat u het uit hoeft te wissen en later opnieuw moet noteren.

 

Indien u niet kunt kiezen tussen een whiteboard en een prikbord dan zijn de duoborden wellicht een goede oplossing voor u. Dit bord bestaat voor de helft uit whiteboard en voor de helft uit vilt, wat het een prikbord maakt. Kijk ook bij onze scrumborden en planborden, ideaal voor bijvoorbeeld een brainstormsessie of een jaarplanning.

 

Bent u juist op zoek naar een kleiner whiteboard? We verkopen kleine whiteboards die handig te gebruiken zijn voor het noteren van bijvoorbeeld herinneringen of een boodschappenlijst. Een tegelwhiteboard is dankzij het bijzondere design ideaal voor iedereen die een klein whiteboard in huis wilt hebben. 
 

Whiteboard markers kopen?

Bij de aanschaf van een whiteboard is het handig om meteen whiteboardmarkers aan te schaffen. Voor de markers is er een handige magnetische stiftenhouder, zodat u ze makkelijk kunt opbergen. Na gebruik van de markers kunt u de inkt uitwissen met een droge doek of whiteboardwisser. Het is echter wel nodig om uw whiteboard zo nu en dan goed te reinigen. U kunt whiteboardreiniger verkrijgen in de vorm van doekjes of een spray.
 

Whiteboard accessoires kopen?

Er een aantal handige accessoires voor whiteboards te koop. Zo zijn er post-its die u op een whiteboard kunt gebruiken. Dankzij de zelfklevende sticky note, kunt u uw notitie verplaatsen. Dit maakt ze ideaal voor bijvoorbeeld een brainstormsessie op een whiteboard. Zelfklevende matrix tape is ook een accessoire dat ideaal is voor uw whiteboard. Hiermee kunt u strakke lijnen en vlakken op uw whiteboard zetten, die niet uitwisbaar zijn. Daarnaast is een set magneten ook erg handig indien u een magnetische whiteboard kiest. Zo kunt u papieren en foto's aan het whiteboard ophangen.
 

Whiteboardfolie kopen?

Liever geen whiteboard permanent aan de muur? Bekijk dan eens onze whiteboardfolie. Dankzij statische elektriciteit blijven de vellen aan de muur kleven. Wist u trouwens dat een flipover waar geen schrijfblok op zit, ook tijdelijk te gebruiken is als whiteboard? 


Maak uw keuze uit ons ruime assortiment whiteboarden en bestel met gemak. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten