123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
bijna 4 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Planborden

Maakt u graag uw week, jaar of project overzichtelijk? Met behulp van een planbord of projectplanner ziet u in één oogopslag waar u aan toe bent. Maak plannen makkelijker en leuker met behulp van een planbord uit ons assortiment.

Planborden

Koop een planbord om plannen makkelijk en overzichtelijk te maken

Bij ons vindt u whiteboards die voorgedrukt zijn met tijdsaanduidingen en T-kaart planningsborden. Een T-kaart planningsbord heeft diverse gleuven om T-kaarten in te stoppen waarop u informatie over de afspraak op kunt noteren. Deze T-kaarten zijn beschikbaar in verschillende formaten en kleuren. Zo kunt u een duidelijk onderscheid aanbrengen tussen uw afspraken op het planbord.

Gaat u vergaderen voor een project of houdt u een brainstormsessie? Kijk dan ook naar de kleurrijke moderatiekaarten in diverse vormen die wij te koop hebben. Wanneer u liever een bord heeft waar u op kunt schrijven is een van onze whiteboards met bijbehorende whiteboardstiften iets voor u. Met behulp van matrixtape maakt u hier makkelijk duidelijke vlakken op, waarmee u op het bord uw eigen planning kunt maken. 


Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten