123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Planborden

In ons assortiment vindt u planborden in alle soorten en maten. Met een planbord maakt u een maand, week of jaar inzichtelijk en ziet u in één oogopslag wat en wanneer iets gedaan moet worden. Plannen wordt leuker met een planbord uit ons assortiment. Vandaag besteld, is morgen in huis!

Planborden

Koop een planbord en maak uw werkzaamheden inzichtelijk

Uw kantoor is eigenlijk niet compleet zonder planbord, omdat het uw werkzaamheden en afspraken inzichtelijk maakt. In één oogopslag ziet u wat de status is. U gaat efficiënter werken, de productiviteit gaat omhoog en het zorgt voor minder chaos; zowel op de werkvloer als in uw hoofd. Want u kent ze vast wel. Die weken waarin u van alles een beetje doet. Niets is echt afgerond en het voldane gevoel ontbreekt. Uw hoofd loopt over, die vervelende taak heeft u wéér vooruitgeschoven en een deadline is maar net gered.

Uw ‘to-do-lijst’ bestaat vaak uit post-its, die u aan uw beeldscherm plakt. Mailtjes die u nog even snel naar uzelf heeft gestuurd als reminder. En ‘kladjes’ in een notitieboekje op uw bureau. Het zou fijn zijn als al deze taken verwerkt kunnen worden in één planning. Voor een dag, een week of zelfs een jaar. Een planbord helpt u hierbij.

Het beste planbord kopen

Tegenwoordig zijn er heel wat verschillende soorten planborden leverbaar. Belangrijk is dat het planbord ook daadwerkelijk werkt voor u. Een aantal factoren speelt hierbij een rol.

Planbord met dag-, week-, maand- en jaarindeling

Zo is de indeling van een plakbord een belangrijk kenmerk. Er zijn zowel dag- en weekplanners als maand- en jaarplanners beschikbaar. Alle met voorgedrukte tijdsaanduidingen. Aan u de keuze wat het best bij uw taken en werkzaamheden past en hoe ver u vooruit wilt en kunt plannen.

T-kaartplanborden, whiteboards en magnetische borden

Een ander belangrijk aspect: hoe wilt u het bord gebruiken? Schrijft u het liefst zelf, dan kiest u voor een papieren planner of een whiteboard. Een papieren planbord is een aanrader als u de planner slechts één keer wilt gebruiken, want dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Een magnetisch whiteboard is een optie als u er met behulp van magneten memo's bij wilt hangen – bijvoorbeeld van de status van uw werkzaamheden. Wilt u liever overzicht creëren door het gebruik van kleur? Dan is een T-kaart planningsbord de beste keuze voor u. T-kaarten zijn gemaakt van stevig papier, in vele kleuren beschikbaar én makkelijk te beschrijven. Een voordeel van whiteboards en T-kaartborden is dat ze langer meegaan in gebruik.

Grote en kleine planborden

Als laatste is daar het formaat waar u over na moet denken. Indien u het planbord ophangt, is belangrijk hoeveel ruimte u heeft. Wilt u het bord liever opbergen en overal mee naartoe kunnen nemen? Dan zijn ook formaten beschikbaar die in uw tas passen. Hoeveel informatie u wilt verwerken op een bord, speelt natuurlijk ook een rol. Hoe groter het bord, hoe meer u kwijt kunt. Zo zijn T-kaarten bijvoorbeeld in veel verschillende formaten te verkrijgen. U heeft hier dan wel ook een groter bord bij nodig.

Alles voor uw planbord

Met alleen de aanschaf van een planbord bent u er niet. We raden aan meteen wat accessoires mee te bestellen. Markers heeft u nodig, en post-its om uw planning te voorzien van extra notities. Heeft u gekozen voor een magnetisch whiteboard? Dan is ook een magnetische stiftenhouder handig, een whiteboardwisser, en magneten om eventuele extra aantekeningen bij de planning te voegen. Om het whiteboard te kunnen reinigen, schaft u verder whiteboardreiniger aan, verkrijgbaar in de vorm van doekjes en als spray. Is uw oog gevallen op een T-kaart planningsbord, dan heeft u ook de bijbehorende T-kaarten nodig.

Simpele tips voor optimaal gebruik van uw planbord

  1. Hang het bord op een zichtbare plek in uw kantoorruimte.
  2. Gebruik voor de leesbaarheid zwarte markers.
  3. Gebruik vaste kleuren voor bepaalde taken.
  4. Gebruik naamlabels om aan te geven wie aan welke taak werkt.
  5. Neem de planning zo nu en dan goed door, dat voorkomt verrassingen.

Mogelijk ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Welke soorten planborden zijn er?

Planborden zijn te verkrijgen als dag-, week-, maand- en jaarplanner. In onze webshop vindt u o.a. oprolbare kartonnen planners, magnetische whiteboards, miniplanners en T-kaartplanningsborden.

Hoe werkt een planbord?

Planborden hebben een tijdsindeling, hier kunt u zelf afspraken en werkzaamheden in zetten. Heeft u een taak afgerond? Dan kunt u die eenvoudig doorstrepen of uitwissen. Extra aantekeningen kunt u met behulp van post-its en magneten aan het bord hangen of plakken.

Waar schrijf ik mee op een planbord?

Heeft u een kartonnen planbord aangeschaft? Dan kunt u normale markers gebruiken. Gaat het om een whiteboard, dan schaft u whiteboardmakers aan. Deze zijn namelijk uitwisbaar. Voor de leesbaarheid raden we aan zwarte markers te gebruiken op uw planbord.
 

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten