123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Win een TUI reischeque t.w.v. € 1.000!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Keurmerken

Veilig en vertrouwd winkelen

Bij 123inkt.nl kunt u veilig en vertrouwd winkelen. Dit wordt ook bevestigd door verschillende onafhankelijke keurmerken die wij mogen dragen. Het keurmerk voert een grondige inspectie uit voordat zij tot certificering overgaat. Zo wordt gekeken of u veilig kunt betalen, of uw gegevens veilig worden opgeslagen en of wij ons wel aan alle voorwaarden houden. Daarnaast onderwerpen wij ook zelf onze producten aan grondige kwaliteitscontroles.
Alle punten die belangrijk zijn om veilig en vertrouwd te winkelen en duurzame keuzes te kunnen maken, worden door de keurmerken en kwaliteitscontroles gedekt. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact met ons op via 0294-787123 of info@123inkt.nl.

Thuiswinkel Waarborg

Thuiswinkel logo
Thuiswinkel cerificaat Ecommerce Europe Trustmark logo

De Thuiswinkel Waarborg is hét Nederlandse keurmerk voor bedrijven die producten en/of diensten verkopen via verkoopkanalen op afstand, zoals internet. Als u iets koopt bij een lid van Thuiswinkel.org doet u dit veilig en betrouwbaar. 123inkt.nl is al sinds 2010 lid van Thuiswinkel waarborg. 123inkt.nl voldoet aan de Europese wet- en regelgeving en mag daarom ook het E-commerce Europe Trustmark voeren.

Bekijk het certificaat

Q-shops Keurmerk

Q-shops logo

Als onafhankelijke organisatie certificeert Q-shops internetwinkels, waarbij aan voorwaarden en gedragsregels moet worden voldaan. Om haar ledenbestand op een hoogwaardig niveau te houden voeren zij periodieke controles uit om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Voor u betekent dit dat u prettig en veilig bij ons aankopen kunt doen.

Bekijk het certificaat

Forest Stewardship Council©

FSC logo

Het FSC-keurmerk is opgesteld om ontbossing en CO2-uitstoot door de hout- en papierindustrie te verminderen. Door te kiezen voor kopieerpapier, fotopapier en etiketten van 123inkt.nl, draagt u bij aan het behoud van bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd.

Bekijk het certificaat

Paper by Nature

Paper By Nature logo

Paper by Nature is een ecologisch label voor papierproducten met een verminderde impact op het milieu. Paper by Nature respecteert onder andere de strenge criteria van het EU ecolabel. Vanaf de productie tot aan de verwerking van het eindproduct wordt rekening gehouden met de impact op het milieu.

PEFC

PEFC logo

Het PEFC-keurmerk garandeert dat hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Het keurmerk is te herkennen aan de groene boompjes en komt voor op papierproducten zoals printpapier en notitieboeken.

Nordic Swan (Nordic Ecolabel)

Nordic Swan ecolabel

Dit Scandinavische milieulabel is te vinden op producten die gedurende hun volledige levenscyclus een verminderde impact op het milieu hebben.

Der Blaue Engel

Der Blauwe Engel ecolabel

Der Blaue Engel is het oudste milieukeurmerk ter wereld. Dit Duitse label geeft aan dat een product op één of meerdere aspecten aanzienlijk minder milieubelastend is dan vergelijkbare producten.

EU Ecolabel

EU ecolabel

Ook het EU Ecolabel is bedoeld voor producten met een verminderde impact op het milieu gedurende hun volledige levenscyclus. Vanaf de productie van de eerste grondstoffen tot aan de verwerking van het eindproduct wordt voldaan aan zeer strenge milieueisen.

Oxford acts for the planet

Oxford Acts For The Planet logo

Dit is een eigen milieulabel van Oxford, producent van notitieboeken en andere papierproducten. Het label staat voor een verminderde milieu-impact en het beperken van de CO2-uitstoot tijdens productie.