123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Schoonmaakartikelen

Koop uw schoonmaakartikelen bij 123inkt.nl of ga voor nog meer keuze naar 123schoon.nl, onze gespecialiseerde schoonmaakwebwinkel.
 


Schoonmaakartikelen bij 123inkt.nl:
1 - 0 van 0

Schoonmaakartikelen

Het complete schoonmaakassortiment?



Voor nog veel meer schoonmaakartikelen gaat u naar 123schoon, onze gespecialiseerde schoonmaakwebwinkel. Kies uit meer dan 1.000 producten van bekende merken als Dreft, Vileda en Zwitsal. Ook op schoonmaakmiddelen en -artikelen kunt u besparen; kies voor het voordelige 123schoon huismerk voor een besparing tot wel 50%.

Klik hier om naar 123schoon.nl te gaan of klik op een van onderstaande categorieën.

Let op: 123schoon.nl is een aparte webwinkel en opent in een nieuwe tab. 
 
Schoonmaakartikelen bij 123schoon.nl:
 

Bij ons bestelt u uit een ontzettend breed assortiment aan schoonmaakspullen. Iedereen vindt het prettig om in een schone omgeving te zijn, maar met de maatregelen rondom het coronavirus is het extra van belang om alles goed schoon te maken. Waarschijnlijk heeft u ook al gemerkt dat uw verzameling schoonmaakartikelen een stuk sneller opraakt, nu er overal net wat vaker een doekje overheen gaat.
 

Zorg ervoor dat u voldoende schoonmaakartikelen in huis hebt. Denk hierbij aan schoonmaakmiddelen, reinigingsdoekjes, handzeep en alles wat u nodig heeft voor een coronaproof schoonmaakoffensief. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! 


Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.