123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
bijna 4 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Zeep

Was uw handen regelmatig met water en zeep voor een goede hygiëne. Door vaak te wassen met zeep verkleint u de kans dat ziekteverwekkers zich verspreiden. Zorg voor een goede hygiëne en koop hier uw zeep!

Zeep

Handen wassen met zeep? | Bestel nu!

Met Palmolive vloeibare zeep wast u dagelijks uw handen. Dankzij het verzorgende effect geniet u na het wassen van schone en zachte handen. Gedurende de coronacrisis wordt u geadviseerd om extra vaak uw handen te wassen en hier ook meer aandacht aan te besteden. Door al het handen wassen kan het voorkomen dat u last krijgt van droge handen. Bij 123inkt kunt u ook terecht voor Nivea verzorgende handcrème. Deze crème is verrijkt met amandelolie en biedt intense voeding voor uw handen. 

 

Reinigende handgel kopen?

Bent u veel onderweg of heeft u momenten dat u wel uw handen wilt wassen maar geen water of handdoek bij de hand heeft? Bestel dan reinigende handgel. Deze flesjes hygiëne gel neemt u makkelijk mee in uw tas. De alcoholhoudende gel helpt met het bestrijden van bacteriën en bacteriesporen. De gel is snel opgedroogd, waardoor u het gemakkelijk tussendoor kunt gebruiken.

 

Koop nu handzeep en reinigende gel, zo houdt u uw handen schoon en gedesinfecteerd. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis!


Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina
eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten