123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Cartridge nummer

Canon, BCI-3, BCI-6, CLI-8BK, PGI-5BK  Hier vindt u alle Canon cartridges gesorteerd op cartridgenummer.
U kunt ook op printertype zoeken of contact met ons opnemen.
Heeft u een laserprinter? Kijk dan bij de toners.
 

Snel zoeken
Uitgelichte series
Volledig nummer
Kort nummer
Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer een ander woord.

Canon cartridges kopen? Altijd de juiste cartridge voor uw Canon printer!

Canon heeft als een van de bekendste printermerken een gigantisch aanbod aan inktcartridges. We snappen dat u daardoor misschien door de bomen het bos niet meer ziet. We hebben daarom alle Canon inktcartridges in een overzichtelijke lijst hierboven geplaatst. Als u weet welk cartridgenummer uw Canon inktpatroon heeft, zoekt u dit nummer op in de lijst. Hier ziet u alle inktcartridges die u kunt gebruiken, van zowel origineel Canon als ons 123inkt huismerk. Zo vindt u altijd de juiste cartridge voor uw Canon printer. Bestel uw Canon cartridges voor 23:59 uur, dan heeft u deze morgen al in huis!

Verschillende soorten Canon inktcartridges

Voordat u Canon inktcartridges bestelt, is het belangrijk om te weten dat alleen cartridges met het juiste cartridgenummer in uw printer passen. De cartridgenummers bevatten cijfers en letters. De cijfers geven de pasvorm in de printer aan en de letters vertellen iets over de soort inkt die in uw cartridge zit. Veel inktcartridges van Canon beginnen met de letters PGI of PFI. Deze afkortingen staan voor pigment inkt: een iets dikkere, zwarte inkt, waarmee u zeer scherpe teksten afdrukt. Het cartridgenummer staat op de inktcartridge zelf en op de verpakking van de Canon cartridges. Als u er na deze checks nog niet achter bent welk cartridgenummer u nodig heeft, is het handig om op Canon printertype te zoeken. Er zijn ook Canon inktcartridges die met de letters CL of CLI beginnen. Deze afkortingen duiden op Chromalife inkt, een speciale inkt die zorgt voor levendige kleuren. Deze inkt is perfect voor het afdrukken van foto’s.

Normale en hoge capaciteit Canon inktcartridges

Canon inktcartridges koopt u in normale en hoge capaciteit. Een hoge capaciteit inktcartridge is net zo groot als een normale Canon cartridge. De hoge capaciteit slaat alleen op de inhoud. De twee inktcartridges passen dus allebei in uw Canon printer. Voorbeeld: de Canon PG 540 bevat 8 milliliter inkt, terwijl de Canon PG 540XL (hoge capaciteit) 21 milliliter bevat.

123inkt huismerk of originele Canon cartridges?

Naast een hoge capaciteit inktcartridge en onze laagsteprijsgarantie kunt u nog meer besparen door te kiezen voor ons 123inkt huismerk. Het 123inkt huismerk voor uw Canon printer is door ons ontwikkeld en getest. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit waarborgen, voor een zeer lage prijs. Deze inktcartridges hebben dezelfde pasvorm als originele Canon inktcartridges. Een niet-passende cartridge is dus niet mogelijk. Om nog meer te besparen adviseren wij u om te kiezen voor een multipack inktcartridges voor uw Canon printer. Hier zit een cartridge in voor iedere kleur in uw Canon printer, maar dan voor een lagere prijs. Huismerk inktcartridges zijn dus een goed alternatief om een aantal redenen:
  • De hoeveelheid inkt: 123inkt huismerk cartridges bevatten meestal meer inkt dan Canon inktcartridges. Onze cartridges worden gevuld met de optimale hoeveelheid inkt, zodat u veel langer met een inktcartridge kunt printen. In een originele Canon PG-540 cartridge zit bijvoorbeeld 8 milliliter inkt, terwijl de 123inkt huismerk variant maar liefst 22 milliliter inkt bevat. Dat is bijna drie keer zoveel inkt!
  • De prijs: 123inkt huismerk inktcartridges zijn goedkoper dan Canon cartridges. Door zelf inktcartridges te maken, kunnen we deze voor een scherpere prijs aanbieden. Dat zegt niks over de kwaliteit van de afdrukken: uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat die niet onder doen voor afdrukken met originele Canon cartridges.
  • De garantie: mocht er toch iets niet in orde zijn met uw inktcartridges, dan lossen wij dit altijd met u op. U krijgt levenslange garantie op alle 123inkt huismerk inktcartridges.

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Waar kan ik Canon inktcartridges kopen?

Bij 123inkt.nl koopt u Canon inktcartridges altijd met de laagsteprijsgarantie. U kiest uit originele Canon cartridges en ons 123inkt.nl huismerk. Ons huismerk is een goed alternatief voor originele cartridges. Onze huismerk cartridges zijn voller gevuld en goedkoper.

Hoe weet ik wanneer mijn Canon inktcartridge leeg is?<

Uw printer geeft een melding als de cartridge in uw Canon printer vervangen moet worden. De cartridge houdt een grote marge aan bij het geven van deze melding. Het kan dan zomaar zijn dat er nog inkt in uw Canon cartridge zit. Bij 123inkt.nl koopt u een chipresetter, waardoor u wel de volledige inhoud van uw cartridge kunt gebruiken.

Zijn Canon inktcartridges compatibel met andere printermerken?

Nee, Canon inktcartridges kunnen alleen gebruikt worden in een Canon printer. In het volledige assortiment met Canon cartridges van 123inkt.nl vindt u altijd de juiste cartridge voor uw Canon printer.


Heeft u nog vragen over het bestellen van Canon inktcartridges op cartridgenummer? Bekijk dan onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.