123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
Meer dan 3 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Printer type

Canon, Pixma MP980, iP8500 
Canon printer types
Nog niet gevonden wat u zocht?
U kunt ook op cartridge nummer zoeken of contact met ons opnemen.
Heeft u een laserprinter? Kijk dan bij de toners.

Snel zoeken
Uitgelichte series
Canon Pixma serie
Canon ImagePROGRAF serie

De goedkoopste Canon printer inkt bestelt u bij 123inkt.nl

Bij 123inkt.nl bestelt u Canon printer inkt voor de beste prijs. Onder andere cartridges voor de populaire Canon Pixma printers vindt u eenvoudig door te zoeken op printertype. Cartridges voor Canon Pixma in alle kleuren worden overzichtelijk weergegeven, zodat u de benodigde inktkleuren eenvoudig kunt bestellen. Kies tussen originele printer inkt van Canon, of de goedkope Canon inkt van het 123inkt huismerk. Zowel originele cartridges voor Canon als 123inkt huismerk Canon Pixma inkt cartridges werken perfect samen met uw Canon printer. Ze zijn geschikt voor zowel persoonlijke als zakelijke afdrukken. Welke cartridge u ook kiest voor uw Canon printer, bij 123inkt.nl betaalt u nooit te veel.

Bestel printer inkt van Canon of het 123inkt huismerk

Originele printer inkt van Canon is niet goedkoop. Gelukkig kunt u voor een groot deel van de Pixma, MAXIFY en i-modellen kiezen tussen originele printer inkt van Canon en Canon printer inkt van het 123inkt huismerk. De Canon Pixma cartridges van het 123inkt huismerk hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding! Wij geven u bovendien een levenslange garantie op onze huismerk cartridges voor Canon Pixma en andere modellen. Zo kunt u zonder zorgen profiteren van goedkopere cartridges voor uw Canon Pixma printer en andere modellen. Dit komt zowel thuis als op kantoor goed uit. Naast de goedkope Canon Pixma inkt voor thuis, kunt u namelijk ook zakelijk gebruikmaken van huismerk inkt. Dankzij onze zeer hoge kwaliteitseisen kunt u ook op kantoor rekenen op haarscherpe afdrukken waarmee uw bedrijf goed voor de dag komt.

Het grootste aantal cartridges voor Canon Pixma printers en andere modellen

Het vinden van de juiste Canon printer cartridge is bij 123inkt.nl heel makkelijk. Let goed op welke printer u heeft. Voor een Pixma MG5250 heeft u andere Canon printer inkt nodig dan voor de Canon MG6650 Pixma printer. Door op printertype te zoeken, zoals hierboven, weet u zeker dat u de juiste Canon printer inkt voor uw MG5250 of MG6650 printer bestelt. Dit is volgens ons de beste manier om uw cartridge van Canon te bestellen. Door op printertype te zoeken weet u zeker dat u alle geschikte Canon MG4200 inkt bij elkaar ziet, zonder dat u ook cartridges ziet die niet als MG4200 inkt te gebruiken zijn. Heeft u een Canon MG5650 printer? Dan bent u alleen geïnteresseerd in MG5650 inkt en niet in alle andere cartridges van Canon. Weet u het printertype niet, maar heeft u wel de oude cartridge van Canon Pixma bij de hand? Dan staat ook daar een nummer op waar u op kunt zoeken, bijvoorbeeld Canon 570. Gebruik de optie zoek op cartridgenummer om op het nummer Canon 570 te zoeken.

Bij 123inkt.nl maken we het vinden van de juiste inktcartridges graag makkelijk voor u. Printen moet tenslotte eenvoudig zijn. Voor het bestellen van nieuwe Canon inktpatronen geldt volgens ons hetzelfde. Daarom zorgen wij ervoor dat u naast printer inkt ook direct alle andere benodigdheden voor de werkplek kunt meebestellen. Voor uw printer heeft u natuurlijk ook papier en etiketten nodig. Maar daarnaast gebruikt u op een gemiddelde werkdag heel wat andere spullen: van post-its tot permanent markers en van pennen tot een papiermand. Al deze kantoorartikelen (en meer!) kunt u direct meebestellen als u nieuwe Canon printer inkt koopt.

Met een snel groeiend assortiment kantoorartikelen, kunt u alles eenvoudig in één keer bestellen. Profiteer bij al deze artikelen van onze laagste prijsgarantie!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten