123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
Meer dan 3,5 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Markers

Bent u op zoek naar een Edding permanent marker, whiteboard marker, textiel marker of wellicht navulling voor een marker? Voor zakelijke of creatieve doeleinden kunt u bij ons terecht voor markers die geschikt zijn voor diverse ondergronden.

Markers

Vind en bestel de juiste marker op 123inkt

Markeren kan op steeds meer verschillende manier en zodoende zijn er ook een hoop verschillende markers. Hierbij kunt u verschillende keuzes maken, zoals de dikte en de soort punt, de kleur van de marker en of u een permanente of uitwisbare marker wilt gebruiken.

 

Zo kunt u markers bijvoorbeeld gebruiken op school of op kantoor om te schrijven op een flipchart, whiteboards of een glassboard. Ook zijn de markers te gebruiken voor creatieve uitingen, zoals schetsen. Door de grote verscheidenheid in markers, kunt u op verschillende materialen creatief aan de slag. Zo is het mogelijk met een textielstift op bijvoorbeeld kleding aan de gang te gaan, zonder dat het uitwast. Met markers zoals de glanslakmarker, matlakmarker of krijtstift kunt u aan de slag op bijna alle materialen zoals glas, kunststof, hout en metaal. 

 

Naast de standaard markers verkopen wij ook speciale markers. Zo zijn er huidmarkers, porseleinstiften en stickerverwijderaars te vinden in ons markerassortiment, maar ook Securitas uv markers, röntgenmarkers en wasgoedmarkers. In de gereedschapskist komen markers ook veelvuldig voor, denk hierbij aan meubelmarkers, de timmermanspen, de voegenmarker of de kabelmarker. Zo ziet u, voor elke gelegenheid hebben wij een marker in het assortiment!


Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten