123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
bijna 4 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Cartridge nummer

Brother, LC-970, LC-1100, LC-1000 
 

Hier vindt u alle Brother cartridges gesorteerd op cartridgenummer. 
U kunt ook op printertype zoeken of contact met ons opnemen.
Heeft u een laserprinter? Kijk dan bij de toners.
 
Brother cartridge nummers - Populair

Brother cartridges kopen? Bestel ze online bij 123inkt!

Brother is meer dan 100 jaar geleden opgericht in Japan en is een van de bekendste printermerken ter wereld. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in allerlei soorten printers, zoals laserprinters met Brother toners, bonnenprinters, labelprinters en inkjetprinters met Brother cartridges. Deze laatste categorie ziet u hierboven - we sorteerden de cartridges overzichtelijk voor u in een uitgebreide lijst. Met behulp van het cartridgenummer selecteert u de juiste Brother inktpatronen, zodat u binnen de kortste keren weer verder kunt printen. Wanneer u bij ons voor 23:59 bestelt, heeft u uw nieuwe cartridges van Brother de volgende dag al in huis! Met onze laagsteprijsgarantie beloven we bovendien dat u bij ons de goedkoopste Brother inkt kunt bestellen.

De verschillende soorten Brother cartridges

Brother inktcartridges zijn er in vele soorten en maten, dus we begrijpen dat u soms niet direct weet welke u nodig heeft. Toch is het zeer belangrijk om de juiste cartridge te kopen, want anders past deze niet in uw printer. Daarom heeft elk Brother inktpatroon een eigen nummer. Voor de meeste Brother inktpatronen bestaan er varianten met hoge en lage capaciteit en de nummers maken dit inzichtelijk. Zo bevatten de cartridges uit de Brother LC-121 serie de standaard hoeveelheid inkt, maar de hoge capaciteit cartridges vindt u onder het nummer LC-123. Hetzelfde principe vindt u bij de LC-221 inkt, waarbij de LC-223 de grotere variant is. De Brother LC-3219XL is dan weer de grotere variant van de LC-3217. U ziet vast al het patroon: een hoger nummer geeft meestal een hogere capaciteit aan! Deze Brother cartridges met hogere capaciteit hebben exact dezelfde vorm en passen in dezelfde printers, maar bevatten simpelweg meer inkt. Hierdoor zijn ze een slimme manier om te besparen op uw inktkosten. Twijfelt u toch of u de juiste inktcartridge voor uw Brother printer heeft? Geen zorgen, want u kunt ook uw Brother cartridges zoeken via het printertype. Wij tonen dan alle cartridges voor uw Brother printer.

Inktpatroon van Brother of het 123inkt huismerk?

Waar een grotere hoeveelheid inkt u natuurlijk al besparing oplevert en u dankzij de laagsteprijsgarantie altijd goedkope Brother cartridges bij ons bestelt, is er nog een manier om te besparen. Wij hebben ons eigen 123inkt huismerk ontwikkeld, waarmee we allerlei cartridges voor Brother printers tegen een zeer scherp tarief aanbieden. Deze cartridges hebben dezelfde pasvorm als de Brother cartridges en passen dus in dezelfde inkjetprinters. Waarom zou u dure Brother inkt kopen, als het ook goedkoper kan? We zetten de voordelen van 123inkt huismerk cartridges voor u op een rij:
  1. 123inkt huismerk cartridges zijn goedkoper dan originele Brother cartridges.
    Aan de kwaliteit zult u dit echter niet merken. Onze huismerk cartridges bevatten, net als de originele Brother cartridges, hoogwaardige inkt die aan alle kwaliteitseisen voldoet.
  2. In 123inkt huismerk cartridges zit vaak meer inkt dan in inktcartridges van Brother.
    U staat er misschien niet bij stil hoeveel inkt Brother in uw cartridge stopt, maar uit ervaring kunnen wij vertellen dat dit vaak niet de optimale hoeveelheid is. Doordat onze huismerk cartridges volledig gevuld zijn, gaan deze cartridges langer mee. Een voorbeeld: in de originele LC-1240 cartridges zit 13,9 milliliter zwarte inkt, terwijl de goedkopere cartridge van het 123inkt huismerk 19 milliliter bevat. Dat is ruim 30% meer inkt voor een lagere prijs!
  3. U ontvangt levenslange garantie op 123inkt huismerk cartridges.
    U loopt geen enkel risico wanneer u voor ons huismerk kiest. Wanneer u problemen ervaart of een andere vraag heeft over uw huismerk cartridge, lossen wij dit altijd met u op, ook als u deze niet recent heeft gekocht. Dat is onze levenslange garantie!

Als u nog vragen heeft over het bestellen van goedkope cartridges van Brother, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten