123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

LC-3217 serie

Brother LC-3217 cartridges in kleur en zwart vindt u hier. Ook vindt u hier reinigingscartridges voor uw Brother printer. Kies voor originele Brother inktcartridges, of ga voor onze huismerk inkt. Hiermee bespaart u ruim 50%! Met een multipack bespaart u nog meer en krijgt u meer inkt voor uw geld.


Brother LC-3217 inktcartridges in zwart en kleur! Bestel direct!

De Brother LC-3217 cartridges zijn te gebruiken voor verschillende Brother printers uit de MFC-serie. De printers maken gebruik van 4 inktcartridges, de LC-3217BK (zwart) en de drie kleurencartridges (cyaan, magenta en geel). De Brother LC-3217 cartridges die u hier vindt, hebben een standaard capaciteit. Deze zijn geschikt voor normaal thuisgebruik of in een klein kantoor. Print u regelmatig en bent u op zoek naar een cartridge die langer meegaat? Kies dan de Brother LC-3219XL: dit is de variant met hogere capaciteit.\

Goedkope huismerk cartridges voor uw Brother printer

De goedkoopste Brother LC-3217 inkt bestelt u gegarandeerd bij ons. De consumentenbond noemt ons al enkele jaren de goedkoopste aanbieder van o.a. originele Brother inktcartridges. Meer besparen op uw inktkosten? Dan adviseren we u om te kiezen voor onze huismerk LC-3217 inktcartridges. U ontvangt dan een cartridge met meer inhoud voor een lagere prijs. Wij testen onze eigen cartridges uitvoerig, waardoor wij de beste kwaliteit van deze cartridges kunnen garanderen. Als voorbeeld heeft onze huismerk magenta cartridge een inhoud van 11 milliliter inkt, waar het origineel maar 7,2 milliliter bevat.

Wat is een Brother LC-3217 reinigingscartridge?

Een reinigingscartridge zorgt ervoor dat opgedroogde inkt in uw printer opgelost wordt. Als een printer te lang stilstaat, droogt de inkt op en verstoppen de spuitkanalen. Wanneer deze kanalen verder gaan verstoppen, kan het zo zijn dat uw printer met strepen gaat printen.

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn Brother LC-3217 cartridges?

U ontvangt levenslange garantie op alle huismerk cartridges bij 123inkt.nl. U heeft recht op herstel of vervanging van een defect product. Op alle originele cartridges heeft u 12 maanden garantie.

Kan ik de Brother LC-3217 vervangen door de LC-3219XL?

Ja, dat is zelfs voordeliger! Brother LC-3219XL cartridges bevatten meer inkt dan Brother LC-3217 cartridges: de kleurencartridge zo’n twee keer zoveel en de zwarte variant zelfs bijna vijf keer zoveel! Verder zijn er geen verschillen, dus u kunt beide cartridges gebruiken in hetzelfde printermodel.

Wat te doen met oude Brother LC-3217 inktcartridges?

U kunt deze recyclen bij 123inkt.nl. U ontvangt bij uw bestelling een recyclezakje, waarin u uw lege cartridges naar 123inkt.nl kunt opsturen. Hier krijgt u een vergoeding voor, die u als korting op uw volgende bestelling kunt gebruiken. Ook kunt u de vergoeding doneren aan een goed doel naar keuze.


Heeft u nog vragen over het bestellen van Brother LC-3217 inktcartridges? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.