123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Snelhechters

Bestel een snelhechter om uw papieren bijeen te binden, bijvoorbeeld in het geval van een verslag. Voeg uw papieren samen in een snelhechter en maak er makkelijk en snel een verzorgd document van. Maak een keuze uit ons ruime assortiment snelhechters.

1 - 0 van 0

Snelhechters

Snelhechters bestellen voor al uw documenten

Een A4 snelhechter of A5 snelhechter helpt u om documenten en snel in te binden. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor u ze kunt afstemmen op bijvoorbeeld de kleur van uw titelblad. Op deze manier kunt u er één geheel van maken. De snelhechters zijn voorzien van witte, beschrijfbare strook, zodat u zelf de mappen van een passende titel kunt voorzien. 

 

Offertemappen

Wij hebben ook professionele offertemappen. Dankzij de snelhechter techniek kunnen geperforeerde documenten hier in worden opgeslagen. Kies welke kleur het beste past bij wat u wilt uitstralen, bijvoorbeeld een rode snelhechter, een blauwe snelhechter of een gele snelhechter. Wilt u de map voor uw rapport of presentatie liever personaliseren? Kies dan voor een van de rapportmappen. Door de transparante insteekhoes op de kaft maakt u een passend geheel van uw document.

 

Archiveren

Op zoek naar manieren om gemakkelijk te archiveren? Dan zijn onze kartonnen snelhechters en archiefbinders perfect om netjes en makkelijk te archiveren. Zo hoeft archiveren niet lang te duren en kunt u uw documenten goed bijhouden. Door gebruik te maken van opbergdozen die u kunt labelen met een labelprinter kunt u documenten met gemak terugvinden en zijn ze veilig opgeslagen. Kijk ook eens naar de archiefmappen in ons assortiment, een goed alternatief voor het bundelen van documenten voor uw archief. 

 

Een perforator is onmisbaar, wanneer u documenten middels een snelhechter wilt presenteren. Wij bieden een ruime keuze perforatoren aan in onze webshop. Zo kunt u op 123inkt terecht voor onder andere een 2-gaats perforator, een 4-gaats perforator en een 23-gaats perforator.


Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.