123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
Meer dan 3,5 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Levering

VerzendkostenVoor verzending binnen Nederland hebben wij verschillende tarieven, afhankelijk van het totale orderbedrag en de vervoerder. De verzendkosten zijn voor alle betaalmogelijkheden gelijk. 
 
Orderbedrag
 
DHL
daglevering
DHL
avondlevering
PostNL
 
DPD
 
UPS
 
Tot en met € 50,- € 4,95 € 6,45 € 4,95 € 4,95 € 4,95
Boven de € 50,- € 3,95 € 5,45 € 3,95 € 3,95 € 3,95

Let op: DPD is momenteel alleen beschikbaar voor particuliere bestellingen.
 

Waarom geen gratis verzending?
Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden (de vervoerders versturen helaas niet gratis), moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen - zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels.

Dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.

De webwinkels die dus geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft op de 'geen verzendkosten'.........
Wij houden de kosten liever open en eerlijk!
 
Terug naar klantenservice
 
VerzendmethodeBij 123inkt.nl kunt u zelf bepalen hoe u een pakket in ontvangst wilt nemen.
 

Daglevering door DHL
Uw bestelling wordt bezorgd door DHL op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur en op zaterdagen overdag. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Lukt dit niet, dan wordt het pakket direct bij een DHL ServicePoint geleverd. U ontvangt hiervan bericht in uw brievenbus. Het pakket is nog 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar.

Avondlevering door DHL
Uw bestelling wordt bezorgd door DHL op werkdagen tussen 17.30 en 21.30 uur en op zaterdagen tussen 16.00 en 21.30 uur. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Lukt dit niet, dan wordt het pakket direct bij een DHL ServicePoint geleverd. U ontvangt hiervan bericht in uw brievenbus. Het pakket is nog 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar.
 

Afhalen bij een DHL ServicePoint

U kunt uw bestelling direct laten bezorgen bij een DHL ServicePoint bij u in de buurt. U haalt het pakket dan op waar en wanneer het u uitkomt. Het pakket is 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar. Klik hier voor het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint bij u in de buurt.

 
 

Bezorgd door PostNL
Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL op werkdagen tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen overdag. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Lukt dit niet, dan wordt het pakket direct bij een afhaallocatie geleverd. U ontvangt hiervan bericht in uw brievenbus. Het pakket is nog 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar.

Afhalen bij een PostNL pakketpunt 

U kunt uw bestelling direct laten bezorgen bij een PostNL pakketpunt bij u in de buurt. U haalt het pakket dan op waar en wanneer het u uitkomt. De meeste PostNL pakketpunten zijn ook in het weekend geopend en hebben ruime openingstijden. Klik hier voor het dichtstbijzijnde PostNL pakketpunt bij u thuis of bij uw werk en bekijk direct de openingstijden. 

 

Bezorgd door DPD - Let op: tijdelijk alleen voor particuliere bestellingen

Uw bestelling wordt bezorgd door DPD op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur en op zaterdagen overdag. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Lukt dit niet, dan wordt het pakket direct bij een Pickup parcelshop geleverd. U ontvangt hiervan bericht in uw brievenbus. Het pakket is nog 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar.
Afhalen bij een UPS Access Point

U kunt uw bestelling zelf afhalen bij 1 van de ruim 600 UPS Access Points (voorheen Kiala Punten), waar en wanneer het u uitkomt. Het UPS netwerk bestaat uit o.a. tankstations, supermarkten en krantenwinkels. De meeste UPS Access Points zijn ook in het weekend geopend en hebben ruime openingstijden, soms zelfs van 06.00 tot 23.00 uur.

Klik hier voor het dichtstbijzijnde UPS Access Point bij u thuis of bij uw werk en bekijk direct de openingstijden.

 
Terug naar klantenservice Terug naar boven

Levertijd
Bestellingen op werkdagen tot 23.59 uur geplaatst en betaald met iDEAL, PayPal of creditcard worden de volgende dag al geleverd. Als u kiest voor een van onze andere betaalmethoden kunnen wij uw order tot 22.00 uur verwerken. 
 
Bezorging door DHL (thuis of bij een afhaalpunt)
 
Besteld op Tijdstip Bezorgd op
Maandag voor 23.59 uur Dinsdag
Dinsdag voor 23.59 uur Woensdag
Woensdag voor 23.59 uur Donderdag
Donderdag voor 23.59 uur Vrijdag
Vrijdag voor 23.59 uur Zaterdag
Zaterdag Maandag
Zondag voor 14.00 uur Maandag
   
Bezorging door PostNL (thuis of bij een afhaalpunt) 
 
Besteld op Tijdstip Bezorgd op
Maandag voor 23.59 uur Dinsdag
Dinsdag voor 23.59 uur Woensdag
Woensdag voor 23.59 uur Donderdag
Donderdag voor 23.59 uur Vrijdag
Vrijdag voor 23.59 uur Zaterdag
Zaterdag Maandag
Zondag voor 17.00 uur Maandag
   
Bezorging door DPD  
 
Besteld op Tijdstip Bezorgd op
Maandag voor 19:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 19:00 uur Woensdag
Woensdag voor 19:00 uur Donderdag
Donderdag voor 19:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 19:00 uur Zaterdag
Zaterdag Maandag
Zondag voor 15:30 uur Maandag
 
Afhalen bij een UPS Access Point ± 2 werkdagen 
 
Besteld op Tijdstip Bezorgd op
Maandag voor 15.30 uur Woensdag
Dinsdag voor 15.30 uur Donderdag
Woensdag voor 15.30 uur Vrijdag
Donderdag voor 15.30 uur Maandag
Vrijdag voor 15.30 uur Dinsdag
Zaterdag Woensdag
Zondag Woensdag
 
Let op:
  • Inkjet- en laserprinters worden op werkdagen tot 22.30 uur en op zondag tot 17.00 uur verzonden bij keuze voor PostNL. 
  • Een palletlevering (> 30 kg) verwerken wij op werkdagen tot 12.00 uur.

Belangrijk bij levering via PostNL: houd uw rijbewijs of paspoort bij de hand

Ook bij PostNL worden maatregelen getroffen om direct contact zoveel mogelijk te beperken en de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo hoeft u de komende periode geen handtekening meer te zetten op een scanapparaat bij ontvangst van het pakket, maar worden de laatste drie cijfers van uw paspoort of rijbewijs genoteerd door de bezorger. 

Uw zending volgen:

Zodra uw pakket bij ons is verpakt, ontvangt u een e-mail met de barcode van uw zending. Hiermee kunt u het pakket de volgende dag online volgen.

Als u voor DHL heeft gekozen, kunt u het pakket via de website van DHL volgen en weet u precies wanneer het pakket bezorgd gaat worden. 

Als u voor PostNL heeft gekozen, kunt u het pakket via de website van PostNL volgen en weet u precies wanneer het pakket bezorgd gaat worden.  

Als u voor DPD heeft gekozen, kunt u het pakket via de website van DPD volgen en weet u precies wanneer het pakket bezorgd gaat worden.  

Als u voor UPS heeft gekozen, kunt u het pakket via de website van UPS volgen. U ontvangt nogmaals een e-mail als het pakket is bezorgd bij het UPS Access Point zodat u weet dat u het kunt afhalen.

Als u niet thuis bent of niet in de gelegenheid bent om af te halen

Uw bestelling wordt één keer aangeboden. Als u niet thuis bent, dan wordt de bestelling (indien mogelijk) afgeleverd bij de buren. Lukt dit niet, dan wordt uw bestelling automatisch bij een afhaalpunt van DHL, PostNL of DPD bezorgd. U ontvangt hiervan bericht in uw brievenbus. De bestelling kunt u binnen 7 dagen afhalen op vertoon van uw legitimatie.

UPS stuurt u een e-mail als uw zending bij het UPS Access Point (voorheen Kiala Punt) is bezorgd. Bij een UPS Access Point blijft uw zending 10 werkdagen voor u klaarliggen. Bij het ophalen van uw zending kan gevraagd worden naar uw legitimatiebewijs.
Terug naar klantenservice Terug naar boven

AfleveradresAls u niet thuis denkt te zijn op de bezorgmomenten van DHL, PostNL of DPD, dan kunt u het pakket gratis op een ander adres laten bezorgen. Kies dan bij het plaatsen van de bestelling voor een afleveradres. U kunt er ook voor kiezen om het pakket direct af te laten leveren bij een DHL ServicePoint, PostNL pakketpunt of UPS Access Point, zodat u deze op kunt halen wanneer het u zelf uitkomt.
Terug naar klantenservice Terug naar boven

Bezorgen in het buitenlandBelgië
Als u een bestelling wilt plaatsen vanuit België, kunt u dit het beste online doen via 123inkt.be. Ook kunt u online eenvoudig een factuur- of afleveradres in België kiezen.

Andere landen
Wilt u een bestelling plaatsen vanuit een ander land binnen Europa? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. De bestelling kan alleen geleverd worden in Nederland of België. Wij kunnen helaas geen pakketten leveren aan andere landen in Europa.
Terug naar klantenservice Terug naar boven

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!