123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Levering

VerzendkostenDe verzendkosten binnen Nederland zijn afhankelijk van het totale orderbedrag en de vervoerder.
 
Orderbedrag t/m € 50,- Orderbedrag meer dan € 50,- 
123inkt kiest vervoerder € 4,95 € 3,95
DHL € 5,95 € 4,95
DHL avondlevering € 6,95 € 5,95
PostNL € 5,95 € 4,95
DPD  € 5,95 € 4,95
DHL afhaalpunt € 4,95 € 3,95
PostNL afhaalpunt € 4,95 € 3,95
UPS afhaalpunt € 4,95 € 3,95

123inkt kiest de vervoerder
Bij 123inkt mag u zelf bepalen welke vervoerder uw pakketje aflevert. Maar u kunt de keuze ook aan ons overlaten. Wij kijken op het moment van verzenden welke vervoerder meer ruimte heeft in de vrachtwagen. Zo kunnen wij efficiënter verzenden, waardoor minder vrachtwagenritten nodig zijn en het milieu wordt ontlast. Bovendien kunnen wij de verzendkosten dan zo laag mogelijk houden (ondanks de jaarlijks stijgende tarieven bij de vervoerders).
 
U ontvangt uw pakketje van PostNL óf DHL. Beide vervoerders bieden een vergelijkbare service, snelheid en betrouwbaarheid.
 
Voorbeeld: 
In elke vrachtwagen passen 33 pallets met pakketjes. Wanneer de ene vervoerder 28 pallets heeft (1 vrachtwagen) en de andere vervoerder 36 pallets heeft (2 vrachtwagens), rijden er in totaal 3 vrachtwagens. En dat terwijl het aantal pallets ook in 2 vrachtwagens zou passen, als de verdeling net iets anders was!
 
Waarom geen gratis verzending?
Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden (de vervoerders versturen helaas niet gratis), moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen - zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels.

Dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.

De webwinkels die dus geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft op de 'geen verzendkosten'.........
Wij houden de kosten liever open en eerlijk!
 
Terug naar klantenservice
 
VerzendmethodeBij 123inkt.nl kunt u zelf bepalen hoe u een pakket in ontvangst wilt nemen.
 
DHL

Bezorgd door DHL
Uw bestelling wordt bezorgd door DHL op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur en op zaterdagen overdag. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Lukt dit niet, dan wordt het pakket direct bij een DHL ServicePoint geleverd. U ontvangt hiervan bericht in uw brievenbus. Het pakket is nog 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar.

Avondlevering door DHL
Uw bestelling wordt ten minste één dag na uw bestelling 's avonds bezorgd door DHL. De bezorger levert op werkdagen tussen 17.30 en 21.30 uur en op zaterdagen tussen 16.00 en 21.30 uur. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Lukt dit niet, dan wordt het pakket direct bij een DHL ServicePoint geleverd. U ontvangt hiervan bericht in uw brievenbus. Het pakket is nog 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar.
 

Afhalen bij een DHL ServicePoint

U kunt uw bestelling direct laten bezorgen bij een DHL ServicePoint bij u in de buurt. U haalt het pakket dan op waar en wanneer het u uitkomt. Het pakket is 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar. Klik hier voor het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint bij u in de buurt.

 
 

Bezorgd door PostNL
Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL op werkdagen tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen overdag. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Lukt dit niet, dan wordt het pakket direct bij een afhaallocatie geleverd. U ontvangt hiervan bericht per e-mail. Het pakket is nog 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar.

Afhalen bij een PostNL pakketpunt 

U kunt uw bestelling direct laten bezorgen bij een PostNL pakketpunt bij u in de buurt. U haalt het pakket dan op waar en wanneer het u uitkomt. De meeste PostNL pakketpunten zijn ook in het weekend geopend en hebben ruime openingstijden. Klik hier voor het dichtstbijzijnde PostNL pakketpunt bij u thuis of bij uw werk en bekijk direct de openingstijden. 

 

Bezorgd door DPD

Uw bestelling wordt bezorgd door DPD op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur en op zaterdagen overdag. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Lukt dit niet, dan wordt het pakket direct bij een Pickup parcelshop geleverd. U ontvangt hiervan bericht in uw brievenbus. Het pakket is nog 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar.  

Afhalen bij een UPS Access Point

U kunt uw bestelling zelf afhalen bij 1 van de ruim 600 UPS Access Points (voorheen Kiala Punten), waar en wanneer het u uitkomt. Het UPS netwerk bestaat uit o.a. tankstations, supermarkten en krantenwinkels. De meeste UPS Access Points zijn ook in het weekend geopend en hebben ruime openingstijden, soms zelfs van 06.00 tot 23.00 uur.

Klik hier voor het dichtstbijzijnde UPS Access Point bij u thuis of bij uw werk en bekijk direct de openingstijden.

 
Terug naar klantenservice Terug naar boven
 
Levertijd
Bestellingen op werkdagen tot 23.59 uur geplaatst en betaald met iDEAL, PayPal of creditcard worden de volgende dag al geleverd. Als u kiest voor een van onze andere betaalmethoden kunnen wij uw order tot 22.00 uur verwerken.
Bezorging door DHL (op uw adres of bij een afhaalpunt)
 
Besteld op Tijdstip Bezorgd op
Maandag voor 23.59 uur Dinsdag
Dinsdag voor 23.59 uur Woensdag
Woensdag voor 23.59 uur Donderdag
Donderdag voor 23.59 uur Vrijdag
Vrijdag voor 23.59 uur Zaterdag
Zaterdag Maandag
Zondag voor 14.00 uur Maandag
   
Bezorging door PostNL (op uw adres of bij een afhaalpunt) 
 
Besteld op Tijdstip Bezorgd op
Maandag voor 23.59 uur Dinsdag
Dinsdag voor 23.59 uur Woensdag
Woensdag voor 23.59 uur Donderdag
Donderdag voor 23.59 uur Vrijdag
Vrijdag voor 23.59 uur Zaterdag
Zaterdag Maandag
Zondag voor 17.00 uur Maandag
   
Bezorging door DPD
 
Besteld op Tijdstip Bezorgd op
Maandag voor 19:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 19:00 uur Woensdag
Woensdag voor 19:00 uur Donderdag
Donderdag voor 19:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 19:00 uur Zaterdag
Zaterdag Maandag
Zondag voor 15:30 uur Maandag
 
  Afhalen bij een UPS Access Point ± 2 werkdagen 
 
Besteld op Tijdstip Bezorgd op
Maandag voor 15.30 uur Woensdag
Dinsdag voor 15.30 uur Donderdag
Woensdag voor 15.30 uur Vrijdag
Donderdag voor 15.30 uur Maandag
Vrijdag voor 15.30 uur Dinsdag
Zaterdag Woensdag
Zondag Woensdag
Let op:
  • Inkjet- en laserprinters worden op werkdagen en in het weekend tot 22.30 uur verzonden.
  • Een palletlevering (> 30 kg) verwerken wij op werkdagen tot 12.00 uur.

Uw zending volgen:

Zodra uw pakket bij ons is verpakt, ontvangt u een e-mail met de barcode van uw zending. Hiermee kunt u het pakket de volgende dag online volgen.

Als u voor DHL heeft gekozen, kunt u het pakket via de website van DHL volgen en weet u precies wanneer het pakket bezorgd gaat worden.

Als u voor PostNL heeft gekozen, kunt u het pakket via de website van PostNL volgen en weet u precies wanneer het pakket bezorgd gaat worden.

Als u voor DPD heeft gekozen, kunt u het pakket via de website van DPD volgen en weet u precies wanneer het pakket bezorgd gaat worden.

Als u voor UPS heeft gekozen, kunt u het pakket via de website van UPS volgen. U ontvangt nogmaals een e-mail als het pakket is bezorgd bij het UPS Access Point, zodat u weet dat u het kunt afhalen.

Als u niet thuis bent of niet in de gelegenheid bent om af te halen

Uw bestelling wordt één keer aangeboden. Als u niet thuis bent, dan wordt de bestelling (indien mogelijk) afgeleverd bij de buren. Lukt dit niet, dan wordt uw bestelling automatisch bij een afhaalpunt van DHL, PostNL of DPD bezorgd. U ontvangt hiervan bericht in uw brievenbus of per e-mail. De bestelling kunt u binnen 7 dagen afhalen op vertoon van uw legitimatie.

UPS stuurt u een e-mail als uw zending bij het UPS Access Point (voorheen Kiala Punt) is bezorgd. Bij een UPS Access Point blijft uw zending 10 werkdagen voor u klaarliggen. Bij het ophalen van uw zending kan gevraagd worden naar uw legitimatiebewijs.
Terug naar klantenservice Terug naar boven

AfleveradresAls u niet thuis denkt te zijn op de bezorgmomenten van DHL, PostNL of DPD, dan kunt u het pakket gratis op een ander adres laten bezorgen. Kies dan bij het plaatsen van de bestelling voor een afleveradres. U kunt er ook voor kiezen om het pakket direct af te laten leveren bij een DHL ServicePoint, PostNL pakketpunt of UPS Access Point, zodat u deze op kunt halen wanneer het u zelf uitkomt.
Terug naar klantenservice Terug naar boven

Bezorgen in het buitenlandBelgië
Als u een bestelling wilt plaatsen vanuit België, kunt u dit het beste online doen via 123inkt.be. Ook kunt u online eenvoudig een factuur- of afleveradres in België kiezen.

Andere landen
Wilt u een bestelling plaatsen vanuit een ander land binnen Europa? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. De bestelling kan alleen geleverd worden in Nederland of België. Wij kunnen helaas geen pakketten leveren aan andere landen in Europa.
Terug naar klantenservice Terug naar boven