123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
bijna 4 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Ordners

Makkelijk en snel archiveren? Gebruik onze ordners in verschillende rug breedtes en kleuren en breng hiermee onderscheid aan tussen jaartallen, afdelingen en andere onderdelen. Bestel nu uw ordner en alle extra benodigdheden!

Ordners

Ordners voor thuis en kantoor

Voor een duidelijke structuur in uw archief zijn ordners onmisbaar. Om niet lang op zoek te hoeven naar bepaalde documenten, kunt u met behulp van ordners die voorzien zijn van een duidelijk rugetiket oudere gegevens in een handomdraai terugvinden. Met dank aan de stevige kaft van ordners blijven uw papieren recht en netjes opgeslagen in de map. Door deze kaft zijn ordners ook uitermate geschikt voor het vervoeren van documenten zonder dat de papieren door elkaar raken. Het is zelfs mogelijk meerdere ordners tegelijkertijd te versturen in een speciale transportdoos voor A4-ordners.

 

Met behulp van ordnerrugetiketten en tabbladen brengt u orde in uw archief. Om het overzicht te bewaren binnen de ordner, waar vaak vele papieren in opgeslagen kunnen worden, kunt u gebruik maken van tabbladen en scheidingsstroken. Wanneer u deze tussen de pagina's plaatst, bladert u snel door naar de inhoud die u nodig heeft. Als u regelmatige gegevens opzoekt, dan zijn dit perfecte oplossingen om de gewenste inhoud verder te specificeren.

 

Verschillende uitvoeringen van ordners

Gezien er allerlei verschillende maten papieren zijn om op te slaan, zijn er ook verschillende maten ordners beschikbaar. Naast de standaard A4 maat kunt u ook aan de slag met een ordner voor A5 of A6 papier. Ook kunt u kiezen van welk materiaal u de ordner het liefste heeft. Heeft u liever een kartonnen of een plastic ordner om uw papieren in op te slaan? Gaat u voor een smalle 50mm ordner of heeft u liever een brede ordner van 75-80mm? Voor al uw papieren hebben wij een passende ordner. Met onze selectie aan ordners wordt archiveren makkelijk!

 

Om uw archief soepel aan te vullen, kijkt u dan of u alle benodigdheden in huis hebt. Zorg ervoor dat uw printer toners zijn aangevuld en er voldoende papier is om de mappen te vullen. Met behulp van tabbladen en rugetiketten maakt u het archief overzichtelijk en ook indexen kunnen u helpen bepaalde passages snel terug te vinden. Een 2-gaats perforator is natuurlijk ook onmisbaar in de collectie, om al uw papieren te voorzien van nette ronde gaatjes. Wellicht is een 4-gaats ordner of een multomap een goede aanvulling voor uw archief. Maak uw bestelling compleet met alle benodigdheden voor uw kantoor!


Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten