123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Ordners

Gebruik onze ordners om snel en makkelijk te archiveren. U bestelt hier ordners met verschillende rugbreedtes en in allerlei kleuren. Ook voor andere benodigdheden die handig zijn bij uw ordner, zoals rugetiketten en ringbandpapier, bent u hier op de juiste pagina!
1 - 0 van 0

Ordners

Ordner kopen voor thuis en op kantoor

Voor een duidelijke structuur in uw archief zijn ordners onmisbaar. Met behulp van ordners met een duidelijk rugetiket vindt u oudere gegevens in een handomdraai terug. Met dank aan de stevige kaft van ordners blijven uw papieren recht en netjes opgeslagen in de map. Meerdere ordners bewaart u in archiefdozen. Door de kaft zijn ordnermappen echter ook uitermate geschikt voor het vervoeren van documenten. Het is zelfs mogelijk meerdere ordners tegelijkertijd te versturen in een speciale transportdoos.

Verschillende uitvoeringen van ordnermappen

Gezien de verschillende maten papier, zijn er ook verschillende maten ordners beschikbaar. Naast de standaard A4 ordner kunt u ook aan de slag met een ordner voor A5 of A6 papier. Ook het materiaal en de breedte van de ordner zijn aan u. Heeft u liever een kartonnen of een plastic ordner om uw papieren in op te slaan? Gaat u voor een smalle 50 mm ordner of heeft u liever een brede ordner van 75-80 mm? Voor al uw papieren hebben wij een passende ordner map. Met onze selectie wordt archiveren makkelijk!

Orde binnen in uw ordner map

Om ook binnen de ordner het overzicht te bewaren, maakt u gebruik van indexen, tabbladen en scheidingsstroken. Wanneer u deze tussen de pagina's plaatst, bladert u snel door naar de inhoud die u nodig heeft. Als u regelmatig gegevens opzoekt, zijn dit perfecte oplossingen om de gewenste inhoud verder te specificeren. Dit komt vooral van pas wanneer u vele verschillende soorten papieren in de ordner map opslaat. Vergeet ook niet om een 2-gaats perforator aan te schaffen, om al uw papieren te voorzien van nette ronde gaatjes.

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een ordner en een ringband?

Een ordner is een specifiek soort ringband. De ordner heeft altijd twee ringen en een papierspanner. Bovendien is een ordner altijd gemaakt van stevig karton en voorzien van een plastic hoes voor het rugetiket. Een ringband is een breder begrip: deze kan allerlei verschillende vormen en uiterlijken hebben.

Hoeveel A4’s passen er in een ordner map?

Dat is afhankelijk van de breedte van uw ordner en het papiergewicht. Ter indicatie: in een smalle ordner met een rugbreedte van 50 mm passen ongeveer 350 vellen 80 grams papier. In een brede ordner van 80 mm passen ongeveer 600 vellen 80 grams papier.

Welke showtassen passen in een ordner?

Kies voor showtassen in hetzelfde formaat als uw ordner. Het aantal ringen van de showtas is niet belangrijk, doordat een ordner maar 2 ringen heeft. Elke showtas heeft namelijk minimaal 2 gaatjes op de juiste plaats.

Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord-pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.