123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
Meer dan 3 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Ringbanden

Ringbanden

Bestel goedkope ringbanden online!

Bij 123inkt.nl vindt u een breed assortiment ringbandmappen. Hier vindt u zowel standaard multomappen met 23 ringen, als panorama ringbanden met ruimte voor een eigen voorblad.

Deze kantoorartikelen bestelt u eenvoudig mee met uw inktcartridge- of toner bestelling. Zowel ringbandmappen als printerbenodigdheden worden de volgende dag al bij u bezorgd!

Ringbanden zijn er in verschillende soorten. Ze zijn er in verschillende formaten en ze zijn er met 2, 4 of 23 ringen. Alle ringbandmappen hebben zo hun voor- en nadelen. Een ringband met 2 ringen maakt het makkelijk om zelf pagina's voor de map te perforeren. Hiervoor kunt u een standaard perforator gebruiken. Kiest u voor een 23-rings map, ook wel multomap genoemd? Dan moet u speciaal ringbandinterieur kopen. Een 23-gaats perforator is tenslotte niet standaard. Het voordeel is wel, dat 23 ringen meer stevigheid en stabiliteit bieden. Pagina's bewegen minder en er is een kleinere kans op uitscheuren. Daarom worden ringbanden met 23 ringen vaak gebruikt op school, waar de map regelmatig verplaatst wordt in een tas.

Zakelijk is een 2-rings map of ordner standaard. Naast de mogelijkheid voor het perforeren van uw eigen documenten, biedt een ordner doorgaans ook ruimte aan een groter aantal pagina's. Veel ordners hebben al een beschrijfbaar rugetiket, wat het makkelijk maakt om de juiste informatie terug te vinden. Natuurlijk kunt u 2-rings ringbanden of ordners ook prima voor uw eigen administratie of voor de studie gebruiken.

De ringbanden maken deel uit van ons steeds groeiende assortiment kantoorartikelen. U kunt nu dus bij 123inkt.nl terecht voor alles wat u nodig heeft voor uw printer én uw (thuis)kantoor. Zowel ringbandmappen als toners en cartridges worden altijd razendsnel en met de beste service geleverd.

Heeft u nog vragen over het bestellen bij 123inkt.nl? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier staan veelgestelde vragen reeds beantwoord. Komt u er niet uit? Onze klantenservice helpt u graag even verder!