123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Showtassen

Bescherm, orden en presenteer documenten met doorzichtige showtassen. Zonder deze handige insteekmappen is uw ringband of ordner niet compleet. Bestel de goedkoopste showtassen online!

1 - 0 van 0

Showtassen

Showtassen of insteekmappen kopen? Bestel direct online

Wat zijn showtassen?

Een showtas is een plastic of kunststof insteekhoes waarin u documenten bewaart. U schuift deze erin via de opening aan de bovenkant. De showtas is aan één zijde voorzien van een perforatiestrook met gaatjes, zodat u hem in een multomap kunt plaatsen zonder dat u een perforator nodig heeft. Met showtassen zijn uw documenten dus niet alleen beter beschermd tegen vuil en beschadigingen, maar blijven ze ook netjes en heel.

Showtassen in alle soorten en maten

Welke documenten of papieren u ook wilt opbergen; u vindt in ons assortiment passende insteekmappen. Er zijn een aantal zaken waar u op moet letten bij het kopen van showtassen:
  • Dikte
    Hoe dikker de showtassen, hoe minder snel ze scheuren en hoe beter ze uw documenten beschermen. De dikte van een showtas wordt aangegeven in micron, waarbij 1 micron gelijk is aan een duizendste millimeter. De meeste showtassen zijn 80 tot 100 micron, wat dus neerkomt op 0,8 tot 1 millimeter.
  • Formaat
    Omdat opbergmappen verschillende formaten hebben, heeft u ook showtassen in deze formaten nodig. In ons assortiment vindt u, naast de meest gebruikte A4 showtassen, ook A5 en A3 showtassen.
  • Aantal gaten
    Ook het aantal ringen verschilt per map, dus moet u daarop ook het aantal gaten van uw showtassen afstemmen. 21-gaats showtassen zijn populair, omdat ze meestal genoeg gaten hebben voor elke map. U kunt echter ook kiezen voor 4, 6 of 11 gaats showtassen.

Speciale showtassen

Bent u niet op zoek naar insteekmappen voor standaarddocumenten, maar voor specifieke doeleinden? Bekijk dan eens onze showtassen voor foto’s of visitekaartjes. Deze hebben meerdere vakken per showtas, zodat u er verschillende kleinere (ansicht)kaartjes of afbeeldingen in kwijt kunt. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook speciale expansie showtassen, waarin u zonder problemen dikkere documenten of catalogi opbergt.

Als u nog vragen heeft over het bestellen van showtassen, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.