123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Ringbandpapier

Koop hier uw blanco, gelinieerd en geruit ringbandpapier, overtrekpapier, tekenpapier én hobbybladen. In ons assortiment vindt u A4- en A5-ringbandpapier, geschikt voor 17-rings mappen en 23-rings mappen. Voor 23:59 uur besteld is morgen in huis!
1 - 0 van 0

Ringbandpapier

Ringbandpapier kopen? Goedkoop en snel in huis!

Ringbandpapier vindt u in verschillende soorten en maten. Het papier is geschikt voor een ringband, multomap of ordner. Met ringbandpapier houdt u uw notities en documenten geordend en op hun plek. Zo weet u altijd uw belangrijke documenten snel terug te vinden.

De voordelen van ringbandpapier

Het geperforeerde papier wordt vaak gebruikt om notities te maken en te tekenen. Hierom is dit een veelgebruikt product onder studenten en de creatievelingen. Ook op de werkvloer is het aan te raden om dit papier te gebruiken. Het papier kunt u door de geperforeerde randen makkelijk in een ringband of multomap stoppen. Zo houdt u uw bureau altijd netjes en geordend en vindt u uw papieren met notities en tekeningen snel terug.

Verschillende soorten ringbandpapier

In ons assortiment vindt u drie soorten ringbandpapier die geschikt zijn voor uw ordner. Kies uit blanco, gelinieerd en geruit papier. Bij ons vindt u ringbandpapier met 8, 11, 17 en 23 perforaties.
  • Blanco ringbandpapier: dit papier wordt vaak gebruikt door de creatievelingen onder ons. Het is zeer geschikt voor het maken van schetsen en tekeningen die u vervolgens bij elkaar kunt bewaren om bijvoorbeeld een portfolio op te bouwen.
  • Gelinieerd ringbandpapier: perfect voor het vastleggen van notities tijdens de volgende vergadering of een college.
  • Geruit ringbandpapier: tijdens de wiskundeles is dit papier niet aan te slepen. Het papier is namelijk perfect voor alles wat met cijfers te maken heeft. Of u nu een moeilijke wiskundige vergelijking maakt of een simpele rekensom.

Ringbandpapier creatief gebruiken

Ringbandpapier is perfect om notities op te maken, maar u kunt zoveel meer met dit geperforeerde papier. Zo kunt u ook kiezen voor tekenpapier, dat perfect is voor professionele tekeningen en schetsen, extra dikke hobbybladen om meer stevigheid te bieden en overtrekpapier, dat meer transparant is, om afbeeldingen en tekeningen over te trekken.

Misschien ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Welk formaat ringbandpapier heb ik nodig?

Bij 123inkt.nl koopt u ringbandpapier van A5-formaat met 17 ringen en A4-formaat ringbandpapier met 23 ringen. Daarnaast kiest u ook uit ringbandpapier van A5-formaat voor 17 ringen, A4-formaat ringbandpapier voor 23 ringen en A4-vellen met 11 of 8 ringen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor ringbandpapier in een T-vorm, waarmee u het papier nog makkelijker uit een ringband of multomap haalt.

Hoe berg ik mijn ringbandpapier op?

Ringbandpapier bergt u op in een ordner, multomap of papiermand, waardoor de geperforeerde randen worden beschermd. De randen van het papier zijn fragiel en kreuken snel. Een goede bescherming is dus zeer belangrijk.

Waar gebruik ik ringbandpapier voor? Waar gebruik ik ringbandpapier voor?

Ringbandpapier wordt gebruikt om in een ringband of multomap te stoppen. Hier kunt u geruite, gelinieerde of blanco vellen in kwijt. Met ringbandpapier heeft u de mogelijkheid om alle losse vellen geordend en veilig op te bergen.


Heeft u nog vragen over het bestellen van ringbandpapier? Bekijk dan onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.