123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
bijna 4 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Rekenmachines

Er bestaan veel soorten rekenmachines met allemaal hun eigen kenmerken en functionaliteiten. Bekijk onze verschillende modellen en bestel direct de rekenmachine die bij u past.

Rekenmachines

Rekenmachine kopen? Bestel online bij 123inkt.nl

Wetenschappelijke rekenmachines
Over het algemeen zijn wetenschappelijke rekenmachines razend populair, met name op middelbare scholen. Dat komt o.a. door de veelzijdigheid van het apparaat en de gebruiksvriendelijkheid. Zo zijn sommige modellen voorzien van een 4-regelig scherm, waardoor formules beter worden weergegeven. Er zijn rekenmachines die werken op zonne-energie, maar het merendeel is voorzien van batterijen.

Grafische rekenmachines
In het voortgezet onderwijs wordt bij de eindexamens havo en vwo gebruikgemaakt van grafische rekenmachines. Deze apparaten moeten landelijk goedgekeurd zijn en moeten voldoen aan de exameneis. Bij vakken als wiskunde, natuurkunde en scheikunde komen deze veelzijdige rekenmachines goed van pas.

Belangrijkste kenmerken van een grafische rekenmachine:
  • (hoge resolutie) kleurenscherm
  • spreadsheet mogelijkheden en lijstbewerkingen
  • veilige examenstand
  • numerieke evaluaties in tabelindeling
  • numerieke notatie
  • oplaadbare batterij
Hoewel deze rekenmachines tegen een stootje kunnen, adviseren wij om een beschermend etui aan te schaffen. Zo wordt ook direct voorkomen dat er stof, vuil of spatwater op of in het apparaat komt.

Bureaurekenmachine
Als u snel een berekening wilt maken, is de bureaurekenmachine ideaal. Deze heeft u altijd binnen handbereik en is voorzien van de meest essentiële basisfuncties. De zonnecellen zorgen ervoor dat u het apparaat kunt blijven gebruiken, zelfs wanneer de batterijen leeg zijn. Met extra functies als ‘btw berekenen’ en ‘winst berekenen’ is ook de administratie zo afgerond. Zoekt u een eenvoudige rekenmachine die gemakkelijk mee te nemen is? Dan is de zakrekenmachine het ideale apparaat voor u.

Financiële rekenmachines
Gebruikt u een rekenmachine tijdens het boekhouden? Dan biedt de financiële rekenmachine uitkomst. Naast de basisfuncties helpen aanpasbare datalijsten om zaken inzichtelijk te maken en te berekenen. Het berekenen van de cashflow, het rendement en de netto constante waarde was nog nooit zo makkelijk.

Printrekenmachines
Indien u direct de resultaten van uw berekeningen wilt printen, mag de printrekenmachine niet ontbreken. In twee kleuren worden de waardes geprint: zwart en rood. Alle negatieve getallen worden in het rood weergegeven, alle positieve getallen worden zwart gedrukt. Een afdruksnelheid tot 10 regels per seconde wordt gerealiseerd en het professionele toetsenbord is gemakkelijk en geruisloos te bedienen. Als het papier op is, plaatst u eenvoudig een nieuwe thermische papierrol.
Twijfelt u nog over de perfecte rekenmachine? Onze klantenservice helpt u graag verder! Andere vragen? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina, waar veelgestelde vragen beantwoord worden.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten