123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Bekijk al onze kerstverlichting

Toners (laserprinters)

De goedkoopste toners kopen voor uw laserprinter

Wilt u een nieuwe toner kopen voor uw laserprinter? Wij maken dit zo makkelijk mogelijk voor u! We willen graag dat u snel en voordelig weer verder print. Daarom is het bij ons niet alleen heel eenvoudig om de passende toner voor uw printer te vinden, maar zorgen we ook dat u de vervangende toner cartridge zo snel mogelijk in huis heeft. Bestelt u uw toner online voor 23:59 uur, dan staat de bezorger de volgende dag al voor de deur. Daar stopt onze service echter niet: dankzij onze laagsteprijsgarantie op A-merken zijn originele toners voor uw printer bij ons altijd het goedkoopst. Kiest u voor toners van het nog voordeligere huismerk? Dan ontvangt u daarnaast ook levenslange garantie op uw product. We vertellen u graag meer over printer toners, ons assortiment en onze service.

Wat is een toner?

U weet misschien dat uw printer toner nodig heeft, maar wat is een toner eigenlijk precies? In tegenstelling tot inkjetprinters, die werken met inktcartridges, zijn het bij laserprinters juist de tonercartridges die zorgen dat uw afdruk op het papier terecht komt. In deze tonercartridges zit geen inkt, maar tonerpoeder dat met behulp van een speciale techniek op het papier gedrukt wordt. Binnen in de laserprinter voltrekt zich daarvoor een uniek proces, waarbij onderdelen zoals de drum en fuser een belangrijke rol spelen. Het tonerpoeder wordt met statische elektriciteit op de drum geladen en vervolgens op precies de juiste plaatsen op het papier aangebracht. De warmte en druk van de fuser zorgen ervoor dat het tonerpoeder zich hecht aan het papier. Hoeveel toners uw printer nodig heeft voor dit proces, verschilt per laserprinter. Sommige monochrome laserprinters printen alleen in zwart-wit en gebruiken hiervoor een zwarte toner. Wanneer uw laserprinter kleur print, heeft u daarnaast echter ook drie toners in cyaan, magenta en geel nodig. Met behulp van deze standaardkleuren én de zwarte toner kan de laserprinter elke mogelijke kleur produceren.

Vervangen van de drum

Niet alleen de toners moeten vervangen worden; uw laserprinter heeft zo nu en dan ook een nieuwe drum nodig. Doordat een drum wat langer meegaat dan de toners, hoeft dit gelukkig niet zo vaak. Zodra het zover is, geeft uw printer dit aan via een melding. U bestelt de nieuwe drum voor uw laserprinter vervolgens bij ons, al dan niet samen met uw goedkope toners. Het plaatsen van de drum doet u eenvoudig zelf, zodat u binnen no time weer verder print.

Toners voor zakelijke printers

Op kantoor wordt doorgaans meer geprint dan in de meeste thuissituaties en bovendien zijn dat vaak zwart-witte documenten met veel tekst. Deze twee factoren zorgen ervoor dat een laser printer met toner populair is in zakelijke omgevingen. Een belangrijk verschil tussen inkjetprinters en laserprinters is namelijk dat toners een hogere capaciteit hebben dan inktcartridges en u hier dus veel meer pagina’s mee afdrukt: enkele duizenden pagina’s zijn voor de meeste toners geen probleem! Grootverbruikers kunnen bij ons ook speciale hoge capaciteit toners kopen, zodat er écht flink door geprint kan worden. Bij deze toners met hoge of zelfs extra hoge capaciteit zijn de kosten per geprinte pagina extra laag, wat voor uw bedrijf natuurlijk alleen maar positief is. Wist u bovendien dat u ook voor al uw andere kantoorartikelen terecht kunt bij 123inkt? Als u toch nieuwe toners gaat bestellen, voegt u eenvoudig andere benodigdheden voor uw laserprinter toe, zoals printpapier.

Originele of huismerk toner bestellen?

U krijgt een melding dat uw printer toner nodig heeft en wilt natuurlijk direct actie ondernemen. In uw zoektocht naar goedkope toners komt u waarschijnlijk ook onze 123inkt huismerk toners tegen. Wij hebben deze compatibele toners speciaal ontwikkeld voor uw printer: ze zijn aan de buitenkant hetzelfde als originele toners, maar hebben een hogere capaciteit en printen dus meer pagina’s. Doordat we de huismerk toners zelf maken, is de prijs bovendien een stuk lager dan de prijzen die u bij de originele toners tegenkomt. We testen onze huismerk toners bovendien uitvoerig en zorgen dat deze voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen, iets wat we nog eens extra benadrukken door levenslange garantie op alle huismerk toners te geven. Voor u als klant betekent dat een win-winsituatie: goedkope toners van hoge kwaliteit, die ook nog eens langer meegaan!

Bestel direct mee

Veelgestelde vragen

Welke toner past in mijn printer?

Bij 123inkt hoeft u alleen het juiste printermerk te kiezen en vervolgens het typenummer van uw laserprinter op te zoeken. Wij laten u dan de geschikte toners voor uw printer zien. Het typenummer vindt u meestal op de voor- of bovenkant van uw printer.

Waar kan ik goedkope toners kopen?

De goedkoopste toners van A-merken vindt u bij 123inkt. Dankzij onze laagsteprijsgarantie is er geen betere plaats om bijvoorbeeld uw HP toner, Samsung toner of Brother toner te bestellen! Indien u nóg meer wilt besparen, kiest u voor toners van het 123inkt huismerk. Door de goede prijs-kwaliteitverhouding van de huismerk toners is dit een zeer interessant alternatief!

Wat is het verschil tussen huismerk toners en originele toners?

Het belangrijkste verschil is natuurlijk de prijs: huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan originele toners. Daarnaast hebben toners van het 123inkt huismerk meestal een hogere capaciteit, zodat u er meer pagina’s mee print. Verder zijn er geen verschillen: doordat de pasvorm hetzelfde is, passen ze perfect in uw laserprinter.

Kan het kwaad om huismerk toners te gebruiken?

Absoluut niet! Wellicht maakt u zich zorgen dat het gebruik van niet-originele toners effect heeft op uw printer, maar dat is nergens voor nodig. Zie het als huismerk koffie gebruiken in uw A-merk koffiemachine: geen enkel probleem! Onze 123inkt huismerk toners zijn speciaal voor uw printer ontwikkeld, voldoen aan alle kwaliteitseisen en hebben de juiste pasvorm.

Als u nog vragen heeft over toners bestellen, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.