123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Opbergmappen

Orden en presenteer uw documenten in handige opbergmappen en raak nooit meer papieren kwijt. Wij hebben een groot assortiment met verschillende opbergmappen, dus kies hieronder direct de mappen die u nodig heeft!

1 - 0 van 0

Opbergmappen

Bestel goedkope opbergmappen eenvoudig online

Orden uw administratie

Zowel in het bedrijfsleven als thuis ontkomt u niet aan papierwerk. Brieven, contracten, formulieren en andere correspondentie zijn belangrijk, dus bergt u ze graag goed op. Opbergmappen zijn er daarom in alle soorten en maten: van simpele snelhechters tot overzichtelijke sorteermappen en van plastic opbergmappen tot papieren 3-klepsmappen. Afhankelijk van uw behoeften kiest u de map die daarbij past. Zo zijn ordners ideaal om als archiefmappen te gebruiken en kiest u voor klemmappen wanneer u geen perforator bij de hand heeft of het document niet wil beschadigen. Op zoek naar een stevige opbergmap die lange schooldagen overleeft? Dan heeft u een ringband nodig!

Kleine en grote opbergmappen

De meeste belangrijke documenten ontvangt u in het standaard papierformaat. U vindt hier dan ook veel A4 opbergmappen waar deze papieren perfect in passen. Ook zijn er opbergmappen in andere formaten, bijvoorbeeld voor het iets grotere folio papier. Indien u de opbergmap als presentatiemiddel gebruikt, komen de chique showmappen in A5- of A3-formaat goed van pas. Gaat u op pad met kostbare papieren, zoals tekeningen? Dan bergt u ze veilig op in speciale tekenmappen.

Handig bij uw opbergmap

Om uw administratie goed in orde te brengen, vindt u in ons assortiment nog veel meer essentiële kantoorartikelen. Met zaken zoals een perforator, doorzichtige insteekhoezen of speciaal papier voor multomappen weet u zeker dat u uw mappen netjes en overzichtelijk indeelt. Heeft u een flinke verzameling opbergmappen die u vervolgens ook weer wilt organiseren? Neem dan eens een kijkje bij onze archiefdozen.
Als u nog vragen heeft over het bestellen, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.