123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Elastomappen

Bestel hier diverse elastomappen. Deze stevige kartonnen mappen hebben handige elastieken die om de hoeken sluiten. Ons assortiment bestaat uit allerlei kleuren, formaten, materialen en merken. Bestel uw elastomap gemakkelijk online!

Elastomappen

Elastomappen nodig? Koop ze hier!

Vervoer en bewaar al uw documenten met een handige elastomap. De mappen zijn voorzien van een elastieken sluiting waardoor uw papieren er niet uit kunnen vallen. Hierdoor blijven ze ook recht en netjes op hun plek. De elastomappen zijn beschikbaar voor papieren van A4- of A3-formaat. Bent u op zoek naar meer opbergruimte? Dan is een elastobox iets voor u. Hierin kunt u tot wel 480 A4’tjes kwijt!

Sommige elastomappen zijn voorzien van een zelfklevend etiket. Hiermee kunt u een naam of de inhoud op de map noteren. Erg handig als u onderscheid wilt maken tussen meerdere mappen of als u in één opslag wilt zien van wie de map is of wat er in de map zit. U kunt uw mappen natuurlijk ook zelf van beschrijfbare etiketten of bedrukbare etiketten voorzien.

Elastomappen in diverse kleuren

Onze elastomappen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met vrolijke prints. Uw eigen voorzijde kiezen kan met een gepersonaliseerde elastomap. Met de insteekhoes aan de voorkant kunt u de map voorzien van uw eigen voorblad.

Recyclebare elastomappen

Wilt u graag een steentje bijdragen aan het milieu? Dan kiest u voor de Leitz Recycle elastomap. Deze zwarte kartonnen mappen zijn 100% recyclebaar en CO²-neutraal. Daarnaast zijn ze gemaakt van een hoog percentage gerecyclede materialen. Hierdoor weet u zeker dat u een milieubewuste keuze maakt. Bekijk de volledige Leitz Recycle-serie voor meer milieuvriendelijke producten.

Misschien ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Wat is een elastomap?

Elastomappen gebruikt u om al uw papieren op te bergen. Deze 3-klepsmappen zijn voorzien van een handige elastieken sluiting. Zo blijft de map goed dichtzitten en verschuift de inhoud niet. Daardoor zijn elastomappen ook zeer geschikt wanneer u documenten moet vervoeren.

Waarvoor gebruik ik elastomappen?

Elastomappen zijn voor het bewaren van allerlei papieren te gebruiken. Denk aan het belangrijke bedrijfsformulieren, privédocumenten, verslagen, brieven en tekeningen. Elastomappen zijn erg populair omdat het niet nodig is uw (losse) documenten te perforeren. Ieder document dat u netjes én heel wilt bewaren, slaat u daarom op in een elastomap.

Welke maten elastomappen zijn er?

Elastomappen zijn er in A1- t/m A7-formaat en B2- of B4-formaat. De mappen zijn ook verkrijgbaar in 120 x 160 mm, 245 x 315 mm, 240 x 320 mm, 250 x 330 mm en folio-formaat: 340 x 215 mm. De elastomappen in ons assortiment hebben een A3,- A4- of A4+-formaat.

Wat is A4+ maat?

De maat A4+ komt overeen met 255 x 346 mm. Deze afmeting is net even groter dan standaard A4. Het wordt gebruikt voor onder andere elastomappen en zorgt ervoor dat documenten en foto’s van A4-formaat de ruimte hebben.

Als u nog vragen heeft over het bestellen van elastomappen, bekijk dan onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Voordelige zelftests! Voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis