123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Insteekhoezen

Hier vindt u ons ruime assortiment aan insteekhoezen. Wij hebben showtassen, zichtmappen, zelfklevende insteekhoezen en informatiekaders in diverse formaten. Bestel vóór 23.59 uur, dan heeft u uw bestelling morgen in huis!

1 - 0 van 0

Insteekhoezen

Insteekhoezen kopen? Bestel ze hier snel en eenvoudig

Voor een uitgebreid assortiment aan zelfklevende insteekhoezen en informatiekaders kunt u bij ons terecht. Hiermee beschermt en ordent u uw documenten, en bergt u ze eenvoudig op. Daarnaast is een groot voordeel dat u geen gaten hoeft te maken in uw papieren. Daardoor bewaart u uw documenten heel, netjes en kreukvrij. Ook diverse soorten showtassen en zichtmappen bestelt u hier eenvoudig online. Deze hoezen hebben wij in verschillende formaten, kleuren en met of zonder perforatierand.

Zelfklevende insteekhoezen

Zelfklevende insteekhoezen zijn doorzichtige mapjes van kunststof of plastic. De hoezen zijn daarom de perfecte oplossing voor het bewaren, opbergen of meegeven van documenten in een multomap of ordner. Dankzij de plaklaag plakt u een hoes eenvoudig aan de binnenkant van uw map, brochure of catalogus. De zelfklevende insteekhoezen in ons assortiment zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. De hoezen zijn geschikt voor papieren van A4-, A5- of A6-formaat.

Informatiekaders

Informatiekaders zijn de perfecte oplossing voor het presenteren van informatie of posters. Hang de kaders op ooghoogte zodat klanten, werknemers of bezoekers direct uw informatie zien.

In ons assortiment vindt u verschillende formaten. U kunt kiezen uit informatieframes in A3-, A4- en A6-formaat. Daarnaast hebben wij frames in verschillende kleuren zoals zwart, blauw of rood. Bij ons kunt u ook terecht voor magnetische frames en zelfklevende lijsten. Hiermee plaatst of vervangt u een document zeer eenvoudig.

Misschien ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Welke insteekhoezen zijn geschikt voor foto’s?

Afhankelijk van de afmeting van uw foto’s kunt u foto’s in elke insteekhoes bewaren. Speciale fotoshowtassen zijn voorzien van vakken waar u foto’s verticaal of horizontaal in kunt opbergen. Deze vakken hebben een afmeting van 10 x 15 cm, 13 x 18 cm of A5-formaat. Bij 123inkt.nl vindt u fotohoezen in A4-formaat die ruimte bieden aan 2, 4 of 8 foto’s.

Waar koop ik stevige insteekhoezen?

Hoe dikker de insteekhoes, hoe steviger de hoes is. De dikte van een insteekhoes wordt uitgedrukt in micron. Een kantoorspecialist als 123inkt.nl biedt insteekhoezen van 30 tot 200 micron.

Als u nog vragen heeft over het bestellen van insteekhoezen, bekijk dan onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.