123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Bureau ladeblokken

Heeft u ook graag een geordend bureau? Bureau ladeblokken helpen u bij het op orde houden van uw papieren en het meewerken aan een 'clean desk policy'. Bestel ladeblokken voor thuis of op kantoor.

1 - 0 van 0

Bureau ladeblokken

Koop nu bureau ladeblokken

Berg uw documenten op in een bureau ladeblok. Niet alleen creëert u zo orde op uw bureau, ook legt u vertrouwelijke documenten makkelijk uit het zicht. Afhankelijk van de hoeveelheid papieren die u opbergt, kiest u het aantal laden dat uw ladenblok nodig heeft. De bureau ladeblokken zijn namelijk niet alleen te onderscheiden in kleur, maar ook in formaat. Het kleinste formaat beschikbaar bevat slechts één lade, het grootste formaat bevat tien laden.

De laden van de bureaublokken zijn voorzien van een opening of een rand waarmee u ze gemakkelijk opent. Daarnaast zijn sommige bureau ladeblokmodellen voorzien van labels, zodat u makkelijk uw papieren terug kunt vinden.

Ladenblok met slot

Heeft u vertrouwelijke documenten op te bergen? Kies dan voor het Durable Varicolor safe ladenblok. Dit ladenblok is voorzien van een cilinderslot op de bovenste lade en biedt hierdoor een veilige opslag. Naast de lade met slot zijn er nog drie lades beschikbaar voor extra opbergruimte. Dit grijze ladenblok heeft een rustige uitstraling, maar door de gekleurde binnenkant van de lades kunt u makkelijk onderscheid maken per lade.
Orden uw documenten en bestel een bureauladenblok. Wilt u uw documenten archiveren? Bekijk dan de mogelijkheden van opbergmappen. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.