123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Informatiekaders

Met informatiekaders kunt u gemakkelijk folders of informatiedocumenten presenteren. Belangrijke informatie die u wilt delen of op wilt laten vallen, hangt u makkelijk in zicht met deze kaders. Bestel het juiste formaat informatiekader bij 123inkt.

1 - 0 van 0

Informatiekaders

Bestel informatiekaders bij 123inkt

Met informatiekaders brengt u met gemak belangrijke informatie in beeld. Wilt u bijvoorbeeld een waarschuwingsposter om anderhalve meter afstand te houden goed in het zicht hangen? Of misschien heeft u huisregels die men door moet nemen die u op ooghoogte op wil hangen. U kunt uw informatie makkelijk in beeld brengen met folderhouders. Ons assortiment bevat zelfklevende informatiekaders, magnetische informatiekaders en informatiekaders met een ophangoog. Deze kaders zijn makkelijk in gebruik en ook de inhoud vervangt u met gemak.

 

Zowel grote als kleine posters of folders kunt u presenteren met een informatiekader. In ons assortiment hebben wij informatiekaders voor A2 papier, A3 papier, A4 papier, A5 papier en A6 papier. Wanneer u folders heeft die men mee moet kunnen nemen, dan is de Durable Flexiplus informatiekader A4 wat voor u. Deze folderhouder is te bevestigen aan de muur en heeft 6 vakken. Deze vakken zijn geschikt voor kleine stapeltjes folders, die men vervolgens met gemak mee kan nemen.

 

Bestel nu informatiekaders om uw folders en posters duidelijk te presenteren. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! 
 

Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.