123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Sorteermappen

Een sorteermap helpt met het overzichtelijk documenteren van verscheidene papieren in één map. U kunt zelf kiezen op welke manier u graag sorteert. Bij ons koopt u ongetwijfeld de juiste sorteermappen.

1 - 0 van 0

Sorteermappen

Koop eenvoudig de juiste sorteringsmap op 123inkt

Het is mogelijk om documenten op verschillende manieren te ordenen:

  • op kleur

  • op letter

  • op numerieke volgorde

  • op kenmerk

Projectmap kopen?

Wist u dat wij naast sorteringsmappen ook projectmappen hebben? In deze mappen sorteert u uw documenten in 6 uittrekbare vakken. Deze vakken zijn voorzien van indexlabels, zodat u uw documenten snel terugvindt. Deze mappen zijn afsluitbaar met de elastische band. Zelfs met veel inhoud, hoeft u zich geen zorgen te maken dat documenten kwijt raken

 

Bestel een waaiermap

Heeft u aanzienlijk meer compartimenten nodig, dan is misschien een waaiermap de geschikte oplossing voor u. Met 26 compartimenten en een gesloten zijkant van de waaier, biedt een waaiermap veel opbergruimte. Dankzij de kartonnen kaft, overtrokken met PP folie, zijn uw documenten ook beschermd tegen stof en vuil. De waaiermap, ofwel harmonicamap, is voorzien van linten om de map stevig te sluiten.

 

Heeft u al genoeg sorteermappen in huis, maar zoekt u juist een manier om deze op te ruimen? Dan zijn onze archiefdozen heel handig! Of wellicht wilt u overstappen naar hangmappen of ordners? Ook hier kunnen we u over informeren.


Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.