123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Klemmappen

Bewaar en presenteer uw documenten op een nette manier in een klemmap! Dankzij deze mappen hoeft u de documenten niet te beschadigen met een perforator of nietmachine. Bestel uw klemmappen eenvoudig online!

1 - 0 van 0

Klemmappen

Klemmappen nodig? Bestel ze snel online

Met een klemmap stopt u eenvoudig meerdere papieren bij elkaar in een mapje, zonder dat u nietjes of een perforator nodig heeft. Hierdoor blijven de documenten mooi, wat handig is wanneer u documenten presenteert. Een klemmap heeft een kleiner klemmetje aan de linkerkant, waardoor de map kleine stapels (tot 30 vel) papier bijeen kan houden. De clipmappen hebben een grotere clip, waardoor u hier tot wel 250 vel aan papier in kwijt kunt.

De mappen zijn beschikbaar in twee verschillende maten: A4- en folio formaat. Folio papier is met 340 bij 215 mm groter dan A4 papier (297 bij 210 mm). Folio papier wordt voornamelijk gebruikt door boekdrukkers en de folio formaat clipmappen zijn handig om de papieren van een proefdruk in te bewaren. Door de klem bladert u door de map bladeren alsof het een boek is. De kaften zijn gemaakt van stevig polyproleen (PP) of karton.

Bent u toch op zoek naar een andere manier om uw documenten te bewaren? Bekijk dan eens onze archiefbinders, snelhechters of elastoboxen.

Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.