123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
bijna 4 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Archiefdozen

Archiefdozen

Archiefdozen bestellen? Goedkoop en snel in huis!

De kartonnen archiefdozen van 123inkt.nl zijn superstevig en zorgen ervoor dat uw administratie perfect bewaard blijft. Ze bieden ruimte aan een groot aantal documenten of één of meerdere ordners. Gaat u regelmatig op pad met het archief? Kies dan voor een archief- en transportdoos!

Archiefdozen maken het niet alleen makkelijk om heel veel documenten, dossiers en papieren op te bergen, maar ze maken het ook makkelijk om ze later weer terug te vinden. Kleinere archiefdozen kunt u weer opbergen in de grotere archief- (en transport) doos. Zo kunt u ordners of documenten binnen één thema of periode bij elkaar houden. Ook is elke doos voorzien van voldoende schrijfruimte om een jaartal, naam of onderwerp te noteren.

De archiefdozen zijn er in verschillende maten. Ze zijn er voor losse documenten en ze zijn er voor overvolle ordners. Bestaat uw archief niet uit ordners, maar uit hangmappen? Dan hebben we voor u een handige opbergkoffer voor hangmappen. Hierin deelt u uw administratie eenvoudig op in verschillende subonderwerpen. Met al deze systemen houdt u uw archief stofvrij en overzichtelijk. Bovendien oogt een doos of koffer een stuk netter dan een hele rij ordners of mappen waar aan alle kanten stukken papier uitsteken.

Gebruik archiefdozen voor het structureren en opbergen van documenten of hangmappen, of kies voor een CD opbergdoos. Zowel kleine als grote archief-/transportdozen, geschikt voor thuis en op kantoor, zijn bij ons scherp geprijsd. Deze opbergdozen worden net als printer inkt en kantoorartikelen razendsnel bezorgd. Vandaag voor 23:59 uur besteld is morgen in huis of op kantoor!

De opbergartikelen maken deel uit van ons steeds groeiende assortiment kantoorartikelen. Deze kunt u net als uw printerbenodigdheden heel eenvoudig online bestellen.

U kunt kiezen voor archiefdozen gemaakt van stevig plastic, of voor eenvoudige kartonnen archiefdozen die in grote aantallen worden verkocht. Zo kunt u grote hoeveelheden documenten en mappen tegelijk archiveren, opbergen of verplaatsen. 

Net als al uw printer supplies, worden de opbergartikelen van 123inkt.nl met de beste service razendsnel geleverd! Bestelt u voor 23:59, dan heeft u uw archiefdozen morgen al in huis.