123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Win een PlayStation 5 t.w.v. € 550!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Tipp-Ex


Heeft u een fout gemaakt in uw aantekeningen, op een verjaardagskaart of in een geprint document? Dan is Tipp-Ex dé oplossing! Bestel het nu voor de beste prijs en corrigeer eenvoudig uw schrijffouten.


Bestel Tipp-Ex en corrigeer eenvoudig uw schrijffouten

Typex, type-ex of toch tipex? Hoe u deze correctievloeistof ook noemt (de correcte schrijfwijze is overigens Tipp-Ex), het blijft een onmisbaar item wanneer u een fout heeft gemaakt in een tekst of tekening. Door de verschillende uitvoeringen maakt het niet uit hoe groot of klein de fout is: Tipp-Ex biedt altijd een oplossing!

Wat is Tipp-Ex?

Correctievloeistof is ondoorzichtig en wit van kleur. Het vormt een dekkende laag en kan voor vele doeleinden gebruikt worden. U brengt eenvoudig een dun laagje van de vloeistof aan met een speciale pen, kwast of spons. Dankzij de verschillende uitvoeringen kunt u alle formaten fouten corrigeren. Let er goed op dat het oppervlak waar u de vloeistof op aanbrengt droog is. Dit voorkomt het mengen van kleuren en het ontstaan van vlekken. Nadat de vloeistof opgedroogd is, kunt u de fout corrigeren. Dit duurt slechts enkele seconden.

Oorsprong van Tipp-Ex

Tipp-Ex was oorspronkelijk bedoeld voor het corrigeren van typemachine fouten. Hoewel de typemachine tegenwoordig nog maar nauwelijks gebruikt wordt, is het product blijven bestaan. Correctievloeistof is namelijk ook erg handig bij het herstellen van fouten in geprinte of geschreven teksten of tekeningen. Op deze manier werkt u efficiënt en bespaart u papier. Tegenwoordig worden ook vaak correctierollers gebruikt.

Hoe voorkom ik uitdroging?

Om uitdroging te voorkomen is het belangrijk om uw pen of flesje met Tipp-Ex regelmatig te schudden. Hierdoor mengen de verschillende ingrediënten van de correctievloeistof en blijft deze vloeibaar. Sluit uw Tipp-Ex ook goed af. Doe altijd de dop op uw pen of flesje wanneer u deze niet gebruikt. Wordt uw Tipp-Ex toch klontering of hard? Dan kunt u de vloeistof verdunnen met een speciale Tipp-Ex verdunner.

Gebruik uw Tipp-Ex veilig

De correctievloeistof bevat een licht ontvlambare stof en kan gevaarlijk zijn. Zorg dat de vloeistof niet op uw huid of kleding terechtkomt en ruik nooit aan de Tipp-Ex. Houd de vloeistof ook altijd buiten het bereik van kinderen en lees voor gebruik de veiligheidsinformatie.

Als u nog vragen heeft over het bestellen, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.