123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

A5 karton breed


Hier vindt u ons assortiment aan kartonnen A5 ordners. U bestelt hier zowel liggende als staande ordners met een brede rug van 77 mm voor 500 vel. Met een A5 ordner bespaart u ruimte in uw kast. Bestelt u vóór 23.59 uur? Dan heeft u uw bestelling morgen al in huis!

Koop een A5 ordner voor het opbergen van uw documenten

Met een A5 ordner archiveert u belangrijke documenten. Een map van dit formaat is uitstekend te gebruiken voor het bewaren van flyers, brochures, bedrijfsdocumenten en notities. Ook A5-formaat showtassen passen in deze ordners. Zo zijn uw losse papieren altijd netjes opgeborgen en beschermd.

Archiveren met A5 ordners

Een A5 ordner met een brede rug is een perfecte opbergmap voor archivering. Dankzij de brede rug van 77 mm kunt u tot wel 500 vel 80 grams papier kwijt. De kartonnen kaft zorgt voor stevigheid waardoor u de ordner gemakkelijk verplaatst en vervoert. Een ordner is daarnaast voorzien van een rugetiket zodat u deze gemakkelijk terugvindt in uw kast. Gebruik het rugetiket om in één oogopslag de inhoud van de map te zien. Ideaal wanneer u meerdere ordners in uw (thuis)kantoor heeft staan.

Het duimgat, ook wel grijpgat genoemd, zorgt er vervolgens voor dat u een ordner eenvoudig uit de kast pakt als deze vol staat met verschillende mappen. Gebruik de handige papierspanner in uw ordner zodat de inhoud goed vast blijft zitten. Een ordner probleemloos openen en sluiten is mogelijk dankzij de hefboommechaniek. Hierdoor kunt u papieren snel archiveren.

Liggende en staande A5 ordners

In ons assortiment vindt u zowel liggende als staande ordners met een brede rug van A5-formaat. De staande mappen worden doorgaans het meest gebruikt. Een liggende ordner is echter zeer geschikt voor het bewaren van plattegronden, bankafschriften, ontwerpen, tekeningen of andere liggende documenten. Bij deze mappen zit de perforatie aan de korte zijde van het papier. Een staande ordner heeft de perforatie aan de lange zijde. Ook documenten van groot formaat kunt u liggend bewaren. Bekijk hiervoor ons aanbod van A3 ordners en ringbanden in A3-formaat.

Misschien ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Hoeveel A5 passen in een ordner?

Er past ongeveer 500 vel (80 grams A5-papier) in een A5 ordner met een rug van 75 of 77 mm. In een ordner met een rugbreedte van 80 mm passen ongeveer 600 pagina’s.

Waarvoor kan ik een A5 ordner gebruiken?

Een A5 ordner is uitstekend te gebruiken voor het opbergen en bewaren van administratieve documenten. Daarnaast zijn deze mappen ideaal voor het bewaren van bedrijfsformulieren, brochures, notities, ontwerpen, flyers, bankafschriften en losse papieren.

Als u nog vragen heeft over het bestellen van kartonnen A5 ordners met een brede rug, bekijk dan onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.