123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Tabbladen

Vind snel de juiste informatie dankzij onze (gekleurde) tabbladen. Daarnaast zijn er veel opties om uw documenten te categoriseren met onze tabbladen. Bekijk ons assortiment en kies uit tabbladen in verschillende kleuren en maten.

1 - 0 van 0

Tabbladen

Tabbladen kopen? | Bestel bij 123inkt

Tabbladen zijn dankzij hun perforatie geschikt voor ringbanden, multomappen en ordners. Gebruik een tabblad om bepaalde onderwerpen, hoofdstukken of andere belangrijke informatie snel terug te vinden. Wij hebben tabbladen in verschillende kleuren, materialen en maten.
 

 
Tabblad Ringband Papiersoort Materiaal
2-gaats tabblad 2-ringsmap A5 papier Plastic
4-gaats tabblad

2-ringsmap 

4-ringsmap

A3 papier (liggend)

A4 papier
A5 papier
Karton
Plastic
9-gaats tabblad

2-ringsmap 

4-ringsmap

A4 papier Bedrukbaar karton
11-gaats tabblad

2-ringsmap 

4-ringsmap

A4 papier
A5 papier
Karton
Plastic
17-gaats tabblad A5 ringband A5 papier Karton
Plastic
23-gaats tabblad

2-ringsmap 

4-ringsmap

23-rings map

A4 papier Karton
Plastic
  

 


 
 

Tabbladen in combinatie met insteekhoezen

Als u gebruikmaakt van insteekhoezen kunnen de tabbladen onleesbaar worden. In dat geval bieden onze XL tabbladen uitkomst! Deze zijn ook af te lezen als u zichtmappen gebruikt. Om dit te voorkomen hebben we ook maxi tabbladen of XL tabbladen. Deze zijn extra breed, waardoor ze ook bij gebruik van insteekhoezen uitsteken. 

 

Tabbladen met indexblad

Een indexblad bij uw tabbladen kunt u zien als een inhoudsopgave. Op dit indexblad kunt u noteren wat u onder welke tab terug kunt vinden. Maakt u zich zorgen om uw handschrift? Wij hebben ook bedrukbare tabbladen en indexvellen. Met de online templates geeft u uw documenten een professionele uitstraling. 

 

Indexvellen

Naast tabbladen hebben we ook indexvellen in het assortiment. Indexvellen onderscheiden zich van tabbladen omdat ze voorzien zijn van een cijfer, letter of andere tekst. 

 

Tabkaarten kopen

Wanneer u gebruikmaakt van systeemkaarten kan het gewenst zijn hier onderscheid in te maken. Door uw kaartenbak in te delen met tabkaarten, voorzien van een letter, vindt u uw systeemkaarten makkelijk en snel terug.


Bij 123inkt koopt u de meest uiteenlopende tabbladen. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.