123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

2-gaats

1 - 24 van 43

Een perforator bestelt u met de laagsteprijsgarantie bij 123inkt

Met een perforator maakt u moeiteloos 2, 4 of 23 gaatjes in één of meerdere vellen papier. Bij 123inkt bestelt u naast standaard perforators ook een 4-gaats of 23-gaats perforator voor de beste prijs. Zo kunt u de vellen netjes in een ordner, ringband of snelhechter opbergen en archiveren. Wanneer pagina's eenmaal voorzien zijn van perforatiegaten, dan kunnen ze makkelijk van de ene map naar de andere verplaatst worden. Zowel voor thuisgebruik als voor gebruik op school of kantoor bestelt u bij 123inkt.nl de ideale perforator voor de beste prijs.

Een perforator 2-gaats komt altijd van pas

Thuis en op kantoor is de 2-gaats perforator het meest gebruikelijk. Deze perforator is compact, goedkoop en perfect voor het perforeren van pagina's voor gebruik in een snelhechter of ordner met 2 ringen. Het perforeren en archiveren van losse papieren voorkomt dat pagina's kreukelen, vlekken of niet meer op volgorde blijven. Ook voor studenten is een perforator onmisbaar; een verslag of opdracht ziet er in een snelhechter een stuk representatiever uit. Het perforeren van een verslag kost weinig tijd en zorgt er direct voor dat het geheel er netjes en verzorgd uitziet. De 2-gaats perforators van 123inkt kunnen allemaal tussen de 10 en 30 vel papier tegelijk perforeren. Dat betekent dat ook een dik verslag in enkele bewegingen van gaatjes wordt voorzien. Bij alle perforators is een aanleglat meegeleverd. Dit is een uittrekbaar latje dat het makkelijk maakt om de gaten telkens op dezelfde plek in het papier te maken. Op de lat staan diverse papierformaten aangegeven (bijv. A4). Met deze aanleg komen de pagina's precies in het midden van de lange kant van het papier.

Een perforator die 2 gaten maakt is verkrijgbaar in een groot aantal uitvoeringen en kleuren. De ene perforator kan een groter aantal vel tegelijk perforeren, terwijl de andere een grotere hendel heeft. Ook heeft u bij dit type perforator veel keuze op gebied van design. Naast zwarte perforators, is er ook de kleurrijke mini perforator van Leitz WOW. Deze is makkelijk mee te nemen in een tas of op te bergen in een bureaulade. Bent u simpelweg op zoek naar een goede en voordelige perforator waarmee u moeiteloos 2 gaten in het papier maakt? De perforator van het 123inkt huismerk is de ideale keuze als u niet te veel geld aan een perforator wilt uitgeven.

23-gaats perforators voor als u meer perforatiegaten nodig heeft

Een 2-gaats perforator is niet altijd voldoende. Als u pagina's wilt opbergen in een multomap met 23 ringen, dan vereist dat een andere perforator. De 23-gaats perforator is een stuk groter dan een 2-gaats perforator en is vooral bestemd voor gebruik op kantoren of scholen. Dit grotere apparaat heeft een gebruiksvriendelijke hendel en is net zo eenvoudig in gebruik als een kleiner model. Een pagina die geperforeerd is met de perforator 23-gaats kan heel makkelijk in een multomap geplaatst worden. Bovendien kan een 23-gaats document ook in een 2-rings of 4-rings map gebruikt worden, want ook daarvoor zitten de gaten op de juiste plek. Er blijven simpelweg wat extra gaten in het papier over. Met een perforator 23-rings kunt u een document dus perforeren voor gebruik in elke mogelijke A4-map.

Heeft u ringbanden met vier ringen? Ga dan voor een perforator 4-gaats. Hiermee maakt u vier nette gaten die altijd op de juiste plek in het papier komen. Een 4-rings ringbandmap biedt net wat extra stevigheid en houdt vellen papier beter op hun plek. Vellen zitten nu niet alleen in het midden vast, maar ook aan de boven- en onderkant van het vel. Dat is ideaal voor een ordner of ringband map die veel verplaatst of vervoerd wordt. Het risico op vellen die uitscheuren wordt zo verkleind. Een 4-gaats perforator maakt documenten snel en eenvoudig klaar voor gebruik in een 4-rings of 2-rings map.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de 123inkt klantenservice. Wij helpen u graag even op weg. Op werkdagen zitten we zelfs tot 22:00 uur klaar om uw vraag telefonisch of per e-mail te beantwoorden.