123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!
  • Home
  • 123inkt.nl heeft de goedkoopste inktcartridges en toners

123inkt.nl heeft de goedkoopste inktcartridges en toners

123inkt.nl is de voordeligste aanbieder in huismerk en originele inktcartridges en toners!


Het afgelopen jaar heeft De Consumentenbond prijzen vergeleken van toners en inktcartridges. Wat blijkt? 123inkt.nl is opnieuw verkozen tot goedkoopste webwinkel voor toners en inktcartridges! En dat is voor u als klant goed nieuws!

Nu het overgrote deel van Nederland thuiswerkt, is de verkoop in toners en inktcartridges flink toegenomen. Hierdoor is er minder keuze bij het kopen van een printer en komt u vaak uit bij dure winkels. Maar wist u dat juist aan inkt het hoge prijskaartje hangt? Bij sommige aanbieders betaalt u voor een set inktcartridges meer dan de printer zelf. De Consumentenbond vond het daarom tijd voor een check-up en vergeleek inktprijzen van 19 verschillende webshops, zoals elektronicawinkels, drogisterijen, discountwinkels, speciaalzaken, boekenwinkels en warenhuizen.

In het onderzoek zijn prijzen van originele en huismerk toners en cartridges vergeleken. De goedkoopste aanbieder? 123inkt.nl met een gemiddeld prijsniveau van 82% ten opzichte van het gemiddeld prijspeil! De webshop laat namen als Coolblue, Mediamarkt en Replacedirect ver achter zich.

De goedkoopste inkt bij 123inkt.nl

  

Cijfers: Consumentengids, november 2020

123inkt.nl prijkt bovenaan de lijst als goedkoopste leverancier voor inktcartridges. Helemaal onderaan geëindigd zijn Replacedirect (157%), Megekko (110%), Coolblue (108%) en BCC (108%) met prijzen die ver boven het gemiddelde liggen.

Huismerkcartridges goedkoop én goed alternatief

Bij ons bespaart u al veel op inkt, maar wist u dat het nog goedkoper kan? Door te kiezen voor onze huismerk inktcartridges en toners, bespaart u nog veel meer. De Consumentenbond vertelt hierover: ‘Een huismerk kan een prima alternatief zijn voor de dure originele inktcartridges van de printerfabrikanten. Hiermee kunt u gemiddeld zo’n 50% besparen ten opzichte van originele cartridges.’
 
 

Bij de prijspeiling van 2019 was 123inkt.nl ook al de goedkoopste. En de klanttevredenheid over het 123inkt huismerk? Die bleek uit een eerdere test van de Consumentenbond (paneltest 2014) dik in orde te zijn!