123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

LC-221 serie

Brother LC221 cartridges in alle kleuren koopt u hier. Kies voor originele Brother inkt met laagsteprijsgarantie óf profiteer van de vele voordelen van 123inkt huismerk cartridges. U vindt hier hoe dan ook Brother LC221 inkt voor de beste prijs!


Brother LC221 cartridge nodig? Bestel direct online

Brother LC221 cartridges passen in een groot aantal MFC-printers van Brother: dit is dan ook een van de meest gebruikte cartridgenummers. Ze zijn beschikbaar in vier verschillende kleuren, elk met een eigen code: zwart (LC221BK), cyaan (LC221C), magenta (LC221M) en geel (LC221Y). Dit maakt het voor u eenvoudig om de verschillende cartridges los te bestellen en te vervangen. Wilt u liever zeker zijn van voldoende inkt in alle kleuren? Bestel dan een voordelige LC221 multipack met daarin een 123inkt huismerk cartridge in elke kleur. Zo bespaart u niet alleen op verzendkosten door alle cartridges in één keer te bestellen, maar profiteert u ook van de vele voordelen van onze huismerk LC221 inkt. We vertellen u er graag meer over.

Voordelen van huismerk LC221 cartridges

Ten eerste zijn huismerk cartridges goedkoper dan originele Brother LC221 cartridges, uiteraard zonder dat de kwaliteit daaronder lijdt. Wij testen onze cartridges uitvoerig en zorgen daarbij altijd dat ze voldoen aan alle eisen! Doordat we ze zelf ontwikkelen, garanderen we bovendien dat ze gevuld zijn met de optimale hoeveelheid inkt. Hierdoor zit er in zowel de zwarte als de gekleurde huismerk LC221 cartridges ongeveer drie keer zoveel inkt als in de originele cartridges. Een groot verschil, zeker wanneer u grote hoeveelheden print. Tot slot ontvangt u levenslange garantie op alle cartridges van het eigen merk: dit betekent dat we altijd voor u klaarstaan met adviezen én oplossingen, ongeacht wanneer u de cartridges heeft gekocht.

Al uw kantoorartikelen in één bestelling

Wist u dat u in onze webshop niet alleen voordelige Brother cartridges kunt bestellen? We hebben een ruim assortiment kantoorartikelen, die we altijd voor scherpe prijzen aanbieden. Dit reikt van papier (dat heeft u immers toch nodig!) tot balpennen en alles daartussenin, dus vergeet niet om uw bestelling aan te vullen met andere handige artikelen!

Veelgestelde vragen

Passen de Brother LC221 cartridges in elke Brother printer?

Nee, niet alle printers zijn geschikt voor de Brother LC221 cartridges. Welke cartridges er in uw printer passen, vindt u op de oude cartridges of in de handleiding. Heeft u deze niet meer? Bij 123inkt.nl kunt u ook zoeken op het typenummer van uw printer.

Wat is het verschil tussen Brother LC221 cartridges en Brother LC223 cartridges?

De originele Brother LC221 cartridges hebben een lagere capaciteit dan Brother LC223 cartridges. Verder is er geen verschil. LC223 cartridges gaan dus langer mee dan LC221 cartridges, maar let op: onze huismerk cartridges gaan het langst mee.

Zijn de Brother LC221 cartridges voordeliger in een multipack?

Een combinatieaanbieding van Brother LC221 cartridges is altijd goedkoper dan het aanschaffen van losse cartridges. De multipack bevat cartridges van 123inkt, waarop we 100% tevredenheidsgarantie geven.


Wilt u Brother LC221 cartridges kopen, maar heeft u nog andere vragen over het bestelproces? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.