123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

LC-3211 serie

Bestel hier Brother LC-3211 inkt in de kleuren zwart, cyaan, magenta en geel. Kiest u voor originele Brother cartridges of 123inkt huismerk cartridges? U bent hoe dan ook verzekerd van de beste prijs. Tip: wij hebben ook multipacks met Brother LC-3211 cartridges in alle kleuren!


Brother LC-3211 cartridges kopen? Gegarandeerd het goedkoopst!

Brother LC-3211 inkt is geschikt voor diverse Brother printers, die zowel zakelijk als privé populair zijn. De originele cartridges zijn voorzien van 5,2 milliliter (zwart) en 3 milliliter (kleur) inkt, waarmee u ongeveer 200 pagina’s afdrukt. Ideaal voor thuisgebruik. Print u veel afbeeldingen of staat de printer op kantoor? Dan is dit misschien te weinig inkt voor intensief gebruik. Als u minder vaak cartridges wilt vervangen, kunt u daarom ook voor Brother LC-3213 cartridges kiezen. Deze hebben een iets hogere capaciteit: 9,1 milliliter voor de zwarte cartridge en 4,7 milliliter voor de kleurencartridges.

LC-3211 cartridges van ons 123inkt huismerk

Wist u dat originele Brother cartridges niet de maximale hoeveelheid inkt bevatten? Voor het nummer LC-3211 hebben wij daarom zelf cartridges ontwikkeld, die wél helemaal vol zitten met inkt. De huismerk LC-3211BK (zwart) cartridge bevat 12,9 milliliter inkt, en de huismerk LC-3211 kleurencartridges bevatten 7,2 milliliter inkt. Dat is ruim het dubbele van de inhoud van een originele cartridge! Bovendien zijn 123inkt huismerk cartridges een stuk goedkoper dan originele cartridges, zonder dat de kwaliteit daaronder lijdt. We testen ze namelijk uitvoerig en geven bovendien 100% tevredenheidsgarantie, ongeacht wanneer u de cartridges gekocht heeft. Wat wilt u nog meer?

Brother LC-3211 multipack inktcartridges

Bespaar op uw printkosten met het Brother LC-3211 multipack. Deze set bevat 4 stuks 123inkt huismerk cartridges (zwart, geel, cyaan en magenta). Met het multipack bent u goedkoper uit dan wanneer u deze 4 huismerk inktcartridges los bestelt. Zo haalt u in één keer alle nodige inktpatronen in huis voor een lagere prijs. Gebruikt u de Brother LC-3213 cartridges? Ook deze cartridges bestelt u hier als voordeelverpakking. Deze set bevat de zwarte en kleurencartridges van het 123inkt huismerk. Zeker als u regelmatig print, raden wij u aan te kiezen voor een van deze voordelige multipacks.

Huismerk LC-3213 reinigingscartridges

Om uitstekende afdrukkwaliteit te blijven garanderen, is het belangrijk dat u zo nu en dan de printkoppen van uw cartridges reinigt. Hiervoor gebruikt u de handige Brother LC-3213 reinigingscartridges van ons 123inkt huismerk. De vloeistof van deze cartridges zorgt ervoor dat aangekoekte inkt in de spuitkanaaltjes van de printkoppen wordt opgelost. Wij hebben reinigingscartridges voor de printkoppen van de zwarte, gele, cyaan en magenta Brother LC-3213 inktcartridges. Profiteer van de beste combinatieprijs met de 123inkt huismerk reinigingsset. De verpakking bevat reinigingscartridges voor alle kleuren zodat u meteen alles in huis heeft. Ook onze huismerk reinigingscartridges en -set koopt u voor een scherpe prijs.

Misschien ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Welke Brother cartridge heb ik nodig?

Bij 123inkt.nl vindt u de juiste Brother cartridge door te zoeken op het model van uw printer of het nummer van uw cartridge. Zo weet u zeker dat u de juiste Brother cartridge bestelt.

Kan ik meer printen met een Brother LC-3211 huismerk cartridge?

Jazeker, 123inkt huismerk cartridges bevatten twee keer zoveel inkt als originele Brother LC-3211 cartridges. Daarnaast zijn de cartridges van 123inkt.nl goedkoper en krijgt u altijd levenslange garantie.

Zijn er ook Brother LC-3211 cartridges met hogere capaciteit?

Ja, maar die hebben een iets andere naam: de LC-3213. Deze cartridge is even groot als de LC-3211, maar bevat meer inkt en een andere chip. Hierdoor print u met de LC-3213 meer pagina’s.


Heeft u nog vragen over het bestellen van Brother LC-3211 cartridges? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.