123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Muismatten


Maak het bewegen van de computermuis gemakkelijk en schaf een handige muismat aan. Kies voor een standaard exemplaar of een ergonomische muismat met polssteun. Verhoog uw werkcomfort en bestel vandaag nog uw muismat in onze webshop!
1 - 0 van 0

Muismatten

Verhoog uw werkcomfort met een muismat

Wilt u dat uw muis soepeler glijdt over uw bureau? Of wilt u uw tafel beschermen tegen krassen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In ons uitgebreide assortiment vindt u diverse muismatten. We maken onderscheid tussen twee varianten: de standaard variant en de ergonomische muismat.

Standaard muismat

Als u op zoek bent naar een strak en modern vormgegeven muismat, kiest u het best voor de standaard uitvoering. Deze heeft vaak een vierkante vorm en is gemaakt van zachte, flexibele stoffen. In onze webshop zijn ze beschikbaar in allerlei kleuren, zoals blauw, rood, grijs en zwart. Nog leuker is een exemplaar dat gesierd wordt door dromerige afbeeldingen, zoals het strand of de natuur.

Ergonomische muismat met polssteun tegen RSI

De ergonomische muismat is vooral een populair item onder mensen die veel tijd spenderen achter hun computerscherm. Vaak hebben we niet eens door dat onze polsen overuren draaien, wat zorgt voor allerlei RSI-klachten, ook wel bekend als een muisarm. U voorkomt dit met een ergonomische muismat die voorzien is van een comfortabele polssteun.

Wilt u uw gehele (thuis)kantoor ergonomisch inrichten? Maak dan het bureau compleet met een polssteun voor uw toetsenbord. We hebben diverse modellen beschikbaar die de doorbloeding van uw handen ondersteunen en zo klachten voorkomen. Of kijk bij onze ergonomische producten voor nog veel meer items die uw gezondheid en werkhouding ten goede komen!

Veelgestelde vragen

Wat is het nut van een muismat?

Een muismat zorgt ervoor dat u sneller en efficiënter werkt. De muismat zorgt namelijk voor een betere bewegingsregistratie, waardoor je muis preciezer en sneller reageert. Daarnaast voorkomt de mat mogelijke krassen op tafels of bureaus, die ontstaan door het bewegen van de muis.

Welke muismat helpt tegen RSI-klachten?

Een ergonomische muismat heeft een kussen dat uw pols ondersteunt en een natuurlijke houding stimuleert. Dit kussen kan gemaakt zijn van bijvoorbeeld gel of memoryfoam. Bij 123inkt adviseren we om zo’n muismat te combineren met een ergonomische muis voor een zo natuurlijk mogelijke houding tijdens het computeren.


Heeft u nog vragen over het bestellen van een muismat? Kijk dan of uw antwoord op de 'Vraag en antwoord' pagina staat. Staat uw vraag er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.