123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
Meer dan 3 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Printer type

Brother printer types, DCP-145C, MFC-6490CW 
Brother printer types

Nog niet gevonden wat u zocht?
U kunt ook op cartridge nummer zoeken of contact met ons opnemen.
Heeft u een laserprinter? Kijk dan bij de toners.
 

Snel zoeken
Uitgelichte series
Brother MFC serie

Bestel inktpatronen van Brother voor de beste prijs

Inktpatronen van Brother bestelt u bij 123inkt heel eenvoudig online. Op Brother inktpatronen voor alle printertypes geven wij de laagsteprijsgarantie. Dat betekent dat u nergens goedkopere Brother inkt zult bestellen. Niet voor niets staat 123inkt.nl helemaal bovenaan in de grote printerinkt prijspeiling van de Consumentenbond van februari 2019! Inktpatronen van Brother en alle andere grote printermerken zijn nergens goedkoper te krijgen. Naast de originele Brother printer cartridges kunt u bij ons ook kiezen voor voordelige huismerk inktpatronen. Hiermee print u voor een nog lagere prijs. Op papier ziet u geen verschil tussen Brother inkt en huismerk inkt, terwijl u een stuk minder betaalt door te kiezen voor 123inkt inktpatronen voor Brother. Ook goedkope inktpatronen van Brother kopen? Kies hierboven uw printertype om direct de juiste Brother inkt te bestellen.

Brother inktpatronen en toners voor zakelijke en persoonlijke afdrukken

Om mooie afdrukken te maken met uw Brother printer, heeft u natuurlijk goede Brother inktpatronen nodig. Brother inkjetprinters combineren een verscheidenheid aan mogelijkheden met een constant hoge afdrukkwaliteit. Ook zijn er heel veel Brother inktcartridges van het 123inkt huismerk beschikbaar, waardoor u op de beste kwaliteit kunt printen zonder de hoofdprijs voor Brother inkt te hoeven betalen. Om al deze redenen zijn de inkjetprinters van Brother in een groot aantal huishoudens en kantoren te vinden. Met de juiste inktpatronen van Brother zorgen deze printers ervoor dat zakelijke documenten, zoals offertes, verslagen en notulen, er representatief uitzien. Ook privé afdrukken zoals tickets, brieven, foto's en schoolverslagen komen met Brother inkt van het 123inkt huismerk of Brother zelf netjes en scherp uit de printer. Hoe weet u zeker dat uw printer de beste resultaten levert? Door te kiezen voor de beste printerinkt! 123inkt.nl levert alleen Brother inktpatronen die aan onze hoogste kwaliteitseisen voldoen. Dat geldt zowel voor de originele Brother inktpatronen als voor het 123inkt huismerk. Constante kwaliteitscontroles zorgen ervoor dat alle 123inkt huismerk printer inkt voor Brother aan onze standaard voldoet. Voor bijna alle printers uit de DCP printerlijn (Brother inkjetprinters met scanner) en MFC printerlijn (inkjetprinters met scanner en fax) kunt u bij 123inkt.nl de juiste goedkope inktpatronen van Brother bestellen. Kies zelf tussen de originele inktcartridges of de goedkope cartridges voor Brother van het 123inkt huismerk.

Gebruikt u op kantoor of thuis geen inkjetprinter met inktpatronen van Brother, maar een laserprinter van Brother? Ook dan vindt u de juiste printersupplies bij 123inkt.nl. In plaats van Brother inktpatronen kiest u dan voor toner cartridges van Brother. Ook op toner cartridges van Brother geven wij u de laagsteprijsgarantie. Zo betaalt u voor de veelgebruikte Brother TN-1050 toner nergens minder. Om het zoeken makkelijk te maken, kunt u ook bij laserprinters kiezen om op printertype te zoeken. Zo vindt u bijvoorbeeld heel snel een HL-L2340DW toner, zonder het nummer van de geschikte toners zelf op te hoeven zoeken.

Besparen op Brother inkt en al uw andere kantoorartikelen

De meeste inkjetprinters gebruiken naast zwarte printer inkt van Brother ook nog drie kleuren inktpatronen van Brother: cyaan, magenta en geel. De zwarte Brother inkt lijkt op het eerste gezicht misschien het belangrijkste wanneer u vooral documenten met tekst afdrukt. Maar de toegevoegde waarde van gekleurde Brother inktpatronen mag u zeker niet onderschatten. Een logo in zwart-wit is lang niet zo herkenbaar als uw logo in de juiste kleur. En wat dacht u van de mogelijkheid om foto's te printen? Dat wordt zo eenvoudig als het plaatsen van het juiste fotopapier. Natuurlijk kunt u ook fotopapier (zowel mat als glossy) bij 123inkt.nl bestellen om dit te gebruiken in combinatie met de goedkope cartridges voor Brother. Met het fotopapier en de Brother printer inkt van 123inkt.nl kunt u heel mooie foto's afdrukken. Met Brother inktcartridges in alle kleuren benut u de mogelijkheden van uw inkjetprinter optimaal. Gelukkig kunt u bij uw Brother inkjetprinter alle Brother printer cartridges afzonderlijk verwisselen, zodat u alleen lege Brother inktcartridges hoeft te vervangen.

Ondertussen zal het u wel duidelijk zijn dat u met de goedkope cartridges voor Brother van 123inkt.nl behoorlijk bespaart op de afdrukkosten. Het geldt dat u uitspaart kunt u bijvoorbeeld weer goedkope kantoorartikelen kopen bij 123inkt.nl, want wij hebben veel meer dan alleen inktpatronen voor Brother en andere merken. Ons groeiende assortiment bevat o.a. ordners, post its, allerlei soorten papier en onmisbare bureauaccessoires voor kantoor- of schoolgebruik. Zo helpt 123inkt.nl u niet alleen aan de goedkoopste Brother printer inkt, maar aan alles voor uw (thuis)kantoor of studeerkamer.

Gaat u Brother inkt bestellen? Profiteer dan direct van het brede aanbod goedkope kantoorartikelen. Ook voor onder andere schrijfblokken, scharen, nietjes, bedrijfsformulieren en kopieer- of printpapier bieden wij u een alternatief van het 123inkt huismerk. Net als bij de inktpatronen van Brother kunt u ook bij onze kantoorartikelen altijd rekenen op de beste kwaliteit.

Zowel Brother inkt als kantoorartikelen worden razendsnel thuisbezorgd. Bestelt u vandaag voor 23:59? Dan kunt u de bestelling morgen al verwachten!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten