123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

DCP-J152W

De goedkoopste inktcartridges voor uw Brother DCP-J152W printer vindt u bij ons. Kies uit normale en hoge capaciteit inktcartridges voor uw Brother DCP-J152W printer. Kies voor originele Brother inktcartridges of 123inkt huismerk. Onze huismerk inktcartridges bevatten meer inkt en zijn goedkoper dan het origineel.

Uw Brother DCP-J152W printer voorzien van inkt? Bestel hier uw Brother inktcartridges!

De Brother DCP-J152W printer vereist de Brother LC-121 inktcartridges, of de Brother LC-123 cartridges. Dit zijn hoge capaciteit cartridges die meer inkt bevatten. De Brother inktcartridge nummers hebben allemaal een andere letter na het nummer staan. C staat voor cyaan, M voor magenta, Y voor geel en BK voor zwart. Zo kiest u altijd de juiste Brother inktcartridges voor uw Brother DCP-J152W printer.

Huismerk inkt voor uw Brother DCP-J152W printer? Altijd het goedkoopst!

Uw Brother DCP-J152W printer gebruikt u samen met de originele Brother inktcartridges. Maar wist u dat er een goedkoper alternatief is? U kunt namelijk ook onze 123inkt huismerk inktcartridges voor uw Brother DCP-J152W printer gebruiken. Deze inktpatronen worden zo gemaakt, dat ze altijd de juiste pasvorm hebben voor uw printer. Ons huismerk heeft altijd meer inhoud dan het origineel. Zo bespaart u meer geld en krijgt u meer inkt.
 
Cartridge Origineel Huismerk Verschil
Brother LC-123BK (zwart) 12,1 milliliter 20,6 milliliter 8,5 milliliter
Brother LC-123 kleur 5,7 milliliter 10 milliliter 4,3 milliliter

Reinigingscartridges voor uw Brother DCP-J152W printer

Uw Brother DCP-J152W printer kan verstopt raken als u een tijd niet meer heeft geprint. Uw documenten komen met strepen uit de printer en u merkt dat de inktcartridge niet optimaal werkt. Dit lost u op door het gebruik van een 123inkt reinigingscartridge. Deze cartridge lost alle opgedroogde inkt op en ontstopt de spuitkanalen van uw Brother printer. U gebruikt één reinigingscartridge per kleur. Bespaar in aanschaf en kies voor de complete reinigingsset voor uw Brother DCP-J152W printer.

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Welk type inktcartridge past in de Brother DCP-J152W?

De Brother LC-121 en Brother LC-123 inktcartridges passen in de Brother DCP-J152W printer. Deze koopt u origineel van Brother, maar ook van het 123inkt.nl huismerk. Deze zijn goedkoper en bevatten meer inkt.

Hoe weet ik welke inktcartridge leeg is in mijn Brother DCP-J152W printer?

Als uw cartridge bijna leeg is, krijgt u een melding op de display van uw printer. De chip in uw Brother cartridge zorgt hiervoor. De chip heeft echter een grote marge, waardoor de cartridge dan nooit al helemaal leeg is. Gebruik dan de chipresetter voor uw Brother printer, waardoor u alle inkt uit uw printer kunt halen.

Kan ik niet-originele inktcartridges gebruiken in mijn Brother DCP-J152W printer?

Ja, u gebruikt het 123inkt.nl huismerk net zo goed als het origineel. 123inkt.nl huismerk cartridges zijn zo gemaakt, dat ze altijd perfect in uw printer passen. Ze hebben ook altijd meer inhoud dan het origineel, waardoor u in uw portemonnee bespaart en tegelijkertijd meer inkt krijgt.


Heeft u nog vragen over het bestellen goedkope cartridges van Brother DCP-J152W inktcartridges? Bekijk dan onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.